SelamLar ; acıL yardım =)

uLash

Kaleidoscope
Altın Üye
Reaction score
1
Dell marka bı bılgısayarım var eskı model bı yerden buldum yanlız ben buna modem kablosunu taktıgımda fecı sekılde kasıyor formatta atamıyorum cunku bu bılgısayarın bıos olayı cok farklı yabancıyım anlayacagınız Bu kasma neden oluyor bılen varmı ayrıca bu bılgısayara nasıl format atılabılır ? bılgısı olan varsa memnun olurum ..saygıLar..

ULash Sende Yardım BaşLığı Açarsan Biz Ne YapaLım Yaw. Şaka Yapmıyon Dimi=)

Format atmak için Bilgisayar başlarken..Del tuşuna bascaksınız..Bir tarafta first bilmem ne yazıyo :D .. Yani birinci sürücü..CD ROM olarak seç..Windows xp cd sini takcaksınız...

Sonra biligsayar açılırken bekle..Cd nin önyüklemesi için bir tuşa basmanız gerekiyor yazcak..Entere bas..Sonra devamını yaparsın..

BİOS ne bilmiyorum ama ben bilgisayara formatı böyle atıyorum..

gerçi sen bunu biliyosundur ama :D

Yok dayı boyle bı Bıos ılk defa goruyorum yanı herseyden cakacak degılız =) masaustu ozcancım .

Format atmak için Bilgisayar başlarken..Del tuşuna bascaksınız..Bir tarafta first bilmem ne yazıyo :D .. Yani birinci sürücü..CD ROM olarak seç..Windows xp cd sini takcaksınız...

Sonra biligsayar açılırken bekle..Cd nin önyüklemesi için bir tuşa basmanız gerekiyor yazcak..Entere bas..Sonra devamını yaparsın..

BİOS ne bilmiyorum ama ben bilgisayara formatı böyle atıyorum..

Abı ben anlatamıyorum galıba format atmak kolay ama bu bılgısayar yemıyor del tusunu bılmemneyı kendı bılgısayarımın cd surucusunu taktım hanı bozuktur dıye yok sapasaglam yanı sorun baska format atılmıyor ıste . oLay bu ve bambaska bır BİOS u var . eskı model cunku bayagı eskı hatta ...

Bu arada ınternet kablosunu taktıgımdada cok kotu donuyor bılgısayar . . .

abi msnde goruselim :D

Şaka gibi ya.

Ulash yardım başlığı açıyor.
Sen herkesi şaşırtmayı iyi bilyorsun uLash :D

Boşver formatı mormatı :D bence sen onu çöpe at. Uğraşma böyle şeylerle. Ona harcayacağınzamanı bizlere faydalı paylaşımlar yaparak harcayabilirsin.

Muhabbetle

Geri