selam

sincanftip

New member
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar bende aranızdayım artık umarım bu siteden bir şeyler kapabilirim

HoşgeLdin :)
Bugün Bayağı Kişi GeLdi VaLLa .. :)
2.500.000 Mesaj
569.348 Üye Var :)

Biri Bizi Durdursun :p

Hoş geldin İyi Forumlar

ikinizede teşşekür ederim gerçekten hoş buldum ama siteyi biraz zor keşfediyorum acaba bende bu sitedekiler gibi teknik noktaları anlayıp öğrenebilecekmiyim ki

ikinizede teşşekür ederim gerçekten hoş buldum ama siteyi biraz zor keşfediyorum acaba bende bu sitedekiler gibi teknik noktaları anlayıp öğrenebilecekmiyim ki

ZamanLa Öğrenirsin .. Zaten Neyin Nerde OLduğu Gayet Açık Biraz Dikkat Etsen Birçok Şey KapabiLirsin :)

Sitede aktif oLman diLeğiyLe
HoşgeLdin..:goz:

hoşgeldin..

sitede aktif olacağıma emin olabilirsiniz bu arada neyin nerde olduğunu öğrendim ve anlatılan bir tane şeyi yapmaya çalışıyorum eğer yapabilirsem bu siteyi işte o zmaan hayatta bırakmam

sitede aktif olacağıma emin olabilirsiniz bu arada neyin nerde olduğunu öğrendim ve anlatılan bir tane şeyi yapmaya çalışıyorum eğer yapabilirsem bu siteyi işte o zmaan hayatta bırakmam

Zaten BiLgiLi ArkadaşLar Neyin Nerden NasıL Ne Zaman OLcanı AnLatmışLar :)
Dedim ya : " Sadece Biraz Dikkat :goz: "

Aramıza hos geldin arkadasım.
umarım kaLıcı ve paylasımcı olursun..
iyi forumlar ..

iki yıldıza çıkması nasıl oluyor hani yetki meraklısı biriş deilimde o nasıl oluyor onuda öğrensem ii lur hani sadece paylaşım yapmak yeterlimi onun için merak ettim de

Geri