selam...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

berkelson

New member
Reaction score
0
iyi bir düzen kurulması dileğiyle tüm arkadaşları selamlıyorum...buranın bozulmsına sakın ama sakın izin verilmesin ve moderatörlerede BAN yetkisi verilirse süpermoderatörlerin işi daha kolay olur ... lafı uzatmayalım kendimi gösterdiğime inanarak moderatörlük istiyorum tabiki son söz yöneticilerin ... umarım iyi bir hack sitesi olur herkese iyi eğlenceler iyi günler...

aramıza hoşgeldin berkelson senide burda görmek güsel hakkında hayırlısı olsun ;)

wardomda gosterdıgın paylasımı burdada gostermenı dılerım.. Suan baktıgımda daha bolumde msjına rastlayamadım o yuzden hayırlısı dıyelım :)

berkelson emu işini iyi biliyosun oyun denilince aklıma bu adam geliyor yoksa karıştırıyomuyum yaf :D
başarılar kardeşim .

bu aralar tatil vs kafam ve bilgisayarım ne kadar dağınık bilemezsiniz toparlanınca coşturmayan ne olsun biraz bekleyin ve emulation bölümünü görün ;)

bekleriz kardeş ama neogeo istiyorum şöylede xpde çalışan credit derdi olmayan :)
güveniyorum sana bir iki street hoop, metal slug, Samurai Shadow II ve king f fighter oynayasım geldi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri