selam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mObİdİk

New member
Reaction score
0
herkesin ramazanı şerifini kutlara hayırlara vesile olmasını dilerim

ben geçen eğitim döneminde eğitim bölümünde görev alıyordum bu eğitim döneminede'de bu görevimi devam ettirmek istiyorum ama gördüğüm kadarı ile geçen dönem verilmiş olan yetkilerim alınmış ben yetki peşinde koşan biri degilim dölüm içerisinde gerekli düzenleme ve müdahaleleri yapamıyorum yetkimin neden alındıgını ögrenmek istiyorum lütfen ilgilenirseniz sevinirim teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dilerim hayırlı günler .......

sitede modluk yapmıs bi insnsın bunu pm yoluyla çözülmesini en ii bilenlerden birisi olman lazım simdi bakıorumda son 3 ay içerisinde paylasımını geçtim attığın msj sayın 6-7 bırakta alınsın ha sana pm yoluyla neden alındıı belirtilmemesi de ayrı bi vukuat o konuda haklısın ...

CHI€F' Alıntı:
sitede modluk yapmıs bi insnsın bunu pm yoluyla çözülmesini en ii bilenlerden birisi olman lazım simdi bakıorumda son 3 ay içerisinde paylasımını geçtim attığın msj sayın 6-7 bırakta alınsın ha sana pm yoluyla neden alındıı belirtilmemesi de ayrı bi vukuat o konuda haklısın ...
bana cevap verme yetkisine sahip oldugunu sanmıyorum eyer etkiliysen benim egitimden başka bir yerde ne 10 tane bile yorumumu bulamayacagından eminim ben egitim bölümündeyim ve oradan başka bir yerle ilgilenmem eyer benim çalışmamın devamını istiyorsa site yöneticileri buyursunlar pm yolu ile çözemeyecegim bir durum çünkü kimin yetkili oldugunu bilmiyorum ( patron kim ) ?

mobidik seni tanıorum daha geldiğin günü de biliorum ben senin calısmalarını biliorum zamanında cok kisiye yardımcı oldun ama sitemini görünce haklımısın haksızmısın die arastırayım dedim ve dediim gibi son 3 ay içerisinde sadece 6-7 msj ını görünce alınmasının normal olduunu söledim yoksa haşa ben haklı vaya haksızsız demiorum normal şartlar yerine gelmis diorum

mobidik

eğer yetkiliyken arada bir de olsa yönetim bölümüne baksaydın nedenini anlardın.
burdanda yetkinin alınmasında haklı oldunduğu payı çıkıyor zaten.

[Bu arada eğer patronlardan cevap istiyorsan o zaman pm atmalıydın onlara]

arkadaşım anlamadın galiba ben egitim bölümünden başka yerde hiç işim olmaz tatil süresince egitimde her hangi bir hareketlilik görmedigim için orayada yazdım okullar açılana kadar yokum diye

şimdi okul açıldı ve ben yine görevime dönmek istiyorum bu istegim yerine gelir veya gelmez o patron kimse onun bilecegi iştir burası öneri ve şikayet bölümü buraya uygun gördüm buraya yazdım ve bu yazımın hesabını kimseye vermek zorunda degilim sadece patron kimse o hesap sorar

ikincisi ben görevi bırakmış biri degilim eyer patron kimse tabi hala bilmiyorum o benim konuma bakıp orada yazdıgımı okusaydı bana hak verecekti sanırım ama okumamış ve bilmeden almış haaa bir konu daha var ben yetkiyi bölüm içerisinde gerekl, düzenlemeleri yapabileyim diye istiyorum sırf yetkili olmuş olmak için istemiyorum versede eyvallah vermesede eyvalla ben yine işimi yaparım

kimseyle tartışmak ve konuşmak istemiyorum bana devammı ? veya bukadar yeter yardım etmeni istemiyoruz diye bir cavep gelsin yeter selametle kalın

Anlamamakta ısrar ediyosun o zaman şöyle anlatayım
patron dediğin şahıslar seni görevden aldı
oraya yazdığın yazıyı görmedilerse onlardan birine ''pm'' at.

öneri şikayet bölümü kişisel konular için konu açılabilen biyer değil.

yardım etmen neden istenmesin..

edit: şunu da ekleyeyeim ne biçim bi bahane bu ben başka bi yere yazmıyorum okumuyorum?

eğer burda modsan ''yönetim'' bölümünü okumak zorundasın.. Bi kural değişse önemli bişey olsa bundan bihaber olucaksın demekki...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri