selam ben trojenli

arimaya13

New member
Reaction score
0
merhabalar!

uzun zamandır msn imden arkadaşlarıma saçma sapan mailler gidiyor. artık insanlar o kadar sıkıldı ki beni telefonla arayıp yakınmaya başladı. e bende o zaman msn adresimi değiştireyim dedim. ama sorun bilgisayarımdaymış. gelin görün ki futboldan anladığım kadar bilgisayardan anlıyorum. mesela bu terojenin adını bulmalı mıyım? bütün virüslerin remove toolları sitenizde verilmiş. ama hangisini nasıl indirmeliyim hiçbir fikrim yok. yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler!

Kaspersky İS,Adaware 2007,Registry Mechanic sana tavsiye edebileceğim bazı programlar.Hepsinin full ve son sürümleri sitemizde mevcuttur.Arama butonundan bulabilirsin.

hoşgeldin dertli vatandaş burda sorunun a çare bulunur inşallah

kaspersky kur makinene sorunu çözücektir çözmezse gene devam ederse spy ware programları kurabilirsin yok ben bunları kuramam diorsan bilgisayarını ya bi bilgisayarcıya götür format atsın ayda kurabilicek birini bulmanı tavsiye ederim kesin çözüm olucaktır.

tekrar merhaba tavsiyelerinizi uygulamaya çalışıcam. teşekkürler.

H.q Kardes En ezından KsPerSky Kur Adaware yi yanına kur Bak nasıl düzeliyor :D

tamam ben bir beceriksizim. Kaspersky İS ve Adaware 2007 i kurmayı denedim. ama yüklediğim programları windows açmıyor. başta söölemiştim ama anlamıyoruz birbirimizin dilinden malesef : (

Format atmayı biliyorsan format at.Sonra Solariz'in dediği gibi ayda programları yükle yerçekimi kuvveti 1/6 olduğundan pc'yi kastırmaz orada kurarsan.

aya gitmeye söz veremem ama uçakta format atabilirim sanırım. eh ne de olsa hostesiz ucundan.. ama ben format atmak istemiyorum ki. en iyisi bilen bi kankayı beklemek.

Eset Smart Security =)

Aramıza Hoşgeldin..

Geri