Selam Büyük Hackerler

ricetyxx

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar kızmak yok hani siz hackersınız ya.Aranızda bir sitenin dakika dakika hacklendiğini gösteren video varmı.Yani sizin hazırladığınız bir video.Çok merak ediyorumda.Öyle program linki vermekle hackerlik olmuyor varsa babayiğit göstersin kendini.bende o zaman Tamam bu adam hackerdır diyebiliyim.Lütfen bana kızmayın ama bende haklıyım size nasıl güvenicem ki dimi ama. :clap: :D :D

bence çok fazla kişi bu msjını okumadan edit yap .... yoksa senin dakika dakika hacklendiğini gösteren bir videoyu izlersin

hmm öncelikler hoş geldin
zamanla ögrenirsin (;

ben böyle bir tipe hoşgeldin demem

ricetyxx' Alıntı:
Arkadaşlar kızmak yok hani siz hackersınız ya.Aranızda bir sitenin dakika dakika hacklendiğini gösteren video varmı.Yani sizin hazırladığınız bir video.Çok merak ediyorumda.Öyle program linki vermekle hackerlik olmuyor varsa babayiğit göstersin kendini.bende o zaman Tamam bu adam hackerdır diyebiliyim.Lütfen bana kızmayın ama bende haklıyım size nasıl güvenicem ki dimi ama. :clap: :D :D

kımsenın sana bıze guven dedıgını hatırlamıyorum... Buraya uye olmak ıcın zorladıgınıda nasıl senın salaklıgını dakıka dakıka belgeleyen bır video olmadıgı gıbı burda sayfaları hacklerkende cekılmıs olan bır video yok :eek: hayal kırıklıgına ugradıysan solemen yeter geldıgın gıbı gonderırız senı ıstersen...

hoşgeldin dostum iyi forumlar :)

DArk abim süper dedin valla :) geldiği gibi yollarız :)

hoşgeldinde nasıl yani .........................

ilk defa böyle birşey duyuyorum :D fazla acele etme..... daha erken....

Ho$GeLDiN...FaZLa $eYLeR YaZMi$SiN..!

hoşgeldin,
ama Dark_Angel'ın da dediği gibi buradakilere güvenmen için seni zorlayan yok,
güvenirsen senin lehine olur bence!
iyi forumlar, faydalı paylaşımlar

Geri