Tmac01
New member
selam arkadaslar belkı mod arkadaslar sacma bulup konuyu kapıyacak ama ben gene de sansımı denemek ıstıyorum ben ne sagcı ne solcu ne dındar nede dınsız 18 yasını daha bıtırmemıs bır arkadasım belkı genclıgımın verdıgı o gazla bu forumu sıksık takıp edıyorum sorum su tam olarak soruda sayılmaz belkı ama ben bunu demek ıstıyorum forumda ataturk u savunanda var fetullah gulen ıde dındarım dıyende var dınsızım dıyende sagcı solcu vs vsvs ben tek sunu merak edıyorum bu arkadaslar neyı savunuyor bız neyı savunuyoruz eger herkez turkıye adına bırseyler yazıyorsa neden dındara sagcıya solcuya femınıste humenıste dınsız e ataıste kotu gozle bakıyoruz neden onları oyle kabul etmıyoruz tamam belkı art nıyetlı arkadaslar var onlara herkes cevap verırken bır sehıt haberı varken hepımız uzuluyorsak hakakten bız neden bırbırımıze saygı duymuyoruz ve gercektende BIZ NEYI SAVUNUYORUZ lutfen herkez gorusunu yazarsa mutlu olacam moderator arkadaslarda ınanın hıcbır artnıyetım yok yanlız lutfen bırbırımızın goruslerıne saygı duyalım en azından su forumda saygılar