Arkadaşım oranın adı üstünde öneri ve şikayetler bölümü..!
Forumun şekillendirilmesi ile ilgili bi öneride olabilir, üst düzey yöneticilerden birini şikayet amaçlı bir konuda olabilir..!
Sen şimdi forumu yeniden şekillendirilmesinde, yada bi yöneticinin ceza alması gerektiğine yada uyarılması gerektiğine karar verebilecek düzeyde olduğunu mu düşünüyorsun..?
Forumun başı boş olduğunu düşünmen de çok kötü bi düşünce..!
Eğer ordaki bir konu açık kaldıysa, sonuca ulaşmadıysa henüz net olarak karar verilebilecek kadar bilgi, ispat, doğru fikir, delil yada veriler olmadığındandır..! Yada bi konunun üzerinde yeterince insan fikrini belirtmemiş olmasından da olabilir..! Sen buraya başı boş dememelisin..! Ben buraya açtığım her konunun ve içinde yazılan her mesajın itina ile okunup net bi şekilde objektif bakılarak bir karara varıldığını gördüm..!
Sen şimdi buradaki küfürlere müdahale edicem diyorsun..! Edilmiş küfürleri sen değiştirirsen kafana göre; üst düzey yönetici gelip mesajları okuduğunda nasıl adil bir karara varabilir şikayet üzerine olan bir konuda..? Kişi demezmi ki benim mesajımı değiştirmiş, ben öyle yazmamıştım, ben öyle demek istememiştim vs. vs.
Neyse böyle bişi açman senin açından çok kötü olmuş..!
Keşke açmadan önce biras düşünseydin bu bölüm tam olarak neden var diye..!
:hhman:
Edit: Valla Kevin Nash haklıymış "bu işler iki günde olmaz derken"