Selam Arkadaşlar!....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yamakası

New member
Reaction score
0
artık bu öneriler ve şikayetler bölümüne de el atmanın zamanı geldi sanırım ben burayı da almak istiyorum desteklerinizi bekliyorum!...dark angel a yardımcı olmak lazım zaten ne geliyorsa buranın boşlugundan geliyor biraz miisilleme oldu ama boş gibi gözükmesinden iyi olur!....

O bolumLe Ust duzey yonetıcıler ılgılenebılır...

VE daha yenı A. Mod oldun arkadasım....

sen daha yeni mod luğa adım attın biraz aceleci davrandın sanki işe yarayacaksa + derim ama benden sonra geleceklerin pek ole diceğini sanmıyorum o yozden yanlış anlama -1

çok erken değilmi yamakasi yardımcılşığından dolayı uğraştığın bölümler verildi

yönetimdeki konulara baktıysan çok tartışıldı

bence aldığın iki bölümle uğraşmaya dewam et oraların hakkını ver önce..

düşünmen güzel ama durex te haklı sanırım yeni asistan mod oldun diğer arkadaşlarada şans vermek lazım

aLi Reis' Alıntı:
ßugun ki ßutun Sorunlarla Yamakası Ilgılendı ßence Olur

+1.........

valla bu yorum tuhafıma gitti ve baya güldüm nese

yamakasi orayı sadece üst düzey yöneticiler alır oraya mod atanmaz :)

haklısınız dostlarım ama site başıboş gibi duruyor ve birilerinin cirit atması ben gercekten çok kızdırdı.eger alınacaksa adayım ama ki sadece yöneticilerin ilgilendiği bir yerse lafım yok küfürlü yazılara el atmak istiyorum..anında mudahale edilmesi gereken bir yer ben de kendime güveniyorum!... yoksa daha kaç konu açılması lazım bilmem ne yapyıgımın sitesi bilmem ne yaptımın modları diye !... kaçıncıdır bu konular açılıyor ve seyirci olmaktan başka bişey yapamıyoruz!....

sende haklısın ama elimizden ne gelir?

Arkadaşım oranın adı üstünde öneri ve şikayetler bölümü..!

Forumun şekillendirilmesi ile ilgili bi öneride olabilir, üst düzey yöneticilerden birini şikayet amaçlı bir konuda olabilir..!

Sen şimdi forumu yeniden şekillendirilmesinde, yada bi yöneticinin ceza alması gerektiğine yada uyarılması gerektiğine karar verebilecek düzeyde olduğunu mu düşünüyorsun..?

Forumun başı boş olduğunu düşünmen de çok kötü bi düşünce..!

Eğer ordaki bir konu açık kaldıysa, sonuca ulaşmadıysa henüz net olarak karar verilebilecek kadar bilgi, ispat, doğru fikir, delil yada veriler olmadığındandır..! Yada bi konunun üzerinde yeterince insan fikrini belirtmemiş olmasından da olabilir..! Sen buraya başı boş dememelisin..! Ben buraya açtığım her konunun ve içinde yazılan her mesajın itina ile okunup net bi şekilde objektif bakılarak bir karara varıldığını gördüm..!

Sen şimdi buradaki küfürlere müdahale edicem diyorsun..! Edilmiş küfürleri sen değiştirirsen kafana göre; üst düzey yönetici gelip mesajları okuduğunda nasıl adil bir karara varabilir şikayet üzerine olan bir konuda..? Kişi demezmi ki benim mesajımı değiştirmiş, ben öyle yazmamıştım, ben öyle demek istememiştim vs. vs.

Neyse böyle bişi açman senin açından çok kötü olmuş..!
Keşke açmadan önce biras düşünseydin bu bölüm tam olarak neden var diye..!

:hhman:​

Edit: Valla Kevin Nash haklıymış "bu işler iki günde olmaz derken" :)

fatu' Alıntı:
Arkadaşım oranın adı üstünde öneri ve şikayetler bölümü..!

Forumun şekillendirilmesi ile ilgili bi öneride olabilir, üst düzey yöneticilerden birini şikayet amaçlı bir konuda olabilir..!

Sen şimdi forumu yeniden şekillendirilmesinde, yada bi yöneticinin ceza alması gerektiğine yada uyarılması gerektiğine karar verebilecek düzeyde olduğunu mu düşünüyorsun..?

Forumun başı boş olduğunu düşünmen de çok kötü bi düşünce..!

Eğer ordaki bir konu açık kaldıysa, sonuca ulaşmadıysa henüz net olarak karar verilebilecek kadar bilgi, ispat, doğru fikir, delil yada veriler olmadığındandır..! Yada bi konunun üzerinde yeterince insan fikrini belirtmemiş olmasından da olabilir..! Sen buraya başı boş dememelisin..! Ben buraya açtığım her konunun ve içinde yazılan her mesajın itina ile okunup net bi şekilde objektif bakılarak bir karara varıldığını gördüm..!

Sen şimdi buradaki küfürlere müdahale edicem diyorsun..! Edilmiş küfürleri sen değiştirirsen kafana göre; üst düzey yönetici gelip mesajları okuduğunda nasıl adil bir karara varabilir şikayet üzerine olan bir konuda..? Kişi demezmi ki benim mesajımı değiştirmiş, ben öyle yazmamıştım, ben öyle demek istememiştim vs. vs.

Neyse böyle bişi açman senin açından çok kötü olmuş..!
Keşke açmadan önce biras düşünseydin bu bölüm tam olarak neden var diye..!

:hhman:​

Edit: Valla Kevin Nash haklıymış "bu işler iki günde olmaz derken" :)

başı boşmuş gibi derken bazılarının bakış açısını kastetmiştim ama sen burdaki ince detayı anlamamışsın dostum fikirlerine saygılıyım lakin neden kevin nash ın lafına katılıdıgını anlamış değilim umarımbu fikrin daimi değildir benim bunu açmaktaki amacım daha çok yönetici daha çok ilgi ben oraya sadece üstdüzey yöneticilerin atandıgını bilmiyordum ..zaten bunu öğrendikten sonra da wazgeçecektim ama hiçbir açıklama gelmedi ondan beklemeye başladım şimdi buraya daha fazla ilgi gösteren olsaydı ben ya da bir başkası dün kü ve önceki olaylar da bu kadar rahat davranan kuş beyinliler olabilirmiydi.bu soruyu kendine sor ...ama bu açığı görüpte hiçkimse de neden müdahale edilmiyor demedi.. oz aman hala daha önümüz de büyük bir sorun war bu adamlar ellerini kollarını sallayıp istedikleri zaman bassınlar küfürü yöneticiler el atıncaya kadar da biz de reklamlara bakalım!...teşekkür ederim fatu ne hatamı gördünde bana bu kelimeleri layık gördün anlamdım canın sağolsun kardeşim eğer ki şu anki görevim de de eksik görüyorsan onu da belirt dostum bilelim öekilmesini de biliriz ben mod olmaya hevesli değilim..eksiklerimiz war onu dile getiriiyorum..ilk açtıgım başvuruda da bunu belirttim ama kimse anlamadı..sırf kendim için konuşmuyorum ama buralarda daha fazla insanın görev alması lazım..eksiklerimiz war ki talep doğuyor!...

walla yaMaKaSi ben tanımıyom ama iyi biri olmazsan a.mod olmazdın herhalde işine yarayacaksa +1

Yaa Kevin olayı bi şaka..! Yanlış anlamışsın alınmışsın..!

Eğer orda birileri küfür ediyorlarsa yada hakaret ediyorlarsa sanmaki görülmediğinden müdahale edilmiyor..! Neyse bazı şeylere net olarak karar verebilmek için beklenebiliyor küfür yada hakaret olsa bile..! İnce yerler var..! Neyse zaten yönetim gerekeni söylecektir sanırım..!

Tekrar söylüyorum senin henüz kötü bişeyini görmedim..! Kevin olayı da bir şaka..! Kızdıysan sileyim..!

yamakasi'nin isteği üzerine konuyu kapattım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri