Selam.Acil yardiminiz lazim!

eerdem02

New member
Reaction score
0
Ben erdem herkese selamlar..burada bulundugum icin cok mutluyum..

uzman kisilerden birisi lutfen bana yardim etsin..

msn hack,trojan ile alakali bi derdim sorunum var yardim edin yaa :(

sorun nedir ?

arkadaslar bi kisinin msnine girmem lazim..bi sekilde..trojen ile kod falan aliniyormus..

yardim ederseniz sevinirim cok yeniyim bu konuda..msn listesine bakicam sadece..icim rahatlasin diye :( bir iliski kurtulacak sonunda..

sana nasıl güveneceğiz.? Sadece kişi listesine bakacakmış :)
Ya benim msn'imi de çalmaya çaılışırsan :p

Hem ilişkin bu yolla kurtulacaksa bırak kurtulmasın :goz:

ya sen bana sadece nasil yapildigini ögreteceksin,ben sana ne yapabilriimki :S senin msninle alakasi neki.?

iliski benim olsa bu kadar ugrasmam ama canim arkadasimin..

bilgisi olan varsa beni bulsun lutfen ya :( isi sadece ögrenmek istiyorum nasil calistigni nasil yapildigini

hoşgeldin ei 4orumlar

kalıcı ve paylaşımcı olman dileğiyle

erdem hackin ile ilgili bölümlerimiz var oraya bak..

msn fake ilede hackleyebilirsin...

istersen sen benim profilimden msn adresimi al ...

hiç mail secutiry e boşuna gitme orası artık güvenlik için uqraşıyor yani fakelerin hepsi kalktı sabit başlıktaki ... boşuna zamanını kaybedersin çünkü hell artık orada güvenlik ile uqraşıyor ama tabi yeni başlayanlar yardım için bölümüne yazabilirsin sorunun

ilk defa böle merhaba diyen görüyorum ...

hoşgeldin ei 4orumlar

kalıcı ve paylaşımcı olman dileğiyle

Slaytlara Nasıl Link Alırım

:saskinYa arkadaşlar yeni konu açmadan bende burdan bir yardım talebinde bulunmak istiyorum elimde bulunan çok güzel hazırlanmış slaytlar var bunu sizlerle paylaşmak istiyorum ancak bu slatları nasıl link alıpta sitemizde yayınlayabiliriz o konuda bana yardımcı olursanız sevinirim:saskin

:saskinYa arkadaşlar yeni konu açmadan bende burdan bir yardım talebinde bulunmak istiyorum elimde bulunan çok güzel hazırlanmış slatlar var bunu sizlerle paylaşmak istiyorum ancak bu slatları nasıl link alıpta sitemizde yayınlayabiliriz o konuda bana yardımcı olursanız sevinirim:saskin

SLAYT yani onu dmek istiyor alper :D

senin cevabına gelince youtube upload edip siteye koyacaksın ...

SLAYT yani onu dmek istiyor alper :D

senin cevabına gelince youtube upload edip siteye koyacaksın ...

Şunu biraz daha ayrıntılı bir şekilde anlatsaydın kardeş youtube den nasıl upload edilecek baktım ama bir şey anlamadım:saskin:saskin

вℓα¢кωαя;2522476' Alıntı:

slayt dediğimi pek ala anlamış olman lazımdı ama yinede kelime hatasını düzelteyim dedim eğer bu konuda bana yardımcı olacak bir arkadaş varsa yardımlarını bekliyorum lütfen

herşeyi analtmış healal olsun

Geri