Selçuk patladı: Benim de ailem var

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
3 puanı getiren golü atan Selçuk Şahin isyanını şöyle dile getirdi: "Benim de bir ailem var. Eleştirinin bir sınırı olmalı."

Fenerbahçe'nin bu sezon deplasmanda kazandığı ilk 3 puana attığı golle katkı yapan Selçuk Şahin maçın ardından patladı. 10 yıldır kendisi hakkında eleştiri yapıldığını ve bir anlamda artık bu duruma alıştığını ifade eden Şahin, "Eleştirinin de bir sınırı olmalı. Benim de bir ailem var" ifadelerini kullandı. Eleştirinin de bir dozajının olması gerektiğini belirten Şahin, "Benim yanımda olan insanlara çok teşekkür ediyorum. Ama belirli bir grup var, onların fikirlerini değiştiremiyorsunuz. Bugün gol attım, belki sevindiler ama yarın yine aynısı olacak. Ben 10 yıldır bu şekilde, bu baskı altında oynuyorum" dedi. Selçuk, golünü dün doğum günü olan takım arkadaşı Sezer'e armağan ettiğini de sözlerine ekledi.

Sow ile kapışan Stoch fırçayı yedi!
Maçın ilk yarısında pas atmadığı Sow'un kendisine kızması üzerine sinirlenen Stoch'u Selçuk sakinleştirirken, Sow'u da uyaran Kuyt oldu. Dün akşam da bekleneni veremeyen ve ikinci yarıda oyundan alınan Stoch, çıkarken elini sıkmak isteyen Kuyt'u tersledi. Kalan dakikalarda kulübedeki sinirli tavırlarıyla dikkat çeken Stoch'u menajer Hasan Çetinkaya'nın uyardığı öğrenildi.

Selçuk patladı: Benim de ailem var - Sabah Spor - 04 Kasım 2012

Geri