Selçuk Manav'dan Muhabir Olur Mu?

Liη & Liη

New member
Reaction score
0
wjhmsach25lsyx46fxvt.jpg

40 yılda 1 yapılan şu güzelim turnuvada ekran karşısında maç izlemeyi bizlere
zehir eden Atv spor müdürü Selçuk Manav'a teşekkürü!!!! bir borç bilirim... :Sopa

Ben ömrü hayatımda bu kadar kabiliyetsiz, yeteneksiz,
abuk subuk sorular soran 1 muhabire [ insana ] daha rastlamadım.
Daha 2 Lafı 1 araya getiremiyo, kalkmış bi de viyana'ya gitmiş hey allahım !!

Nasıl Spor Müdürü Yapmışlar Orasını da Anlamadım Gitti Zaten :S

Keşke Şu Turnuva bitmeden Sepetleseler Şu Adamı Keşkee

Akıllara Zarar İnsan Selçuk MANAV'dan 1 Kaç Anekdot Sizlere;

- Çek Maçı sonrası Arda'yle Nihatı Anlamsız ve bi o kadar zorla e hadi öpüşün demesi. [ ne alakaysa, sanki maç içi adamlar kavga etmiş de ]

- Her program öncesi 5-10 saniye kameraya boş boş ve amaçsız bakışları her daim sinir eden bir insan

- Berbat saç stiline ve mikrofon tutuşuna uyuz olduğum 1 şahsiyet

- Kazım kazım ile yaptığı röportajda Kazım'ın hırvatistan teknik direktörünün genç olmasından bahsederken
MANAV'ın yaptığı çeviride kazımın hırvatistan teknik direktörünü fatih terimin gençliğine benzettiğini mükemmel bi şekilde sallayan insan.

- Futbolculara ve TFF başkanına sorduğu ' Başbakan sizi aradı mı, soyunma odasında ne konuştunuz, en büyük başbakan bizim başbakan tarzı konuşmaları

- Ahmet Çakar'a sorduğu [ söylediği ] anlamsız soru ve cevaplı cümleler ve a.çakar'ın dalgasına maruz kalan bir insan

- heyecan 0, adrenalin 0, mimik kaş göz hareketleri 0, muhabirlik 0....

- Fatih terim'e maç sonu sorduğu en anlamsız sorulardan biri:

s.MANAV: Şehir dışına mı çıkacaksınız?
fatih terim: olabilir.. kızımı çok özledim.
MANAV [ muhteşem soru geliyor] : hangisini? [ Yuhh be ]
fatih terim: ikisini de.
MANAV: ailesi olanlar da duygulanmıştır şu an..
fatih terim: elbette.. [ hey allahım ]

- Daha Gruplar belli olmadan '' biz gruptan çıkarsak final oynarız '' görüşüne sahip inanılmaz kolpacı bir insan, [ daha rakipler belli değil be adam ]

-canlı yayınında, atv yayın ekibini överken,
"biz kendi yayın otobüsümüzle geldik, öyle - hani derler ya - 'başkasının şeyiyle...' " diyordu ki,
gürcan bilgiç toparladı. yayında konuk olan uğur meleke gülmekten kendini zor tutabilmiş,
gürcan bilgiç canlı yayın tecrübesiyle olayı geçiştirmiş, ömer üründül ise olan biteni anlamamıştır.

- 11 haziran 2008 isvicre turkiye maci sonrası ;
selçuk manav: sayın bakan maçları türkiye'de hangi kanalda izliyosunuz? ( "atv dedittirmeye getiriyo)
bakan: eee çok izleme imkanım olmadı da sizden izlemeye çalışıyorum

Haksız Mıyım Arkadaşlar :mad: :mad:

bunların hepsini sen mi yazdın bir yerden alıntı mı? eğer sen yazdıysan bayğ b gıcık olmuşun.
evet bende dikkat ettim o adama,biraz acemi gibi dikkat çekiyo gerçekten ama olsun.o da insan boşver.

Açıkcası sunumu performansı diksiyonu beni de hiç tatmin etmedi selçuk manavın.

Bir spiker nasıl spikerse artık bu kadar mı kabiliyetsiz olur? Allahtan Atv akıllılık edip de TRT'den spikerleri aldı sampiyonaya özel yoksa harbiden tam rezillikti!

Sonuna kadar haklısınız, oh be benim gibi düşünen birileri varmış.
Bu adamı kim spor müdürü yapmış sinir oluyorum abuk sorularına..

Allahtan Atv akıllılık edip de TRT'den spikerleri aldı sampiyonaya özel yoksa harbiden tam rezillikti!

Aynen Öle Dostum, Gerçi Bazı Spikerler de Futbolcuların Telaffuzunda Kendince Bazı Değişiklikler Yapıyo Mesela;
Ömer Üründül; Hollanda maçında Govou'ya Gavu,
Yine Hollanda Maçında Camoranesi'ye Kıromonezi,,
Arjen Robben'e de Her Defasında Rubben Demekte :vur :vur
Ve daha Neler Neler:sigara:

İlker yasinin izinde selçuk manavda al birini vur ötekine :)

yer : viyana ..
zaman: hırvat zaferi sonrası..
yine bir selçuk manav olayı.. atv selçuk manava bağlanıyo viyanadaki coşkuyu aktarsın diye.. bizimki 5-10 kişilik taraftar grubunun önünde.. ama muhabire ilk bağlanıldığında 5 saniyelik bi susma olur ya, o 5 saniyede arkadaki taraftar suskun, ama selçuk manav konuşmaya başladıında tezahurat yapmaya başlıolar :D tembihlemiş heralde :)

kesinlikle katılıyorum arkadsım o canlı yayına milyonlarca insanın onune çıkışı varya yataktan kalkıp gelmiş sanki üst baş saç baş darma dağın kesin dayısı falan sırtluyodur bu adamı yoksa oraya koymazlar o takozuu

kesinLikLe çok güzeL bi noktaya değinmişsin..
maaLesef yeteneksiz vatandaşLarımız,bi şekiLde torpiLLe buraLara kdr geLiyorLar (Bkz. Serhat ULueren)
kesinLikLe berbat ve iticiLer..

ben atv'nin spor programlarını izlerdim iyi bir gözlem yapmışsın Liη & Liη ama nasıl desem Rıdvan Dilmen'in değerini bilmek lazım ! Sohbeti çok hoş sıkmıyor insanı..Bir de bana katılırmısınız bilmem ama Şansal büyüka ve Erman toroğlu'nu aralarında sohbet ederken spor konuşurken sanki bizim evde konuşuyorlarmış gibi rahat konuşmaları bence onları izlenir yapıyor ve içten konuşmaları..bir de bu rıdvan hoca gelmese millet ne yorum yapacaktı bilmiyorum..herkes dediklerinin teyitini dikkat edin ! rıdvan söyledi rıdvan hoca da bunu kastetti gibisinde....

bir de bana en çok acı veren spor geçmişi olmayan insanların yorum yapması ! selçuk manav gibi dolu tv spor programları...

valla en iisi lig tv.. rıdvan , şansal erman herkes orda.. ne üründülün hep aynı yorumları (alan daraltma, adam eksiltme ve nokta santrafor <neyse o artk> kavramları üzerine olanlar :D ) ne de selçuk manav var

Geri