Liη & Liη
New member
40 yılda 1 yapılan şu güzelim turnuvada ekran karşısında maç izlemeyi bizlere
zehir eden Atv spor müdürü Selçuk Manav'a teşekkürü!!!! bir borç bilirim... :Sopa
Ben ömrü hayatımda bu kadar kabiliyetsiz, yeteneksiz,
abuk subuk sorular soran 1 muhabire [ insana ] daha rastlamadım.
Daha 2 Lafı 1 araya getiremiyo, kalkmış bi de viyana'ya gitmiş hey allahım !!
Nasıl Spor Müdürü Yapmışlar Orasını da Anlamadım Gitti Zaten :S
Keşke Şu Turnuva bitmeden Sepetleseler Şu Adamı Keşkee
Akıllara Zarar İnsan Selçuk MANAV'dan 1 Kaç Anekdot Sizlere;
- Çek Maçı sonrası Arda'yle Nihatı Anlamsız ve bi o kadar zorla e hadi öpüşün demesi. [ ne alakaysa, sanki maç içi adamlar kavga etmiş de ]
- Her program öncesi 5-10 saniye kameraya boş boş ve amaçsız bakışları her daim sinir eden bir insan
- Berbat saç stiline ve mikrofon tutuşuna uyuz olduğum 1 şahsiyet
- Kazım kazım ile yaptığı röportajda Kazım'ın hırvatistan teknik direktörünün genç olmasından bahsederken
MANAV'ın yaptığı çeviride kazımın hırvatistan teknik direktörünü fatih terimin gençliğine benzettiğini mükemmel bi şekilde sallayan insan.
- Futbolculara ve TFF başkanına sorduğu ' Başbakan sizi aradı mı, soyunma odasında ne konuştunuz, en büyük başbakan bizim başbakan tarzı konuşmaları
- Ahmet Çakar'a sorduğu [ söylediği ] anlamsız soru ve cevaplı cümleler ve a.çakar'ın dalgasına maruz kalan bir insan
- heyecan 0, adrenalin 0, mimik kaş göz hareketleri 0, muhabirlik 0....
- Fatih terim'e maç sonu sorduğu en anlamsız sorulardan biri:
s.MANAV: Şehir dışına mı çıkacaksınız?
fatih terim: olabilir.. kızımı çok özledim.
MANAV [ muhteşem soru geliyor] : hangisini? [ Yuhh be ]
fatih terim: ikisini de.
MANAV: ailesi olanlar da duygulanmıştır şu an..
fatih terim: elbette.. [ hey allahım ]
- Daha Gruplar belli olmadan '' biz gruptan çıkarsak final oynarız '' görüşüne sahip inanılmaz kolpacı bir insan, [ daha rakipler belli değil be adam ]
-canlı yayınında, atv yayın ekibini överken,
"biz kendi yayın otobüsümüzle geldik, öyle - hani derler ya - 'başkasının şeyiyle...' " diyordu ki,
gürcan bilgiç toparladı. yayında konuk olan uğur meleke gülmekten kendini zor tutabilmiş,
gürcan bilgiç canlı yayın tecrübesiyle olayı geçiştirmiş, ömer üründül ise olan biteni anlamamıştır.
- 11 haziran 2008 isvicre turkiye maci sonrası ;
selçuk manav: sayın bakan maçları türkiye'de hangi kanalda izliyosunuz? ( "atv dedittirmeye getiriyo)
bakan: eee çok izleme imkanım olmadı da sizden izlemeye çalışıyorum
Haksız Mıyım Arkadaşlar