Selçuk Şahin "İyi bir takımız"

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
selcuksahin_portre%20%5B9J7YhRsf%5D.jpg

Oyuncularımızdan Selçuk Şahin, oturmuş bir kadroya sahip olduklarını, kimin nereye gideceğini çok iyi bildiğini belirterek, bugünkü maçta da iyi pas yaptıklarını söyledi. Maç sonrası FB TV`ye açıklamalar yapan Selçuk Şahin, "Benim oynadığım mevki önemli bir mevki. Orta kulvarda, rakibin pozisyonu ciddileşmeden ilk önce biz karşılıyoruz, kademeye giriyoruz. Ataklar da o bölgeden başlıyor. Sürekli oynadıkça, oyun içinde yapacaklarımı otomatikman yapıyorum. Bugün de kontra pozisyonda sürpriz golcü olarak ileri çıktım. Kontra yakaladık. Alex önüme çok iyi bıraktı, vurdum gol oldu. Bizim oturmuş bir kadromuz var. 2`ye 1`leri çok iyi yapıyoruz. Kim nereye gideceğini çok iyi biliyor. Bugün de çok iyi pas yaptık. Kendi sahamızda erken gol bulunca iyi oynuyoruz. Zaten, en az rakip takım kadar mücadele ettiğimiz zaman kalite farkımız ortaya çıkıyor. Çünkü kalitemiz üst düzeyde. Mücadele edersek bu fark ortaya çıkıyor. Takım olarak çok iyi pas yaparak çıkıyoruz. Şampiyonlar Ligi`nde gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Oyun olarak da iyiyiz" diye konuştu.

antu.com

Geri