Sektorlinkleri.com PHP Firma Rehberi

dostpartner

New member
Reaction score
0
çalışıyooooooooooooooooo

ya ins calışır rehber yokmu koca nette ya ben boşunamı kasıom. uykusuz kaldım ulen kaçgunr.

eyvallah. çok sağol

calıstıran arkadas sql olayını anlatırsa guzel olur ben denedım olmadı

ya arkadaslar calıstıran yok mu o kadar uğrastım ama olmuyor tam istediğim scripti buldum amaçalışmıyor lütffen bu benim için cok önemli allah rızası için birisi yardım etsin serverımda aldıgım hata şu ;
IISPassword
The page cannot be displayed
There is a problem with the page youare trying to reach and it cannot be displayed. It is most likely that configuration files for this url are corrupted.

Please try the following:

* Click the Refresh button, or try again later.
* Open the home page, and then look for links to the information you want.
* If you believe you should be able to view this directory or page, please contact the Web site administrator by using the e-mail address or phone number listed on the home page.

HTTP Error 500
IISPassword for Internet Information Services » IISPassword Info

tuncay kardeşimin derdine derman olmaya calısıyım biraz.kardeş şimdi script tam olarak php uzerine kurulmuş bir script deil seninde gordugun uzre klasorde xml uzantılı dosyalar var yani orda gordugun menuler linklle vs. xml ile hazırlanmış dosyalardır.ııs de xml calıstırmak hem sıkıntılı hemde bir suru ayar gerektırır.ben senın yerınde olsan eger elınde php host varsa dosyaları oraya atar denerim eger yoksa nette arastırıp free host veren bazı yerler var oralarda denemeye calısır.

H4CHKS arkadasa yardımcı olmaya calısıyım ; kardeş backup klasoru ıcerısınde 2005/07/05 dosyası ve scriptteki sql yedeginin alındıgı en son tarihtir bunu sorgulatman gerekir ancak!bundan once kosmos rest sample garden dosyalarını dump etmen gerekir
yardımcı olduysam ne mutlu bana iyi paylaşımlar ...

erkand34 kardeş localde bu xml dosyaları calıstırmak icin ne gibi ayarlar yapılıyor

tam böyle birşey istiyorum ama bunu çalıştıramadım install klasörünün adını değiştirmiş install diyorum yok içinden kurmaya çalışıyorum yok
Bunu nasıl sitemize kuracağımızı anlatacak biri varmı
İçeride neleri değiştirmemiz gerekli bunun bilgisi falan
httpdocs/application.php 113 114 115 116 diye giden hata veriyor
yer olarak bunu söylüyor
home/sektorlz/public_html/lib/db.class.php
bu direk siteye atıp çalıştırılacak yada install edilecek bişey değil galiba
ama nerelerde neleri değiştircez bilmiyorum yardımcı olacak arkadaşlar varmı
bu php işinden çok anlayan biri varsa herşey hazır aslında host domain
dosyaları da attım ama kurulum yapacak porf. bilgili varsa yardımcı olurmu

acaba bunu kurmakta yardımcı olurmusunuz yaresa kurdum diyorsun gerçekten çalışıyor bende tam bunu istiyorum
Bunu kurmama yardımcı olun bir miktar para bile verebilirim
teşekkürler

Geri