Seks sadece zevk aracı değildir!

RomeoMAD

JusT B€
Reaction score
0
Yaşamımıza renk getiren, yaşamı paylaşmayı öğreten bir ilişkidir. Seks, sağlığımız açısından da çok önemlidir, düzenli bir seks yaşamı, cinsel dürtüleri tatmin eder ve cinsel düzensizliğin getireceği stres, sinirlilik ve huzursuzluktan korur.

Seks, çok geniş bir kavramdır sadece cinsel organların birbirlerine değmesi, uyarması ve orgazm yaşanması, tek başına seks değildir. Eşler birbirlerine daha çok bağlanır, birbirlerini daha çok düşünürler ve uyum içinde olurlar. Daha önce yaşadıklarını konuşurlar, zihinlerindeki hoş, birleştirici anıları tazelerler.

Seks sadece bedenleri değil, ruhları ve kalpleri de birleştirir. Özellikle kadında seks isteği bir fiziksel aktiviteden çok, ruhunu doyurmak amacı ile kendini gösterir.

Duygularını partnerine duygu yüklü ve sevgi dolu sözlerle aktarmak, eşler arasında var olan toleransın da artmasına neden olacak, birçok sorunun çözülmesinde önemli bir adımı oluşturacaktır.

Cinsellikte egoizmin ortadan kalkması, bütün ortak konularda da daha açık ve paylaşımcı eşler yaratır. Eşlerin birbirlerine karşı olan bu yaklaşımları ve duydukları mutluluk cinsel uyarılma açısından da büyük önem taşır. Her iki eş de bu kadar mutlu oldukları bir ilişkiyi sık sık yaşamak isteyeceklerdir. Açık ve mutlu bir ilişki eşleri, "Eşimi nasıl daha mutlu edebilirim?" sorusunu sormaya ve yeni fanteziler üretmeye yönlendirecektir.

Eşlerin cinsellik konusundaki bilgileri, eşler arasındaki ilişkilerin başarısı ve çeşitliliği açısından önemlidir. Burada vurgulamak istediğimiz eşlerin ne kadar çok cinsel deneyimi varsa veya ne kadar çok cinsel yöntem biliyorsa o kadar başarılı oldukları değildir. Her çift, yaşadıkları kültüre göre bilgi edinecekleridir. Önemli olan bilgilerini geliştirmek için kaynaklara başvurmaktan çekinmemeleridir. Eşinin karşısına, değişiklik olsun veya ilgi çeksin diye siyah deri seksi elbiselerle çıkarsa belki de eşinin içinde büyük bir soğumaya neden olabilir. Bu nedenle, eşler kendi kültürel yapılarının izin vereceği değişiklikleri kendileri bulmalıdır. Ancak bu konudaki kaynaklar onlara fikir verebilir.

Cinsellikte atılacak bütün adımlar yakınlaştırıcı olmalıdır. Eşler, seks yaşamlarını ilgilendiren konularda çok dikkatli seçimler yapmalı ve eşlerinin düşüncesini mutlaka sormalıdır. Düzenli ve mutlu bir cinsel yaşam, sağlık, mutluk ve huzur getirecektir

Alıntıdır..

Onu tanımanın yolu yataktan geçer

Bir erkeğin nasıl uyuduğundan yola çıkarak nasıl bir sevgili olacağı kolayca anlaşılabilir

Gözlemeniz gereken sadece, yatağa girip uykuya hazırlandığındaki pozisyon. "En rahat ettiği pozisyon bu olduğu için, bakılması gereken pozisyon da budur" diyor New York Uyku Bozuklukları Tedavi Merkezi Başkanı Samuell Dunkell. Doktor Dunkell’in teşhislerinden yararlanarak siz de erkeğinizi değerlendirebilirsiniz.

Vücut dili uzmanlarına göre, uyku pozisyonuna bakarak, erkeğinizin kişiliğini analiz edebilirsiniz. İşte en tercih edilen pozisyonlar ve anlamları.
..

Yan yatma pozisyonu

Bu uyku pozisyonunu tercih eden erkek, uysal ve mantıklı biridir. Bu pozisyonda vücudun asgari yer kapladığını düşünürsek, bu pozisyonda yeten bir erkeğin verici olduğu kolayca anlaşılır. Hassas ve duygusal biri olduğu için, size aldatma gibi kirli oyunlar oynamayacağından emin olabailirsiniz.

Sırt üstü yatma pozisyonu

Gururlu, hatta kendini beğenmiş bir yapıya sahip olduğunu söyleyebiliriz. Neden mi? Çünkü bütün pozisyonlar arasında, vücudu en çok gösteren pozisyon budur. İlgi odağı olmak onun için hayati önem taşır. İyi bir haberimiz de var: Sevgiliniz açık fikirlidir ve yeni tecrübeler edinmeyi sever, yani onunla yatalya ve hayatta hep yeni tatlarla karşılaşabilirsiniz.

Cenin pozisyonu

Bu pozisyonda uyuyan erkek savunmasız ve hassastır. Yatış şekline bakın: Her şeyden önce kalbini korumak ister gibi yatıyor. Bir ilişkiye kendini kaptırmadan önce, karşısındaki insanın duygularından emin olmak, onun için hayati önem taşır.

Yüz üstü pozisyonu

Bu erkek şehvetli ve enerji doludur. Hayatta başarılıdır ve ondan daha dakik birini bulamazsın. Verdiği sözden asla geri dönmez: Yataktaki dominant tarzlarına bakılırsa (neredeyse yataktaki her yeri kaplar), gerçek hayatta da kontrolü elinde tutmayı seven biri olabilir

Yüz üstü pozisyonu+Yan yatma pozisyonu

eee ikisinin ortası :D

Eline sağlık kardeş.
Kendimi bildiğimden beri hep yüz üstü yatarım abiii:D :D
yAZılaNALARda doğrulur Payı var kesinlikle, al işte tam beni tanıtmış herifff:D :D :D

yaşadığım son ilişkiden sonra tek gecelik olaylar tiksindirici gelmeye başladı.cinselliği gerçekten sevdiğim biriyle yaşamak istiyorum.

evet bende sana katılıyorum tek gecelık ılıskıler artık ne bılıyım tıksındırıcı gelıyor

gercekten ama ınsan sevdıgınede kıyamıyorkı bazen :(

WALLA BENİM İÇİN FARKETMEZ ben önüme gelenle yaşarım abicim cinselliği.
tek gecelik ilişki de ne kardeş artık olay tamamen tatmin olana kadar düştü bence.:D :D

walla ben hiç tek gecelik ilişki yaşamadım nasıl güsel mi bari eger güselse 1-2 deneris ba :)

erkelerini anlatmışsın eii hoşta..ya kızlarr

cinsel hayatı duzenli giden birisi olarak ben genelde yuz ustu yatarım

Valla yalana gerek yok bende yuz ustu yatıyorum ama o bı hastalık gıbı bısey :eek:

romeo biz hastanıyız ne veremiz olm biz verem.:D

orti sexten sonra en iyi sigara gidiyo diyenlere bi sozum var

olm hiç sexden sonra play station oynadınızmı ben oynadım acayipte zevklı

sigara kullanmıyom ya o bakımdan:D:D

hahahahahhaha yuh be kardesım :):) sexten sonra kızlar hıc sevmıyor ama portakal suyu ıcıp uyucaksın sonra dedıgın gıbı yıne sexe devam edebılırsın :D:D

RomeoMAD' Alıntı:
hahahahahhaha yuh be kardesım :):) sexten sonra kızlar hıc sevmıyor ama portakal suyu ıcıp uyucaksın sonra dedıgın gıbı yıne sexe devam edebılırsın :D:D

romeo orda sigara demek istemisttim daldım sex yazmısım

yani sexden sonra sigara kullananlar

manyakmıyım ben sexi bırakıp da play station oynıyım:D

alemsın kardesım ya :D:D:D

Ne bılıyım bende oyle sandım kendı kendıme dedım adamdakı fantezıye bak POTANSIYEL SAPIK :D:D:D:D

Yv ben paso sırt üstü bazende yan yatıyorum ama ukala değilim ben yav:(, yalan bunlar, biz Türküz abi, nasıl rahat edersek öyle yatarız, bunlar amerikalılar için olmasın:p

Geri