Bu kahvenin faturası Davos'ta ödendi!

Serdengeçti

Banned
Reaction score
0
Cumhurbaşkanı Gül'le birlikte S.Arabistan'da bulunan Türk gazeteciler gezide yaşadıkları ilginç bir olayı köşelerine taşıdı. Davos'taki tavizsiz tavrın Arap dünyasına yansıması:

Başbakan Erdoğan'ın Filistin meselesine ilişkin olarak Davos'ta ortaya koyduğu tavizsiz tavrın Arap dünyasındaki olumlu etkisini gösteren ilginç anektodun ayrıntıları şöyle:

Riyad'da gezmeye çıkan bir grup Türk gazeteci (Mustafa Karaalioğlu-Star, Şeref Oğuz Sabah, Nuri Elibol Türkiye İbrahim Öztürk Zaman) ile TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu kahve içmek için Starbucks Cafe'ye gider..

Kahveler içilir tam hesap ödenecekken oradan bir genç adam çıkar ve hesabın ödemek için atılır.

Grubun Türkiye'den geldiğini anlayan Başbakan Erdoğan'ın Davos çıkışı nedeniyle methiyelerde bulunan Arap genç, "Bu kahvelerin faturası Davos'ta ödendi" der ve Türk gazetecilerden önce hesabı öder...

HABER7

Araplar dört köşe ne güzel memleket ya bizim de Hakkımız Bir Arap Ülkesi Olmaktır(!)

ben açacaktım konuyu sen önce davranmışsın ben den çok yaşayacaksın:) teşekkürler

Geri