Sedat’ı Kaybettik!

muratcolez

New member
Reaction score
0
Sedat’ı Kaybettik!

A Milli Takım formasını da başarıyla giyen Sedat, yaşam savaşını kaybetti

1174lm0.jpg

A Milli Takım formasını da başarıyla terleten Sedat, 12 yıldır mücadele ettiği ALS hastalığına (sinir hastalığı) yenik düşerek 44 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Milyonda bir görülen hastalığa yakalan Sedat Balkanlı, dün akşam saatlerinde durumu ağırlaşınca Amerikan Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Sedat’ın vefatı, spor kamuoyunda büyük üzüntü yarattı.

Yakın bir süre önce Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile Futbol Federasyonu Başkanı Mahmuz Özgener, Sedat’ı Gaziosmanpaşa’daki evinde ziyaret etmişti. Merhuma Allah’tan rağmet, kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dileriz.

vatanspor​

Ailesinin ve bütün futbol camiasının başı sağolsun. onu çocukluk yıllarımda izlerdim. hasta olduğunu öğrenince de üzülmüştim. Allah rahmet eylesin.

ALLah Rahmet eyLesin..

ALLah Rahmet eyLesin. . .

Allah Rahmet Eylesin,
Hanımından'da Allah Razı Olsun,Dile Kolay 12 Sene Az Değil.

Allah Rahmet Eylesin. epey uzun süredir çekiyordu bu hastalığı

Allah rahmet eylesin.Ailesine büyük sabırlar ihsan eylesin.

Sanırım onun için kurtuLuş oLdu
uzun zamandır acı çekiyordu
Allah rahmet eyLesin

Allah rahmet eylesin, cok üzüldüm :(

allah rahmet eylesin kederli ailesine başsağlığı diliyorum

Sedat Balkanlı'yı Kaybettik

B_3790_15b.jpg

1997 yılında yakalandığı ALS hastalığı ile mücadelesini sürdüren, eski futbolcularımızdan Sedat Balkanlı'nın vefat haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.

Merhum Sedat Balkanlı'ya Tanrı'dan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Galatasaray Spor Kulübü

Allah'tan Rahmet AiLesine Sabır DiLerim...

Geri