Secdeye in Göğe yüksel

innuendo

HANZALA
Moderatör
Reaction score
0
Yüzünü toprağa sür şimdi. Evine dön. Sılana koş. "Sübhane Rabbiye'l - A' la". Başını yere koyarak sıfırla kendini. Rabbine de ki : "Sen varsın . Sen A'lasın. Eksiklikten uzaksın, noksanlıktan muallasın, kusurdan mukaddessin. Kusur bende. Benden yana eksiklik. Bende saklı acizlik. Bende bekler fakirlik. Yanlız sana muhtaç olma zenginliğimdir secdem. Yanlız Sana kul olma şerefimdir secdem.

Secdeler ruhunun saltanatıdır. Kendi varlığını O' nun huzurunda hiçlediğin andır secden. " Rabbinin şah damarı yakınlığından"[Kaf S.16. A] kalbine yakınlıklar emdiğin yerdir secde. Ruhunun muştular bulduğu demdir. Miracının 'kab-ı kavseyn'idir secde. Seni beni aradan çıkardığın yerdir secde. De ki: "Dediğini yapıyorum, secde edip yaklaşıyorum.[Alak S. 19.A]
Sana yaklaşıyorum. Tüm uzaklıkları uzaklara bırakıyorum. Tüm aldanışları tuzaklarda bırakıyorum."

De ki: "Yüzümde secdelerimin izini bırak ey Rabbim. Alnıma rahmetinin nefhasını bırak ey Rabbim. Kalbime En Sevgili' nin aşkını bırak ey Rabbim. Secdemde dirilt beni. Secdemde öldür beni. Secdemde durult beni. Secdemde doğrult beni.​
Senai Demirci

secdeww6.jpg

Ah güzel Allah'ım,
keşke bir yanlarımız sıkışınca değilde,
dilimizde hep olsan.
Acizlik biz kullarına mahsus,yardım istemekde yine bize mahsus.
Sen akıl ve fikir sahibi olup da şuur sahibi olamayanlara hayırlı yollar göster.

Allah razı olsun üstad...
İslam korkmadan,korkutulmadan anlatıldığında ne kadar farklı oluyor.

Allah senden ve bütün yürekten Allah'a inananlardan razı olsun..

Geri