Seba: Beşiktaş'a küskünlüğüm var !!!

GhOsT

Tuning Moderatör
Reaction score
0
yok artık eyvaLLahım yürekten vuranLara..
mmrbrs.jpg

Çanakkale Beşiktaşlılar Derneği lokal binasının açılışı için Çanakkale'ye gelen Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman çarpıcı açıklamalarda bulundu:

Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba, ''Beşiktaş'a bir küskünlüğüm var, bunu saklayacak değilim. Artık futboldan zevk de almıyorum'' dedi.

Çanakkale Beşiktaşlılar Derneği lokal binasının açılışı için Çanakkale'ye
gelen Seba, dernek başkanı Dr. Azem Ülkü ve yöneticilerle bir araya geldi.
Seba, burada yaptığı açıklamada, eskiden futbolun bir güzelliğinin bulunduğunu söyledi.

Beşiktaş'a bir küskünlüğünün bulunduğunu, bunu da saklamayacağını belirten Seba, ''Artık futboldan zevk de almıyorum. Günümüzde futbolun bir esprisi
kalmadı. Herkes birbirine laf atıyor. Eskinin bir güzelliği vardı. İnsan o
dönemleri arıyor'' diye konuştu.

Eskiden Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarında Şeref Stadı'nda
kimsenin kimseye küfür etmediğini, herkesin yan yana oturup, maçları izlediğini, bu sıra küçük de olsa sataşmaların yaşandığını anlatan Seba, şöyle devam etti:

''Taraftarlar arada hakeme de gönderme yaparlardı. Artık gazete dahi
okumuyorum. Günümüzde futbolun sistemi değişti. Bizim zamanımızda Beşiktaş 'W' sistemiyle oynardı. Fenerbahçe diyagonal Brezilya sistemini tercih ederdi. Şimdi artık sistemler de karıştı. O dönemlerde futbolun şimdiki kadar hareketli olmadığı savunulurdu. (Durarak oynanılıyor) denirdi. Hiç futbol durarak oynanılır mı?''

Kaynak : İnternetspor

''Artık futboldan zevk de almıyorum. Günümüzde futbolun bir esprisi
kalmadı. Herkes birbirine laf atıyor. Eskinin bir güzelliği vardı. İnsan o
dönemleri arıyor'' diye konuştu.​

yakın zamana kadar sataşma laf atma Beşiktaşa özgü bir özellik değildi herkes Beşiktaşın bu yönünü seviyordu sağolsun son yönetim sayesinde bu ayrıcalığımızıda kaybetttik sanırım söylemek istemesede süleyman sebanın tavrı Beşiktaşımıza değil iyice seviyeyi düşüren yönetime

yönetim basit mahalle hatunları gibi beşiktaşlı duruşu filan diyolar ama kendileri bi kendi duruşlarına baksınlar. olmuyo bu adamlar bize yakışmıyor.

SEba Küstüyse ARtik Biz Ölelim , Bu KAdar Be$ikta$i seven Ba$ka bir ADam Görmedim

CEbinden O kadar Para Koydu Be$ikta$a , Villalarini SAtmi$ti iyi Hatirliyorum ...

---------

Tüp Kafa Nedeniyle Oluyor Bu hep Sözü Söylüyor ARti birde Söyledigini Yiyior ...

Pafla cikicaz sponsorlar cekilsin vs.. vs...

Geri