"Seçimlerde üzülen CHP olacak"

imza

New member
Reaction score
0
Başbakan Erdoğan'ın Ankara adayı olduğunu açıkladığı Melih Gökçek yine iddialı konuştu

Başbakan Erdoğan'ı Mısır gezisi için uğurlayan Melih Gökçek, Esenboğa Havalimanında kısa bir açıklamada bulundu.

'Aday olacağımı zaten biliyordum' diyen Gökçek, Bu seçimler AK Parti'nin zaferiyle sonuçlanacak, üzülen CHP olacak' şeklinde konuştu.

Eğer seçilirse, Ankara'da 3. dönem belediye başkanlığı yapacak olan Gökçek, 2004 seçimlerinde %43 oy almıştı. Açıklamasında bu yıl oy oranını da arttıracağını belirten Gökçek, partisine layık olacağını söyledi.

Başbakan'ın açıkladığı isimlerden biri olmanın kendisi için onur olduğunu söyleyen Melih Gökçek, adaylık meselesinin neden bu kadar uzadığı sorusuna kaçamak bir şekilde, 'oralara hiç girmeyelim' diyerek cevap verdi

http://www.haber3.com/news_detail.php?id=436056

herzaman olduğu gibi

CHP nin üzüldüğünü çok gördüm hatta üçten fazlasını sayamadım :)

bu kaçıncı olacak acaba

yenile yenile yenilgininde bir kabiliyet ve yetenek olduğunu öğrenecekler :)

Melih Gökçek Başbakanı bayağı bir zorlamış ve bundada başarılı olmuş.
Yakışır AKP ye

yenile yenile yenilgininde bir kabiliyet ve yetenek olduğunu öğrenecekler :)

:clap:clap:clap

hakikaten öyle

başarısılıkta bay bir kabiliyet sahibi oldular

dünya başarısılık tarihi CHP yi ve Baykalı altın harflerle yazacaktır

:)

Sen ücten fazlasini sayabiliyor musun:D

:biggrin

hadi güleyim de moralin bozulmasın.

ama senin adına üzüldüm.Oysa sen daha iyisini yapabilirsin.böyle 5.sınıf komikliklere mahkum değilsiniz

Gerçi sizde haklısınız.partiniz CHP olunca sizde onun gibi yetenekten yoksun kalıyorsunuz )

kazanırmı kazanamazmı bilinmez.halkın teveccühüne inanırım ben. ama çankaya belediyesi gibi bir belediye kuracaksa chp hiç niyetlenmesin.gökçek te garanti görmesin,millet ne derse o olur.millete inanmayanlar 46 seçimlerinde yediği yenilgiyi hala unutmadılar,gökçekte kesin diye bakmasın bence..

yine ankarada akp kazanacak
ankara halkı yine kazıklanmaya sömürülmeye devam edecek bu kadar basit

CHP muhalefet partisiyle özdeşmiş durumda ben CHP yi iktidar olarak düşünemiyorum kabus gibi:)

akp kazanacak ... ankara halkı sömürülmeye alışmış çünkü... yapcak bişey yok .. bu bir dönem daha böyle gidecek... ama sonunda bakacaklar ki donlarına kadar alınmış herşeyleri...
dedim ya yapcak bişey yok...
yurdumun sömürgen insanları sömürülmeye yüz tutmuş ve bağışıklık kazanmış insanlarıyla dolu...
yapcak bişey yok...
AtatürK Cumhuriyetin'de ......ne acı ... ne acı ....
eğer cumhuriyet düzenini yıkmaya çalışan bir parti kazanırsa ankara'da yazıkları olsun size eyyyyy ankara....haram olsun Atatürk'ün bıraktığı ekmek , hava ve su !!!!!

akp kazanacak ... ankara halkı sömürülmeye alışmış çünkü... yapcak bişey yok .. bu bir dönem daha böyle gidecek... ama sonunda bakacaklar ki donlarına kadar alınmış herşeyleri...
dedim ya yapcak bişey yok...
yurdumun sömürgen insanları sömürülmeye yüz tutmuş ve bağışıklık kazanmış insanlarıyla dolu...
yapcak bişey yok...
AtatürK Cumhuriyetin'de ......ne acı ... ne acı ....
eğer cumhuriyet düzenini yıkmaya çalışan bir parti kazanırsa ankara'da yazıkları olsun size eyyyyy ankara....haram olsun Atatürk'ün bıraktığı ekmek , hava ve su !!!!!

Tamam herkes Karayalçına oylarını atsın o zaman elde başka kimse yok.Karayalçında PKK lı ama olsun AKP olmasında PKK olsun.Mantıklı olalım var mı alternatifin göster.

Tamam herkes Karayalçına oylarını atsın o zaman elde başka kimse yok.Karayalçında PKK lı ama olsun AKP olmasında PKK olsun.Mantıklı olalım var mı alternatifin göster.

ben karayalçın chp mhp falan filan kazansın demiyorum...ben yurdu bölecek ve cumuriyet rejimine karşı gelecek hangi yönetim olursa olsun , kazanmasına karşı olduğumu söylüyorum ...
biraz daha dikkat lütfen ...

yakışır ankaramıza

deve - diken ilişkisi..

yine oylarını verirler melihe.. muamelesi süpermiş :D

yakışır ankaramıza

deve - diken ilişkisi..

yine oylarını verirler melihe.. muamelesi süpermiş :D

arkadaşım ... sanırım bir arkadaş deve-diken muhabbeti yüzünden banlandı ... tam bilmiyorum ama sanırım bu yakıştırma yüzünde oldu :p
ben söliyimde..
bazı arkadaşların tahammülü yok özgürce konuşmamamıza ...
teşk...

Gökçek, ilk defa doğru tespitte bulunmuş: "CHP üzülecek..."
Ama, Baykal üzülmez ki !

yaşım otuz ve ben CHP nin üzülmediği seçim hatırlamıyorum

hatırlayan varsa.bana söylesin

Geri