Seçim Yalanları -Akepe'nin Afişleri

Yukarıda ise 553 tüketime karşılık 86,65 ytl ödeneceği yazıyor.
Aradaki tüketim farkı 658-553= 105 kwh daha fazla
Fiyat farkı ise 97,29-86,55=10,74 ytl.

yahu böyle bir hesap şekli mi var allah aşkına.gir detaylı bak fiyatlara.orda en son 2005 yılı tarifesi var.ama olsun.ona göre hesapla bakalım.

Kerti arkadaşım hesaba takılma o sadece basit bir karşılaştırma, sen evine enson gelen elektrik faturasındaki birim fiyatına bakıver birde bu linkten 2002 fiyatlarına bakıp karşılaştırırmısın bir zahmet.
http://www.tedas.gov.tr/18.html#

eşşeğe altın semer vurmuşlar eşşek yine eşşek..

ceza evıne gırmıs cıkmıs yemedıgı halt kalmamıs.benım ulkemın parasıyla altına ozel ucak almıs bızım askerımıze hakaret edıp onları sehıt dusurene sayın dıye hıtap etmıs..bılmem kımın cıkardıgı ıstanbula gelıyo dıye mılyarcadolar borcu hıce sayıp 7 tepenın 7sını laleyle donatmıs ....v.s v.s

Değiş Artık Değiş mesela o ampul yerıne florasan kullan artık tasarruf yap..

Bizde Diyelimki

Değişim Başladı...
AKEPE.. Anı Yaşa..

Akpnin afişleri gerçekten ilginç.Mesela rte doğu illerine gittiğinde kürdün sorunu bizim sorunumuz diyor,başka memlekete gelince en kral Milliyetçi oluyor.Hatta bi afişlerini gördüm ''Tek Vatan Tek Devlet Tek Millet Tek Bayrak''.Hadi bana yakın geliyorda akp ile arasında sıradağlar var:)

Yine de yola dewam dicekler.. Biz ne dersek deyelim, bu heriflere oy verecekler mutlaka çıkacak..

Geri