Seçim Vaatlerim ( (:önümüz Seçim Ya :) )

KiLLinq-LoNeLiNeSs

OrijiNaL jojuK®
Reaction score
0
SEÇİM VAATLERİM
Bir siyasetçimizin seçim vaatleri bana da cesaret verdi ve ben de diyorum ki “başa geçince yapılamayacak hiçbir şey yoktur.” İşte benim seçim vaatlerim;

Önce üniversiteli gençlerden bir potansiyel sağlamalıyım bunun için;

-Vizenin %40’ının finalin %60’ının alındığı sistem kalkacak bu oranları öğrenci kendi kafasına göre belirleyecek.

-Her kampüse bir diskotek bir de poker salonu yapılacak

-Klasik sıralar kaldırılacak yerlerine masaj yapabilir koltuklar getirelecek.

-Duvarlara bil boardlar yerleştirilip sınavı yapılan dersin konuları slayt şeklinde geçecek

-Testlerde 4 yanlış 1 doğruyu götürmeyecek 1 doğru 1 yanlışı götürecek.

-Hocaların sınav sorularını 1 gün öncesinden e-mail olarak tüm öğrencilere göndermesi şartı getirilecek böylece öğrencilerin çalıştığı yerden soru gelmemesi ihtimali ortadan kalkacak.

-Yemekhaneler açık büfe sistemine geçecek

-Her şeye rağmen yaz okuluna kalan öğrenciler için yaz okulları tatil yörelerinde 5 yıldızlı otellerde yapılacak (Alanya,Çeşme,Ölüdeniz,Kızkalesi)

-Tamamdır öğrenci potansiyelini sağladık sıra diğer vatandaşlarda;Elbetteki her vatandaşa göre bir yenilik getirecem.

-Ay’a ağaç dikilecek ve ay ortamı mangal yapmaya uygun hale gelecek(Alemci potansiyeli)

-Otobanlara kaçak giriş yapılabilen yollar çoğalacak(Kamyoncu potansiyeli)
-Ev hanımları yıkadıkları tabak başına eşlerinden vergi alacak(Ev hanımı potansiyeli)

-Veresiye defterleri ikinci bir emre kadar geçersiz sayılacak(Memur potansiyeli)

-Internet kullanıcıları kotayı doldurduktan sonraki her 1 gb için 1 milyon indirim kazanacaklar (internet kullanıcıları potansiyeli)

-1 biletle 5 kişi maça girebilecek(Fanatik potansiyeli)

-Kurban bayramı tatili ile Ramazan bayramı tatili birleştirilecek(Tatilsever potansiyel)

-Belediye otobüsleri kalkacak yerlerine biletli limuzinler gelecek(Herkese)

-900’lü hatlar şehir içi tarifeyle aynı fiyata gelecek(Elbet birilerine hitap eder)

-Paranız yetmediğinde isteyen herkes parasına 0 ekleyebilecekBöylece eskiTL özlemi giderilecek

Monoton bir dünyadan kurtulmak için Lütfen benden oylarınızı esirgemeyin.

Bağımsız aday : ByT4N3M​

Sizce Aday oLuyummu :)

Geri