SeÇmeler... +18

mert_8

New member
Reaction score
0
Uçaktaki ibneler

Bir gün iki ibne uçaktaymış tam herkesin uyuduğu sırada biri diğerine;
- ''hadi *ikişelim'' demiş.
digeri;
- ''kafayımı yedin bi sürü insan var''.
diğeri;
- ''merak etme hepsi uyuyuyordur bak istersen hostesten bi kola isteyeceğim kimseden ses gelmez hostes bile uyuyordur''.
ibne;
- ''bi kola getirin''.
diye seslenmiş kimseden tık yok bi daha istemiş gene aynı daha sonra başlamışlar *ikismeye sabah olunca hostes servise başlamış.
bir ihtiyar;
- ''ah kızım sabaha kadar başım ağrıdı'' demiş.
hostes;
- ''amca isteseydiniz size aspirin getirirdim'' demiş.
ihtiyarda;
- ''kızım nasıl isteyim, adamın biri kola istedi sabaha kadar *iktiler''.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wampirler

Eyfel kulesinde wampirler ayini varmış. Her ülkeden bir temsilci göndermişler. Türkiyedende laz wampiri. Ayin başlamış dualar edilmiş sıra kurbanlara gelmiş. Fransız wampir kuleden süzülmüş aşağı belli zaman sora gelmiş ağzı burnu kanlar içinde göbek şişmiş hepsi sormuşlar ne yaptın diye. Fransız wampir:
-Karşıda kırmızı ışıklı bir ev var görüyormusunuz der. Diğerleri evet görüyoruz derler.
- İşte orda bir sarışın vardı önce kanını içtim sora ilişkiye girdim geldim demiş. Sıra Alman wampire gelmiş. Alman wampir süzülmüş kuleden belli zaman sora geri gelmiş ağzı burnu kanlar içinde. Sormuşlar sen ne yaptın diye. Alman wampir:
- Karşıda mavi ışıklı bi ev var gördünüzmü? Hepsi gördük demiş.
- İşte orda bi afet vardı önce kanını içtim sora ilişkiye girdim demiş. Sıra bizim laz wampire gelmiş. Laz wampir süzülmüş kuleden belli bir zaman sora gelmiş ağzı burnu kanlar içinde. Hepsi heyecanla sormuş ne yaptın diye. Laz wampir:
- Karşıda bir ev var gördünüzmü?
- Evet gördük.
- Peki önünde bir direk var gördünüzmü?
- Evet gördük.
- Ben görmedim *mına koyim.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Seni seviyorum

10 kişiyi öldürmekten ömür boyu hapis mahkumu olan adam hapisten kaçar. Kaçarken önüne çıkan bir eve girer ve yataklarında uyumakta olan bir çifti esir alır. Adamı bir sandalyeye, kadını da yatağa bağlar. Bir an etrafına bakınıp kadının üstüne atlar ve boynunu öpmeye başlar. Aradan bir dakika bile geçmez, mahkum yeniden ayağa fırlar ve odayı terkeder. Bunun üzerine adam karısıyla konuşmaya başlar;
- "Sevgilim, bu adam yıllardır kadın görmemiş. Boynunu nasıl öptüğünü gördüm. Sanırım geri gelince seninle birlikte olmak isteyecektir. Aman ne derse yap, onu sinirlendirme, sadece memnun olmasını sağla'ki burdan sağ çıkabilelim. Unutma hayatımız buna bağlı. Dayanıklı ol ve unutma, seni seviyorum!".
Kadın bu sözler üzerine gülümser ve sakince konuşur;
- "Haklısın sevgilim bu adam yıllardır kadın görmemiş ama o sırada benim boynumu öpmüyor, kulağıma senin çok yakışıklı olduğunu, seni çok beğendiğini söylüyordu. Hemen ardından'da bana vazelinin banyoda olup olmadığını sordu. Dayanıklı ol ve unutma, bende seni seviyorum!"...

Rahibe

Bir rahibe günah çıkartmak için rahibin yanına gidiyor. Rahibe:
-"Benim hayatımda bir erkek var, ama o..... çocuğunun teki" diyor.
Rahip soruyor:
-"Neden ona o.... çocuğu diyorsun?"
-"Çünkü o benim yanağımı okşayıp, beni öpüyor."
Rahip, rahibenin yanağını okşamış ve öpmüş sonra sormuş:
-"Böyle mi?"
-"Evet!"
-"Bu ona o..... çocuğu demeni gerektirmez kızım!
-"Ama o benim elbiselerimi çıkartıp vücudumu da okşayıp öpüyor."
Rahip rahibenin elbiselerini çıkartmış ve bir süre sevişmişler. Sonra rahip yeniden sormuş: -"Böyle mi?"
-"Evet!"
-"Ama bu da ona o..... çocuğu demeni gerektirmez."
-İyi de peder, sonra bir güzel beceriyor beni."
Rahip bunun üstüne rahibeyi beceriyor ve tabii ki soruyor;
-"Böyle mi?"
-"Evet" diyor yeniden rahibe.
Rahip:
-"Bu da ona o..... çocuğu demen için yeterli sebep değil."
Rahibe bu sefer bağırıyor:
-"Ama o AİDS'liymiş."
-"Vay o..... çocuğu!"

xxx

Adamın biri bi gün işten gelmiş.Karısı demiş''Kocacığım musluk bozuldu'' Kocası da demiş ki ''Ne musluğu mına kodumunun kadını ben tamircimiyim.Tamirci çağır yapsın.'' demiş.Neyse bi gün yine işten gelmiş.Karısı yine demiş''Kocacığım kapının kolu bozuldu.'' Kocası da ''Ne kapısı mına kodumunun kadını ben marangozmuyum.Marangoz çağır yapsın.''demiş.Bi gün yoldan bi adam geçiyomuş.Kadın adama evdeki arızaları halledebilirmisin diye sormuş.Adam da tamam ama ya bana pasta yapacaksın ya da bi kere vereceksin demiş.Neyse o akşam kocası eve gelmiş.Evdeki arızalar giderilmiş.Karıcığım nasıl oldu demiş.Karısı da yoldan bi adam geçiyodu.Bana yaparım ama ya pasta yaparsın ya da bi kere verirsin dedi.Kocası da'' Tabi sen pasta yaptın di mi karıcığım?'' Karısı da demiş ki ne pastası amına kodumunun adamı Ben pastacımıyım.

Pipi

Ağa oğlunu evlendirmek için ne kadar uğraşsada oğlu zamane kızlarının ahlakının bozuk olduğu bahanesiyle hep erteler
kızlarla bizzat konuşmadan evlenmem der
neyse durmuş ağanın kızı ile oğlanı görüştürürler
oğlan kıza *ikini gösterip bu ne diye sorar kız da:
-Pipi der
Oğlan aradığını bulmuştur kızla evlenirler oğlan senede bir aynı soruyu sorar ve aynı cevabı alır
daha kızın gözü açılmadı diye düşünür hep
aynı soruyu sorduğu bir gün yine aynı cevabı alınca :
-Hayır der bu pipi değildir *araktır der
kızda hemen cevabı yapıştırır:
-Sen daha *arak görmemişsin git de muhtarın oğlununkine bak.

Ufaklık

Adamın biri eczaneye girmiş ve kendine sıra geldiğinde :

- Bir paket prezervatif lütfen! demiş.

İçerideki kadın müşteriler rahatsız olup çıkmışlar. Adamın, diğer müşterilerin arasında hiç çekinmeden böyle bir istekte bulunmasına sinirlenen eczaneci :

- Sen utanmaz mısın kardeşim ? Çık dışarı, bunu kibarca istemesini öğren, sonra gel demiş.

Adam çıkmış ve birkaç saat sonra, gene içeride müşteriler varken gelmiş. Eczaneciyle şöyle bir bakıştıktan sonra şeyini çıkartıp :

- Abi, ufaklığa uygun bir elbisen var mı ?

+18lere tasıdım ....

""""Bir rahibe günah çıkartmak için rahibin yanına gidiyor. Rahibe:
-"Benim hayatımda bir erkek var, ama o..... çocuğunun teki" diyor.
Rahip soruyor:
-"Neden ona o.... çocuğu diyorsun?"
-"Çünkü o benim yanağımı okşayıp, beni öpüyor."
Rahip, rahibenin yanağını okşamış ve öpmüş sonra sormuş:
-"Böyle mi?"
-"Evet!"
-"Bu ona o..... çocuğu demeni gerektirmez kızım!
-"Ama o benim elbiselerimi çıkartıp vücudumu da okşayıp öpüyor."
Rahip rahibenin elbiselerini çıkartmış ve bir süre sevişmişler. Sonra rahip yeniden sormuş: -"Böyle mi?"
-"Evet!"
-"Ama bu da ona o..... çocuğu demeni gerektirmez."
-İyi de peder, sonra bir güzel beceriyor beni."
Rahip bunun üstüne rahibeyi beceriyor ve tabii ki soruyor;
-"Böyle mi?"
-"Evet" diyor yeniden rahibe.
Rahip:
-"Bu da ona o..... çocuğu demen için yeterli sebep değil."
Rahibe bu sefer bağırıyor:
-"Ama o AİDS'liymiş."
-"Vay o..... çocuğu!"

xxx

Adamın biri bi gün işten gelmiş.Karısı demiş''Kocacığım musluk bozuldu'' Kocası da demiş ki ''Ne musluğu mına kodumunun kadını ben tamircimiyim.Tamirci çağır yapsın.'' demiş.Neyse bi gün yine işten gelmiş.Karısı yine demiş''Kocacığım kapının kolu bozuldu.'' Kocası da ''Ne kapısı mına kodumunun kadını ben marangozmuyum.Marangoz çağır yapsın.''demiş.Bi gün yoldan bi adam geçiyomuş.Kadın adama evdeki arızaları halledebilirmisin diye sormuş.Adam da tamam ama ya bana pasta yapacaksın ya da bi kere vereceksin demiş.Neyse o akşam kocası eve gelmiş.Evdeki arızalar giderilmiş.Karıcığım nasıl oldu demiş.Karısı da yoldan bi adam geçiyodu.Bana yaparım ama ya pasta yaparsın ya da bi kere verirsin dedi.Kocası da'' Tabi sen pasta yaptın di mi karıcığım?'' Karısı da demiş ki ne pastası amına kodumunun adamı Ben pastacımıyım. """Abi ikisine kırıldım yaaaaa

dark blade +18 e taşıdım demişsin ama hala burda . iki saattir arıyorum valla...bi de arkadaşlar çok mu kötü ya 20 görüntülenme var ve 2 kişi yazmış.en iisi küfür et butonu koyuyum

Geri