sdsdshd.exe bir sorunla karşılaştı hatası.

puppet

New member
Reaction score
0
Arkdaşlar son birkaç gündür bilgisayarım yaklasık her 7-8 dakikada bir "sdsdshd.exe bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz." diye bir hata veriyor.

Hata imzası ise şöyle;

AppName: sdsdshd.exe AppVer: 1.0.0.0 ModName: ntdll.dll
ModVer: 5.1.2600.2180 Offset: 00001010

sdsdshd.exe dosyasını C:\Documents and Settings\User klasörünün içinde buldum.Özelliklerden bakıldığı zaman uygulama olarak gözüküyor.Kaspersky 2009 ile tarattım ancak dosya üzerinde hiç bir virüs yada zararlı yazılıma rastlanmadı.Bilgisayarı güvenli kipte açarak dosyayı sildim ancak dosya kendisini tekrar yüklüyor.

Bu sorunun neden oluştuğu hakkında bir bilginiz varsa yardımcı olabilirmisiniz.

Teşekkürler...

Arkadaşlar virüsten kurtulmanın yolunu buldum buradanda paylaşmak istedim:

İlk önce Regseeker isimli programla gereksiz registryleri silim.Ardından Registry Optimizer isimli programla ynlıs yada hatalı registryleri düzelttim.Ardından da Windows CD si ile repair yaptım.Repair deyken su kodları sırasıyla ve eksiksiz yazman gerekiyor;

CD
cd system32
cd config
ren software software.bak
ren system system.bak
cd c:\windows\repair
copy software c:\windows\system32\config
copy system c:\windows\system32\config
exit

Son olarak bilgisayarını güvenli kipte açıp C:\Documents and Settings\"Kendi oturumunun adı" yolunu izleyerek orad bulunan sdsdshd.exe dosyalarını sil.Böylece virüsten kurtulmus oluyoruz.Bilgisayarı ilk actığında bilgisayar format atılmış gibi olacak masaüstü 0 olacak ama hiçbir programa yada dataya zarar gelmeyecek sen ayarlarını tekrar yapmalısın.Bilgisayar acldığında birkaç kere aynı hatayı verebilir sen yine sdsdshd.exe dosyalarını bilgisayarı güvenli kipte açmadan sil ve virüsten kurtul.

Geri