SD Kartim Fotograf Makinesinde Calisiyor Ama Bilgisayarim Tarafindan Okunmuyor

hiyarella

New member
Reaction score
0
1.5 senedir bir kenarda duran 250 mb SD kartimin icindeki resimleri bugun recover etmek istedim. Once ne fotograf makinesi ne de bilgisayar SD karti okudu. Fotograf makinesinde memory card error hemen altinda memory card locked yaziyordu. Daha sonra bir sekilde SD kart fotograf makinesinde calismaya basladi. Hatta kablo yardimiyla makineyi bilgisayara baglayinca icerdeki resimleri gorebiliyorum. Fakat bilgisayardaki SD porta taktigimda yine kart gozukmuyor. Eger bir sekilde bilgisayar gorurse, recovery programi ile icindeki silinmis resimleri almak istiyorum, bana yardimci olur musunuz?

Bir adet SDHC kartim var, recovery programlar kes-yapistir seklinde aldigim resimleri goruyor ama silinmisleri gormuyor. Birkac program denedim, memnun kalmadim, en iyisi hangisi sizce?

Not: SDHC kartimi bilgisayar goruyor.

SD kartının kenarında lock ve unlock yazan bir kısım var onu unlock yap önce yoksa kartın içinde herhangi bir değişiklik yapamazsın.Yazma koruması koyuyor karta çünkü o düğme.Ben dosya kurtarma için recuva kullanıyorum genelde ama daha iyi programlar vardır muhakkak.Diğer arkadaşlarım yardım etsin sana bu konuda.Birde dosyalarını fotoğraf makinesinde görüyor ama bilgisayarda göremiyorsan hafıza kartında virüs var demektir.Onun ayrı bir çözümü var.Varsa öyle bi sıkıntın yaz buraya çözümünü anlatıyım

Geri