Script yazabilicek ArkadaşLar Aranıyor Lütfen bi bakarmISınız?

cihan300

New member
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar ben Bir Video Scripti yazdırmak istiyorum Bu konuda Fiyat ve yazabilicek arkadaşların yorumlarını bekLiyorum.
Scriptin özellikleri

ADMİN PANELİ
1- Kategori ekleme
2- Eklenen Video ya Onay verme ve kategorisini belirleme
3- Yorum Onay verme
4- Gerekli Olduğunda videoyu silme ve yorumu silme
5- Videonun altında ufak bi bilgi metni girebilme

GEnel olarak

1- Vİdeo ekleme
2- Yorum ekleme
3- Puan verme
4- Video arama
5- Yeni eklenen Videoları Ana sayfada bi bölümde gösterme
6- En çok oy alan videoları bi bölümde gösterme
7- Sayfadaki videoyu başka sayfalarda göstermek isteyen Kullanıcılar için gerekli kod

Genel olarak özellikleri Bu şekilde olmalı unuttuğum birkaç şey olabilir..
Bunun yanında Standart şeyler küfür koruması , Kontrol edilebilinen 1,2 Reklam alanı

Böyle bi script'in yazılmasında Fiyatı ne kadar olabilir ve ne kadar sürede yazılabilir.. Fakat Piyasada dağıtılan scriptler olmamalı Bi zaman Sonra Tescil hakkı gerektirmemeli. Yani tescil Sorunu olmamalı...

Dostum benim suan yazdıgım bir scriptim var video için...Piyasada bulunan değil kendi ürünüm...Yalnız tek eksiği biz geniş alanlara sahip olmadıgımızdan video upload sistemi koymadım sadece url yazdırıorum..Oda bi kaç siteye uyarlı izletube,youtube gibi o sitelerin videolarını hazır eklenebilir şekilde..Neyse sorun değil istediğin özelliklerde scripti yazarım senin olur görüşmek istersen öm yoluyla ulaşabilirsin....

ya pm atıcaktım fakat yollayamıyorum msn adresim : .. eklersen Sevinirim oradan konuşuruz Saol..

Konuya Asp. Net, Asp, Php ve Ajax tabanlı olarak yardımcı olabilirim. Veritabanı seçiminiz size kalmış.

Saygılar Sunarım.

bu sizin istekleriniz hazir scripler de var frei lisansli yai bedava dagitailan lisans gerektirmeyen joomlaya entegre edilen bir bilsenle bile bu syledikleriniz dan cok dahha afazlasi yapilan bedva scripler var eger sen illada benim olsun baskasinda olamsin dersen san aböyle bir scrip de yzzaza biliriz yanliz bi riki günde yazilacak bir scripten bir fayda gelmez yaklasik iki ay sürer testlerinin filan yapilmasi conku basina oturulup geceli gunduzlu claisak adam biraz zor tabi ama basina oturulseda en az yine 3 haftayi bulur komle yeniden yazilmasi alinti kod kullanilmadna yapilirsa fiyatida 2 bin eurodan asagi olmaz olur derlersede eklme saplamma olur kimse okadar kodu senin icin yazmaz bedavav ya bazilari hazir scripleri bir kac degsiisklik yapip ben yazdim derde satrsa san aiki u cgundede yazar fiyati elli yuz euroda olabilir hatta on euroy abile satarlar onca bedava scrikrip varkende byöle bi ris icicn sckrip yazdirmak nafilederim sana

Geri