SCIENCE | Bir Adım Ötesi BOX SET 11 Bölüm | TR Dublaj | TEK LİNK

mcemal90

New member
Reaction score
0
url

Kim demiş bilim sıkıcıdır diye? Bu dizi, aşırı doğa olaylarından insan beyninin engin yaratıcılığına kadar bilimin gerçekten de insanı büyüleyebileceğini kanıtlıyor.

ÖRNEK BİR GÖRÜNTÜ;

scaled.php

download-icon.jpg

1.BÖLÜM
Скачать файл SCIENCE__Bir_Adim_Otesi_1_Bolum.avi. Скачать бесплатно и без регистрации с TurboBit.net

2.BÖLÜM
Скачать файл SCIENCE__Bir_Adim_Otesi_2_Bolum.avi. Скачать бесплатно и без регистрации с TurboBit.net

3.BÖLÜM
Скачать файл SCIENCE__Bir_Adim_Otesi_3_Bolum.avi. Скачать бесплатно и без регистрации с TurboBit.net

4.BÖLÜM
Скачать файл SCIENCE__Bir_Adim_Otesi_4_Bolum.avi. Скачать бесплатно и без регистрации с TurboBit.net

5.BÖLÜM
Скачать файл SCIENCE__Bir_Adim_Otesi_5_Bolum.avi. Скачать бесплатно и без регистрации с TurboBit.net

6.BÖLÜM
Скачать файл SCIENCE__Bir_Adim_Otesi_6_Bolum.avi. Скачать бесплатно и без регистрации с TurboBit.net

7.BÖLÜM
Скачать файл SCIENCE__Bir_Adim_Otesi_7_Bolum.avi. Скачать бесплатно и без регистрации с TurboBit.net

8.BÖLÜM
Скачать файл SCIENCE__Bir_Adim_Otesi_8_Bolum.avi. Скачать бесплатно и без регистрации с TurboBit.net

9.BÖLÜM
Скачать файл SCIENCE__Bir_Adim_Otesi_9_Bolum.avi. Скачать бесплатно и без регистрации с TurboBit.net

10.BÖLÜM
Скачать файл SCIENCE__Bir_Adim_Otesi_10_Bolum.avi. Скачать бесплатно и без регистрации с TurboBit.net

11.BÖLÜM
Скачать файл SCIENCE__Bir_Adim_Otesi_11_Bolum.avi. Скачать бесплатно и без регистрации с TurboBit.net

Kardeş bunları başka bir yere yükleyebilirmisin.Turbobit de kesilmeler oluyor.2.indirmede çok zaman veriyor.Sağol

Kardeş başka yere yüklemeye çalışacağım ama sana indirme yaparken jdownloader programını öneririm indirmen yarıda kalsa bile sonra devam edebiliyorsun bu program sayesinde google'da aratırsan bulursun.

jDowloader kullanıyorum hiç indiremiyorum şuan bir bölüm indiriyorum 15kb-4 saat de başladı.
3 günde 2 bölüm indirdim.Sağol

Geri