Schuster'in ipi çekildi, O geliyor!

gezegen64

New member
Reaction score
0
Beşiktaş'ta üst üste gelen yenilgilerin ardından Bernd Schuster'in ipi çekildi, Alman hocanın kredisi doldu.

Hafta içi Dinamo Kiev'le oynanan Avrupa Ligi maçındaki ağır yenilginin ardından kredisi iyice azalan Bernd Schuster'in, Fenerbahçe derbisinde alınan 4-2'lik mağlubiyetle ipi çekildi.

Alman hocanın ara transfer döneminde istediği tüm isimlerin kadroya dahil edilmesine rağmen, hem lig hem de Avrupa'da gelen başarısız neticeler yönetimi harekete geçirdi.

Beşiktaş yönetiminin gelecek sezonda takımın başına, Shakhtar Donetsk'i Avrupa'da zirveye taşıyan Mircea Lucescu'yu getirmeyi planladığı gelen bilgiler arasında.

2002-2004 sezonlarında siyah-beyazlıları da çalıştıran Rumen teknik adamla daha önceden de irtibata geçen Beşiktaş yönetimi, Lucescu'dan "Bu sezon Shakhtar Donetsk'i bırakmam mümkün değil. Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceğiz. Shakhtar Donetsk'le Avrupa Ligi Kupası'nı aldık, Devler Ligi Kupası'nı da hedefliyoruz. Ancak gelecek sezon teklifinizi değerlendirebilirim. Beşiktaş çok büyük bir camia. Kadroya yeni katılan isimlerle çalışmak isterim" yanıtını almıştı.

kaynak

Kişisel görüşüm:
Bu haberin doğru olduğunu sanmıyorum.
AncakLucescu'yu tekrar Beşiktaş'ın başında görmek isterim.

önümüzdeki yıLın takımını kuruyoruz diyen beşiktaş yönetiminin böyLe birşey yapacağını sanmıyorum

Lucescu'ya Hiç Bir BeşiktaşLı Hayır Demez Kapımız Ona Sonuna Kadar Açık.
Fakat Bende GeLeceğini Düşünmüyorum Schuster Giderse GeLen Yerini DoLdurmaz Buna İnanıyorum Sabır ArkadaşLar Transfer Döneminde Savunmadaki Sıkıntıda Yok OLacaktır Harika Bir Takım OLucaz SABIR!

Şimdiden türLü türLü senaryoLar yazıLmaya başLandı..TaktikseL bazı hataLarı var schuster'ın ancak sabırLı oLmamız gerekıyor..Luceyı ben dahıL tum beşiktaşLıLar ister ancak bu bize zaman kaybettırır guven probLemı cıkartırır..

Lucescu'nun gelmesini isterim ama Shaktar'da başarılar elde etmiş Şampiyonlar Liginde de iddialı olmak istiyorlar. Lucescu'yu bırakmazlar diye düşünüyorum. Biz İstikrar meselesini Lucescu'da yapacaktık. Neyse diyoruz geçmişte kaldı her şey. Fener yenilgiside öyle. Bu sene yapılan hatalar ortada. Seneye bu hocayla devam edip etmemek yönetime bağlı. Devam ederlerse de anlarım. Ferguson ilk sezonunda 11. olmuştu. Bi de işin diğer tarafı var tabi. Schuster hatalarından ders alan birisi değil. Beni düşündüren de bu zaten.

Söylediklerine aynen katılıyorum. Adam hataLarı görüp düzeltmeye Calısmak yerine, aynı hataları hatta daha büyük hataları tekrarlıyor. Yani sivok ve boboyu kadroya almamak ne demek hala anlamış degilim. Herkes sabırlı istikrarlı olmalı diyor simdiye kadar bende dahil böyle düsünüyordum. ancak Bi insanın karakteri neyse öyle devam eder. Sabretsekte bu saatten sonra taş olur catlarız. Adamda hic ısık yok maalesef.

Beşiktaş Schuster'i Gönderiyor

Beşiktaş'ta beklenen oldu, teknik direktör Bernd Schuster'le artık yol ayrımına geldi.
Tüm kredisini tüketen tecrübeli teknik adamın yerine alternatif arayışına başlayan başkan Demirören ve kurmayları, D.Kiev maçından sonra radikal kararlar alacak.

Süper Lig'deki şampiyonluk yarışına erken havlu atan takımın UEFA Avrupa Ligi'ne de veda etme aşamasına gelmesi üzerine duruma daha fazla seyirci kalamayan siyah-beyazlı yönetim, teknik direktör arayışlarına başladı.. Sezon başı ve devre arası yapılan milyonlarca Euro'luk transferlere rağmen her hafta daha da kötüye gidilmesi üzerine sabrı taşan yönetim, Alman hocanın tazminatını verip yollayacak.

İNADIYLA BIKTIRDI

KADRO tercihleri, futbolcularla olan iletişimi, sert çıkışları ve inatçılığı yüzünden yönetimle sık sık ters düşen Schuster, F.Bahçe derbisinden alınan 4-2 mağlubiyetle kredisini tamamen tüketti. Taraftarların da artık yoğun şekilde eleştirdiği Alman hoca Beşiktaş'ın bu kötü gidişindeki tek sorumlu olarak gösterildi ve bu durum yönetiminde de artık gözardı edemeyeceği bir hal aldı.

KONUYLA ilgili olarak hafta içi olağanüstü bir toplantı gerçekleştirip durum değerlendirmesi yapacak olan başkan Yıldırım Demirören, bu kritik zirveden çıkacak olan kararı Schuster'e iletecek. Perşembe günü oynanacak UEFA Avrupa Ligi'ndeki Kiev karşılaşmasının Alman teknik adamın son sınavı olarak görülürken, buradan sürpriz bir sonuç çıkmazsa, siyah-beyazlılar en geç ligin 24. haftasındaki Trabzonspor karşılaşmasına yeni hocasıyla çıkacak.
TOPLANTIDA takım içindeki disiplin sorununun da masaya yatırılacağı öğrenilirken, özellikle derbide Kartal'ı yakan Matteo Ferrari'ye tarihi bir ceza gelmesi bekleniyor.

Taraftarlar öfkeli

BİR grup taraftar karşılaşma sonu yenilginin sorumlusu olarak gösterilen teknik direktör Bernd Schuster ve Matteo Ferrari'yi protesto etmek için Ümraniye Tesisleri'ne koşsa da hedefteki bu ikili stattan direkt olarak evlerinin yolunu tutmuştu bile.

Kaynak

balon haber gelmez lucescu ha gelirse uefa şampiyonu eder bu takımı

Geri