Schuster: Onu Göndermeyi Unutun..!

otlupeynir

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Teknik Direktörümüz Bernd Schuster, Çek savunmacı için yönetimle yaptığı görüşmede, 'Onu satmayı ya da kiralamayı sakın aklınızdan bile geçirmeyin. O bana lazım' ifadelerini kullandı.

4ln9r4.jpg

Yabancı sayısı 12 olan Beşiktaş'ta gidecek 2 'lejyonerin' kim olacağı merakla beklenirken, ismi hep bu yönde çıkan Tomas Zapotocny'ye Schuster sahip çıktı. Alman çalıştırıcının, Eskişehir ve Bursa'nın talip olduğu Çek savunmacı için yönetimden kalması yönünde istekte bulunduğu öğrenildi. Schuster'in, 'Benim oyun sistemimde her zaman Zapotocny'ye yer var. Onu satmak gibi bir niyetiniz varsa, bunu kafanızdan silin. Şu aşamada Quaresma ve Guti'yle birlikte sistemime en uyan oyuncum. Gelen teklifleri bile bana iletmeyin artık' dediği bildirildi...

PLZEN SONRASI CİDDİ UYARI

Öte yandan Viktoria Plzen maçından sonra Schuster'in oyuncularını uyardığı öğrenildi. Alman hocanın, 'Bu futbolla aşama katedemeyeceğimizi bilmeniz gerekli. Çok kötü bir futbol ortaya koydunuz. Artık hatalarımızı birlikte izleyip, bir daha yapmamaya çalışmalıyız. Rövanş maçında sizden hem iyi futbol, hem de skor bekliyorum. Biz iyi bir takımız. Bunu siz de kabullenmelisiniz' dediği öğrenildi.

Kaynak: Akşam

İyi demiş. Bu sezon en beğendiğim takım Beşiktaş. Gerek futbolcuları gerek teknik direktörü.

Zapo Bjk yi yıkmıştı harika bi kafa goluyle hatırlarsanız :):)

Schuster bana göre yaptıgı tek yanLış..Mateo ferrari varken zapo.. Off off ne dıyım kı umarım bızı bu konuda utandırır..

Geri