Schuster Cezayı Kendine Kesti..

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0

59ufyo.jpg

Beşiktaş`a geldiği günden beri farklı icraatlarıyla ilgi çeken teknik direktör Bernd Schuster şimdi de kendisine ceza kesti. Milli maç nedeniyle siyah-beyazlı takıma izin veren ve önceki günkü idmana uçağı rötar yaptığı için antrenmana son anda katılan Alman teknik adam, kendisi ve yardımcısına 5`er bin dolar ceza kestiği öğrenildi. Alman teknik adamın yöneticilerle yaptığı görüşmede uçağı rötar yapanlara ceza verilmediğini belirterek, "Ancak ben yine de antrenmana zamanında gelebilirdim. Öncelikle kendim futbolculara örnek olmalıyım. Bu yüzden kendime ve yardımcıma 5`er bin dolar ceza kesiyorum. Takım içinde disiplini sağlamak için bu cezayı kesmek zorundayım. Aksi halde disiplini sağlayamayız. Bizde bu kulübün bir çalışanıyız, kimseden ayrıcalığımız yok" dediği öğrenildi. Alman teknik adamın kendisine kestiği 5 bin dolarlık cezayı kulüp çalışanlarına dağıtacağı ifade edildi. Schuster`in bu tavrını olumlu karşılaşan yöneticilerin örnek davranışından dolayı Alman teknik adamı tebrik ettikleri kaydedildi.

Engin Albayrak/Yeni Şafak

Herşeyin farkında oLan ve futboLcuLarına yaptıgı hareketLerLe örnek oLan hocamızı bu hareketınden doLayı tebrik ederiz.. ;)

balık baştan kokar demişler.. çok güzel bi davranış bu alman disiplinine güzel bir örnek.
5bin dolar koymazonlara ama burda mesele cezanın meblağı değil,mesele futbolculara örnek teşkil etmek

Helal olsun be..
Kim yapar ki bu davranışı Türkiye'de Teknik Direktör'ler arasında

Geri