Schuster İstifa Etti !! { Tek BaşLık }

>ahm@t<

>HayalperesT
Reaction score
0
a00db10dcf364faee567cae2f419fac8.jpg

Kartal’da son dakika gelişmesi... Alman teknik adamın iddialara göre yönetime istifasını sunduğu öğrenildi.
Beşiktaş’ta önceki gün ilginç gelişmeler yaşandı. Bir süredir rahatsız olan ve açıklamalarıyla adeta dalga geçen teknik direktör Bernd Schuster iddialara göre yönetime istifasını verdi. Yönetim bugün acil olarak toplanacak ve istifayı karara bağlayacak!..

Ve Bernd Schuster “Pes” dedi. Sezon başında seneliği 2.6 milyon Euro’dan 2 yıllık anlaşma yapılan Alman teknik adam erken bıraktı. Sezona güzel başlayan ancak sonrasında elde bir tek Türkiye Kupası kalan Beşiktaş’ta Schuster görevini iyi yaptığını söylemesine rağmen sürpriz bir girişimde bulundu. Alman hoca istifasını yönetime iletti. Bu şok gelişme üzerine de tüm yöneticiler bugün acil toplantıya çağrıldı.

İSTEYENİ ÇOKTU
En son Manisa maçının uzatma dakikasında Guti’yi çıkarıp Ernst’i oluna sokması tepki çeken Schuster’in bırakmasındaki en önemli nedenlerden biri de Avrupa’da bir çok kulüpten transfer teklifi alması. Alman hocayı Bundesliga’dan B.Münih, Wolfsburg, B.Leverkusen ve İspanya’dan da Atletico Madrid kulüpleri istiyor. Sarışın Melek de özellikle İspanya’ya dönmeye sıcak bakıyor. Schuster’in kesin durumu bugünkü yönetim kurulu toplantısında netlik kazanacak.

MUSTAFA HOCA DÖNEBİLİR
Peki Bernd Schuster’in istifası kabul edilirse ne olacak? İlk akla gelen isim Mustafa Denizli. Sağlık sorunları nedeniyle görevi bırakan Mustafa Hoca geçtiğimiz günlerde sağlık durumunun çok iyi olduğunu ve tekrar teknik direktörlük görevine dönebileceğini açıklamıştı. Beşiktaş’ı da yakından tanıyan Denizli’nin tekrar Kartal Yuvası’na dönmesi yüksek ihtimal görünüyor.

Haber Doğruysa Sevindirici :melek
Gelecek Sezona Lucescu İle Başlanmalı Bence :)

haber doğru
geLecek yıLın takımını kuruyorum diye çıkar yine Sayın Demiröğen

Güzel haber.

Beşiktaşımız için hayırlısı olsun.

Umarım yönetim ders alır ve hoca seçerken daha titiz davranır.

üzülerek söylüyorum , istifası beşiktaş için değil kendisi için çok hayırlı bi karar oldu. kim ne derse desin türkiye süğğper gibi ligi için fazla bi teknik direktördü. sabırsızlğa devam yeni umutlarla yeni sezona hadi bakalım

Hayırlısı olsun diyelim ama, Denizli gelirse tekrar yarım sezonluk değil 1.5 yıllık gelir diye düşünüyorum. Dur bakalım hayırlısı..

O adamın suyu baya bi ısınmıştı zaten hayırLısı

Tazminat aLabiLmek için takımı kaosa sürükLüyor diyenLere tokat niteLiginde bi cevap..!! her kötü sonuçtan sonra sabır dedik yine arkasında durduk bu oLmadı be hocam harbiden oLmadı..İnanıyordum ben az sabır göstererek güzeL şeyLerin oLcagına off off..

İbrahim Toraman ile yaşadığı kavgadan sonra Beşiktaş kulübünden uzaklaştırılan İbrahim Üzülmez, Schuster'in istifa etmesinden sonra ilk kez HABER1903'e konuştu.

Üzülmez yaptığı açıklamada;

- UMARIM CAMİA İÇİN HAYIRLISI OLUR-
Beşikaş'tan ayrılmak beni son derece üzmüştür. Profesyonel hayatımızda bunlar olabilir. Ben hiç kimseye karşı geriye dönüpte kin beslemem. Hocanın bırakması umarım Beşiktaş camiası için hayırlı olur. Beşiktaş kulübü büyük bir camiadır. Bu yaşanan olaylarında üstünden kalkacaktır.

- SCHUSTER'İN GİTMESİ SÜRPRİZ OLDU-
Bende son 2-3 haftalık süreçte Schuster'in gideceği yönünde duyumlar alıyordum. Dolaylı olarak bu duyumlar bana da geliyordu. Açıkçası hocanın kendi istifa etmesi benim için sürpriz oldu.

- BEŞİKTAŞ İÇİN ÖLÜRÜM-
Ben hiç bir zaman yaptığım olayı doğru buluyorum demedim. Yaşanan olaylar benim için bitmiştir. Ben her fırsatta Beşiktaşlı olduğumu ve Beşiktaş için öleceğimi söylüyorum. Beşiktaş'ın bana ihtiyacı olursa her zaman göreve hazırım.

- BEŞİKTAŞ RUHUNU YAŞAMAK GEREKİR-
11 yıl bir camia için hizmet ediyorsunuz ve yaşanan olaylardan sonra sonuç böyle oluyor. Beşiktaş takımında Beşiktaş hırsını yaşamak gerekiyor. Hangi oyuncu gelirse gelsin Beşiktaş'lılık ruhunu yaşaması gerekiyor. O ruhu sahaya yansıtması gerekir. Bu her oyuncu için geçirlidir.

- TORAMAN'A KARŞI KİN BESLEMİYORUM-
Toraman'a karşı kin beslemiyorum. Ben kinci bir insan değilim. Olaylar yaşanmıştır ve bitmiştir. Sonucunda böyle bir karar verilmiştir. Keşke böyle olmasaydı. Daha güzel bir şekilde Beşiktaş formasını bıraksaydım.

- TESİSLERE GİDİYORUM-
Ben Beşiktaş camiasında 11 sene forma giydim. Tesislere arkadaşlarımı ziyarete gidiyorum. Beşiktaş takımı ile hiç bir zaman bağları koparmadım. Beni İbrahim Üzülmez yapan Beşiktaş camiasıdır. Eğer Türk futbolunda İbrahim Üzülmez varsa bunda Beşiktaş kulübünün çok büyük emeği var. Hiç bir zaman bunları inkar edemem. Dolayısıyla idmana çıkmak istiyorum, beni alın gibi düşünceler söz konusu değil. Öyle bir şey yok.

- BEŞİKTAŞ'IN DURUMU İÇİMİ ACITIYOR-
Beşiktaşlı bir oyuncu olarak Beşiktaş'ın şuanda yaşadığı durum benim de içimi acıtıyor. Beşiktaş bu durumda olmamalıydı. Beşiktaş bu işin altından kalkabilecek güce sahiptir. Camia içinde birlik ve beraberlik sağlandığı andan itibaren bu sıkıntılar kalkacaktır. En önemlisi ise herkesin Beşiktaş ruhunu taşımasıdır.

- GUTI VE QUARESMA ETKİLENMEZ-
Schuster'in gitmesi Quaresma ve Guti'yi etkilemeyecektir. Sonuçta ikiside profesyonel futbolcular. Profesyonel futbolculukta hoca değişikliği her zaman olmuştur. Bugün de vardır, yarın da olacaktır. Hoca gitti diye futbolcu oynamayacak gibi bir durum söz konusu olabilir mi? Eğer öyle futbolcu varsa da Beşiktaş'ı bırakması gerekiyor. O düşüncede bir futbolcu varsa yarın sabah bavulunu alıp bu takımdan gitmesi gerekiyor. Her zaman dediğim gibi hiç bir şey Beşiktaş kulübünden büyük değildir. "

- HABER1903 -
Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

İstifa etmişse Bjk adına sevindirici .
Lucesku gelmez gaza gelmeyin .
Adam Ukrayna'da Kral
:thumbup1:

Denizli Gelirse Şayet .
Onunda oyun felsefesi , Daum gibi 1-0 olsun bizim olsun .
Bjk bu kadro ile seneye neden gol atamıyor geyikleri yapılmaya şimdiden başlansın .
:lol:

Hayırlısı Bjk adına .
:001_cool:

Bizim deLiyede fırsat doğdu ey aLLahım ya..Ne sen geri dön nede bizimkiLer seni geri getirmek için çabaLasın..Süren doLdu artık bunu kabuLLen deLi..

Bi Yandan sabretse Miydik acaba diyorum . Diger Yandan durum ortada adam sisteminden vazgecmiycek belli. Tayfur Hoca'dan kupa bekliyoruz o zaman :)

darısı HAGİ nin başına :) bide biz kurtulsak :)

[video=Schuster istifa etti!]3291[/video]

Bence Tayfur sezon sonuna kadar başarılı bir şekilde takımı yönetir.

sabredilmesinden yanaydım ama malesef bizde yani ülke futbolunda işler başarıya endeksli..hayırlısı olsun ne diyelim..tayfur hoca sezon sonuna kadar görevini layıkıyla yerine getirecektir..görelim bakalım önümüzdeki sezon kim gelecek..

İstifanın Perde Arkası

Bugün Beşiktaş camiasi Teknik Direktör Schuster'in istifasindan sonra hareketli saatler yaşadı. HABER1903 olarak okuyucularımızı aytınlatmak için Beşiktaş yonetiminin en yetkili isimlerine istifanın perde arkasını sorduk.

-SCHUSTER ÇOK DÜZGÜN BİR ADAMDI -
"Hocamızın istifası bizim için de sürpriz oldu. Kendisi ile 1 yıl beraber çalışmamıza rağmen direk Başkan'a giderek istifasını vermiş, yardımcı antrenörünün bile bugün haberi oldu. Schuster çok düzgün bir adamdı, eğer para peşinde olsaydı sezon sonunu bekler belki kulüp tarafindan gönderilir 2-3 milyon euro'yu alır öyle giderdi. Bizce hoca moral motivasyonunu kaybettiğini ve artık bu takıma yararlı olamayacağını düşündüğü için istifa etti."

- YENİ HOCA YÜKSEK İHTİMAL YABANCI OLUR -
"Hocamızın istifasından sonra takımın başına Tayfur hocayı getirdik. Kendisi Ömer Gülen'le çalışmak istedigini bizlere bildirdi. Yeni hoca arayışına bir an önce başlamayı düşünüyoruz, basında bir sürü isimler yazılıp çiziliyor, kimileri Fatih Terim diyor, kimileri Rafael Benitez. Fatih Terim, Galatasaray kulübüne maal olmuş bir isim hatta kendisinin adı Başkan adayları arasında geçiyor, bizim kendisiyle çalışmamız düşünülemez. Rafael Benitez ile geçen sezon bir temasımız olmuştu ama kendisi Türkiye piyasası için cok maliyetli. Türkiye'de her hoca arayan takımın adı Lucescu ile anılır. Ama eski hocamızın Türkiye'ye gelmeye hiç niyeti yok. Anlaşacağımız hocanın Lucescu karakterinde ve bilgisinde olmasını istiyoruz. İlerleyen günlerde yeni hocamızla anlaşırsak, niyetimiz şimdiden takımı tribünden izletmek ve sezon basında göreve getirmek. Yeni sezonda gerekli transferler için kendisinden rapor hazırlamasını isteyeceğiz."

- GUTI İNANILMAZ BİR KİŞİLİK -
"Schuster'in istifasını futbolcularımız saşkınlıkla karşıladı. Ancak Guti çok farklı bir kişilik. Bizler hocamız için iyi bir veda töreni hazırlayalım dediğimizde bize "Niye böyle birşey yapıyorsunuz ki, hoca bizi yarı yolda bırakıp gitti" dedi. Ve kendisi bize Tayfur hocaya yardımcı olabileceğini bildirdi."

-HABER1903 -
Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Schuster gitti bazıları sevindi

Beşiktaş’ta Alman teknik adam istifasını verirken idmanda bazı futbolcuların keyfine diyecek yoktu. Peki kimdi bu oyuncula
Bernd Schuster’in ayrılığı idmana neşe getirdi. Takım dün cumartesi günü oynayacağı Kayserispor maçı hazırlıklarına devam etti. Antrenmandaki farklılık ise Schuster’in istifasını vermesiydi. Bu hareketin bazı futbolcuları pozitif anlamda etkilediği görüldü. Peki kimdi bu futbolcular? Büyük bir keyif içinde çalışan oyuncuların ortak özelliği ise Sarışın Melek’le yıldızlarının bir türlü barışmamasıydı.

İşte o futbolcular:
FABİAN ERNST: Ligin ilk yarısında takımın değişmeziydi. Kadroda Necip ve Mehmet Aurelio’nun varlığına rağmen bir de devre arasında Manuel Fernandes kiralanmıştı. Ve Portekizli oyuncunun gelmesinin ardından pabucu dama atıldı. Bir anlamda kulübeye itildi. Manisa mücadelesinde de Schuster tarafından son 1 dakikada oyuna dahil edilmesi bardağı taşırdı. Ernst maç sonunda “Çok güzel oynadım” diyerek hocasına tavır yapmıştı.

BOBO: Schuster’le tartışan isimlerin başında geliyordu. Talip olması halinde satılması bile istenmişti. Hatta Alman teknik adam, Brezilya’ya tedaviye giden golcü oyuncuya “Senin sakatlığına inanmıyorum” diyerek tatile gittiğini ima etmişti. Buna rağmen Almeida’nın formsuzluğunda ona şans vermek zorunda kaldı.

MATTEO FERRARİ: Sezon başından bu yana istemedi. Ağır olduğu için satılması yönünde rapor verdi. Ancak mukavelesinin sağlam olması ve Sivok’un sakatlığı nedeniyle kadroda zorunlu olarak tutuldu. Mecbur kalınmadığı takdirde şans verilmedi.

Geri