Schuster Çıldıracak

jewel

Wormwood
Moderatör
Reaction score
0
schuster14.jpg

Alarm zilleri çalmaya başlayan Beşiktaş'ta olağanüstü hal ilan edildi. Hem lig hem de Türkiye Kupası'nda alınan kötü sonuçlar sonrası Ümraniye'de gerçekleştirilen zirvede Alman teknik adam Bernd Schuster, Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı'ya dert yandı.

1.5 saat süren toplantıda takımın durumundan rahatsız olduğunu söyleyen Schuster'in, "Oynadığımız futboldan müthiş rahatsızım. Bir türlü anlam veremiyorum. İdmanlardaki temponun yarısını maça yansıtsalar, rahat kazanırız. Sanki idmanda ayrı, maçta ayrı bir takım var. Çıldıracağım. Sahada bambaşka bir hal alıyorlar. Anlayamıyorum, nasıl bu kadar değişebilirler. Bu büyük bir sorun ve ben bu problemi çözeceğim" dediği öğrenildi.

ADALI TEK TEK GÖRÜŞECEK

Bu duruma bir an önce çare bulmalarını isteyen Adalı'nın ise, "Takımdan beklentilerimiz büyük. Nerede yanlış yaptığımızı bulmalıyız. Bu durumu birlikte düzeltmeliyiz" karşılığını verdiği belirtildi. Zirve sonrası ikilinin, futbolcularla birebir görüşmeler yapma kararı aldıkları ifade edilirken, Adalı'nın da bugünü takımla geçireceği ve görüşmelere katılarak futbolculara, "Kendinizi toplayın" mesajı vereceği kaydedildi.

İŞTE BERND SCHUSTER'İN İNCİLERİ

Alınan kötü sonuçlarla iyice gerilen Beşiktaş Teknik Direktörü Schuster, yaptığı açıklamalarla da, "Patlamaya hazır bomba" imajı çiziyor. İşte Schuster'in Beşiktaş serüveni ile birlikte kendisine yöneltilen sorulara verdiği ilginç cevaplar.

"KAMPTA: Soru: Sizin için İspanya'da ve Almanya'da "Çılgın bir isim" değerlendirmesi yapıyorlar. Ne diyorsunuz? Cevap: İspanyol medyası!!! Olabilir.

V.PLEZEN MAÇINDAN ÖNCE: Soru: Savunmanın önde kurulmasından dolayı rakipler arkada oluşan boşluğu değerlendiriyor. Bu problem olmaz mı? Cevap: Ben futbolu senin kadar iyi bilmiyorum.

MANİSA MAÇINDAN SONRA:
İdmanda esnerken fotoğrafını çeken foto muhabirlerine elini şortuna götürerek uygunsuz bir harekette bulundu. Soru: "Beşiktaş'ın sistemi yok" eleştirilerine ne diyorsunuz? Cevap: Doğru!

MANİSA MAÇINDAN SONRA:
Soru: Hikmet Karaman, 'Beşiktaş'ı iyi analiz ettik. 3 pasla Beşiktaş kalesine gideceğimizi biliyorduk' dedi. Ne diyorsunuz? Cevap: Doğru söylemiş.

TRABZON MAÇI SONRASI: Soru: Bu kadar sık rotasyon yapıyorsunuz. Bu doğru mu? Cevap: Siz Trabzonlular bunu anlayamazsınız çünkü Avrupa'da yoksunuz.

G.ANTEP BŞB MAÇI SONRASI:
Soru: Kötü sonuçlara rağmen taraftar ilk kez istifa istemiyor. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz? Cevap: Seni rahatsız ediyor herhalde! 'İstifa' diye mi bağırsınlar istiyorsun?"

Sabah

Geri