"SAYIN" Erdoğan'ın EN Önemli 10 SÖZÜ - ÖNEMLİ - RESİMLi HABER

turansoylu

New member
Reaction score
0
1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

Bu Sözü de bugün yarın söylerse hiç şaşırmam...
12.jpg

%90 kendi söz ve icraatlarından alıntı saçma kısmını anlamadım?...

olmamış
neden?
oğlum bir gemi daha alıcak
yola devam
kısmı eksik
eline sağlık ;)

Çok güzel bir konu. Tayyip Beyin Yumurtaları.

Emeğine sağlık kardeşim...

Bu arada biz seninle akrabayız ben osmaniyeliyim;)

Yarıda Bırakma Daha Satılmadık Neler Var Neler.

Recep Tayyip Erdoğan = Rantiye Tarikat Emperyalizm

akp : amerikan kapitalistler partisi : AKP

Ama sizde bi karar verin bi dionuz bunlar şeriat getirecek bunlar aşırı islamci ee oyle olsalar güya yahudiyle ne işi var

Erbakan dinsiz dierleri de aşırı dinci yapar :D

çok büyük bi çalışma yapmışsın:) eline sağlık

bursastyLe' Alıntı:
gayet saçma bi konu daha

HERŞEY AÇIK SEÇİK ORTADA BU BİR KARALAMA DEĞİL .

SAÇMA OLAN
MİLLİ GÖRÜŞTEN GELİP ABD NİN YATAĞINA GİRMESİ .

SAÇMA OLAN
HER ŞEY TÜRKİYE İÇİN DİYEREK TÜRKİYENİN
BÖLÜNMESİ VE YOK OLMASI İÇİN UĞRAŞMASI

HEPSİ SAYIN R.T.E. NİN KİRLİ ÇAMAŞIRLARI .

DAHASI VAR ... DOKUNULMAZLIĞININ KALKMASINI BEKLİYORUZ

TURAN SOYLU 'YA PAYLAŞIMINDAN DOLAYI TEŞEKKÜRLER.

Çok saçma bir konu bunu hazırlayan arkadaş kesin ya mhp li yada chp'lidir :)))

hocam şimdi bu adam kürdistanı kurmaya çalışan bir pkk lı mı ?,
yoksa, Ermeni soykırımını kabul edip kökü ermeni olan bir Türk Düşmanı mı ?,
yoksa, Yahudilere uşaklık yapan iyi bir Mason mu ?
yoksa, Ülkemizi kurtarıp Cumhuriyeti kuran Anadolu İnsanına kızgın bir yunan mı ?(Niye kurtardınız diye? İntikam alıyor kendince).
yoksa, güçlü olan askerimizi yıpratmak isteyen tam bir asker düşmanı mı?,
yoksa, amerikan emperyalizminin atamış olduğu bir amerikalı mı ?,
yoksa, dış güçlerin gönderdiği ya sen git şu ülkeye başbakan ol sonrada o ülke topraklarını parça parça bize sat sonra biz gelip o toprakları birleştirip bayrağımız dikelim diyenlerin adamı mı ?,
yoksa, bu adam mosad ın adamı, büyük israil projesinin gerçekleşmesinde ter döken bir adam mı?
iyice kafam karıştı ?,
şimdi çok değil biraz geçmişe gidecek olursak;
8 Aralık 1978 akşamı Maraş'taki Çiçek Sinemasında Cüneyt Arkın'ın oynadığı "Güneş Ne Zaman Doğacak" filmini seyredenlerin üzerine bomba düştü. Çığlıklar, panik, izdiham, kan...
Sinemaya bombayı koyanlar dışarıya çıktıklarında "bombayı komünistler attı" dediler.
"Allah’ını, Peygamberini seven yürüsün, Komünstleri, Alevileri yaşatmayın. Bunları öldüren cennetliktir. Maraş, Alevilere mezar olacak. Müslüman Türkiye, Aleviler Moskovaya. Sütçü İmam aşkına vurun" sesleri arasında yüzden fazla -kadın, erkek, çocuk, genç, ihtiyar- insan katledildi.
Genç kızlara, kadınlara "müslümanlık, Türklük aşkına" tecavüz edildi, hamile kadınların karnı deşildi, saldırıya uğrayanların evleri yakıldı. İnsanlara işkence yapıldı, ellerinden ağaçlara çivilendi.
Sinemaya bombayı koyan da, sokağa çıkıp "komünistler attı" diyen de MHP' li faşistlerdi. Günler öncesinden belirledikleri evleri işaretlemişlerdi.
Katliamı başlatan bombanın sahibi Çatlı'ydı. (Ali Yurtaslan, itiraflar) Katliamı organize eden, bizzat katılanlardan bazıları ise Haluk Kırcı, Ercüment Gedikli, Ünal Osmanağaoğlu, Ökkeş Kenger'di. (Reis- S. Yalçın, D.Yurdakul). bu sadece Mhp ile ilgili küçük bir örnek. Küçük diyorum çünkü devlet içinde devleti kurmaya çalıştıkları için daha büyük eylemlere imza atmışlardır.
Hangi Müslümanlığa sığar bu yapılanlar. Hani Osmanlı Torunlarıydık. Osmanlı hangi aldığı ülkeye veya içindeki gayri Müslimlere bunu yapmış ? Siz onlardan daha mı akıllısınız ? Bizi bize bağlayan değerlerimiz unutmamamız lazım. Osmanlı gibi Ümmetçiliği esas alıp Irkçılık yapmamak lazım.
Şöyle bir söylemleri var Türkün Türkten başka dostu yoktur. Pekiyi asıl topraklarımızda yaşayan yüzbinlerce Kürt, Çerkez, Gürcü,Boşnak,Lazlar v.s. ne olacak. Bu adamların mantıklarına göre bunların yaşamaya hakkı yok. Ya ülkeyi terk edecekler ya da ölecekler !. Ne kadar korkunç değil mi ?
Kısaca bu insanlar kendi içimizde bizleri vuruyorlar. Şimdi soruyorum asıl düşman Tayyip Erdoğan mı ? Yoksa Ülkesini çok seven Mhp’liler mi ?
Pekiyi ya Chp ,!
CHP’nin vaatlerinin ve hükümet olduğu takdirde uygulayacağı politikaların anlatıldığı pusulasını Deniz Baykal tarafından resmen açıklanmıştı. Aylardır yaşanan düzen içi gerici çatışmada generallerin sözcülüğünü ve “laik Cumhuriyet”in koruyuculuğunu kendine iş edinen CHP’nin seçim bildirgesinde de önceliği “terör tehdidi” ve “laikliğin korunması” konusunda yapılacakların aldığı görülüyor.Bu ülkenin başına iktidar olarak geldiklerinde ülkeyi hep krize yiten ve elinden sadece laiklik,Atatürkçülük gibi söylemlerden ve gerginliklerden başka bir şey gelemeyen bu sosyal demokratlara mı oy vereceğiz. ? Çok değil Askeri muhtıranın yayınlandığında basın açıklaması yaparken ağzı kulaklarında olan Sayın Baykal, Ordumuzu destekliyoruz gibi söylemlerde bulunmuştur. Bu da yetmezmiş gibi Anayasa mahkemesi kendilerinin lehine karar vermezse ülkede iç savaş çıkacağını söylemişti. Şimdi sanala ve sadece havada kalan sözlerine mi bakalım, yoksa gerçekten işi icraata dökmüşlere mi katılalım. Sonuç olarak “Cumhuriyetin çağdaş kazanımlarının” ve özellikle de laikliğin korunması, “terör tehdidi”ne karşı mücadele ve kentlerdeki güvenlik sorunu gibi meselelere yaklaşımları, CHP’nin hazırlayıp açıkladığı pusulanın darbe heveslisi generallere ve işkenceci polis şeflerine ait olduğu, onların kafasıyla düşünülüp onların eliyle yazıldığı görülmektedir. CHP, darbecilerin, işkencecilerin pusulasını eline alarak işçi ve emekçilere yol göstermeye kalkışmaktadır.
Sayın arkadaşım sadece laflara dayanarak yapmış olduğun bu resim çalışmalarına mı bakacağız yoksa tarih boyu bu insanlardan çektiklerimize mi ?
Sadece at gözlüklerini çıkarıp etrafımıza bir bakalım. Neler oluyor diye ? ben Tayyip Erdoğanı çok seven veya ona laf söyletmeyen bir insan değilim. Parti kayıdımda yok. O yüzden isteyen istediğini söyleyebilir. Ama birde yaşananlar var. Eğer ciddi bir araştırılma yapılsa Mhp ile Chp sicillerinin ne kadar karanlık ve derin yerlere bağlı olduğu eminim ki daha iyi anlaşılır.
Saygılarımla…

komik ötesi iddialar

MHP liler faşistmiş CHP liler darbeciymiş
bu ben AKP li değilim ama desteklerim diyenler hem yalan söylüyorlar hemde çok hayalperestler :) (ayrıca 70 lerdeki MHP ile bugünkü MHP nin karşılaştırmasını yapacak kadarda iyi tarihçiler :) )
çok ciddi bir araştırma yapmana falan gerek yok
sadece at güözlüklerini çöpe atıp şunu görmen yeterli

soygunkapak.jpg

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ' Alıntı:
MHP liler faşistmiş CHP liler darbeciymiş
bu ben AKP li değilim ama desteklerim diyenler hem yalan söylüyorlar hemde çok hayalperestler :) (ayrıca 70 lerdeki MHP ile bugünkü MHP nin karşılaştırmasını yapacak kadarda iyi tarihçiler :) )
çok ciddi bir araştırma yapmana falan gerek yok
sadece at güözlüklerini çöpe atıp şunu görmen yeterli

soygunkapak.jpg
birincisi beni yalancılıkla itham ettiğin için sana hakkımı helal etmiyorum. sanal alemde yalan söyleyip duran insanlar başkaları ile karşılaşınca onlarında yalan söylediklerini sanırlarmış.
komik ötesi iddia dediğin gerçeklerin ta kendisi, yazdıklarımın birini yanlış diyemezsin. geçmişte olmuş olaylar. bunca yazıma sadece Sayın Tayyip Erdoğanın basit bir karikatürüyle cevap vermen çok komik. Hele de bu oğlunun üzerinden yapman daha da komik. çünkü adam zaten mal varlığını açıkladı hangi şirketlerde hisseleri var hangi işlerden para kazanıyor diye. üstelik adamın mal varlığındaki miktarlarla da bir gemi almak hiçde o kadar zor değil. ve bu insan hala aktif ticaretin içinde bunuda unutma.
1004192.jpg

kaynak : Hürriyet
üstelik alınan gemi hakkında tv leri izlediysen ki bunla ilgili haberi Ntv yaptı.
gemi ikinci el 15-16-17 yaşında bir gemi ve küçük bir gemi. Ödeme koşulları ise vadeli alınmış ve gemi aktif olarak çalıştığı için kendi taksidini kendisi ödüyor.
o yüzden fikrimi ister beğen ister beğenme ama bir insanı asla yalancılıkla itham etme. burada samimiyetimle birkaç fikrimi paylaştım. bunlar sana uymayınca hemen yalancı olmam hiçde hoş değil.
Saygılarımla...

EmeĞİne SaĞlik Gayet DoĞru Bİr ÇaliŞma

:clap Tebrikler turansoylu senin bu calışmalarını cok beyenıyorum

eline emeğine sağlık. daha ne desin bu insanlar. daha ne kanıt istiyor bu millet.

yav koymayın soyle seyler sinirlerim depresiyo bu adamı ne zaman gorsem:) .. az kaldı ama padisahlık zamanları gecıyo bakalım kendısınden bazı seylerın hesapları sorulunca neler yapacak ...??

Geri