saygıyı öyle yada böyle ögreneceksiniz(bütün galatasaraylılar okusun )

Passenger

DontWannaMyDiaßLo
Reaction score
0
www.resimcity.com_galatasaray_resimleri_5_2.jpg
Saygıyı öyle ya da böyle ögreneceksiniz !

Hayatinda Türkiye Kupasi görmemis olup , bütün hafta fark yapicaz diye dolanip mac basladiktan sonra biran önce bitsin diye dua eden ;

Avrupa'da alinan , Türkiye tarihinin almis oldugu en önemli kupalari alan takima saygi göstermeyen;

Rakip takimin kendi sahalarinda fark yemesinin onur olacagini resmi sayfalarinda yazip , sonra haberimiz yoktu yaziyi kaldirdik diye kiviran;

0-0'lik sonuca galibiyeti kacirdigimiz halde sevinmemizi, Kupa'nin 2 mac üzerinden olup , avantaj yakaladigimiz icin olduguna kafasi basmayip , eheh bize karsi beraberlik aldiklari icin seviniyorlar diyebilen ;

Yönetim-taraftar catismasindan yararlanip gecen sene ligin son derbisini kazanipta yine kazanacagini zanneden ;

Ali Sami Yen'e geleceksin !

Maddi gücünün 10'da 8'i olan oyuncularinin oynamadigi macta sahada eli kolu bagli kaldiginiz takima saygi göstereceksin.

Sahani inleten 2250 kisi , 25000 olacak.

Rakibin eksiksiz olacak.

Heryer KIRMIZI olacak.

Mac bitsinde gitsin diye düsünecek , elenip evinin yolunu tutacaksin.

See you in three weeks..
galatasaray_kupa_2.jpg

€yw kardeşim!!! bir beşiktaşlı olmama rağmen sizi seviyorum. Boşuna dememişler beşikle cimbom kardeş fener kalleş die!!! En iyi ispatımı;
GS o gece o kupayı aldığında emin olun bir GSli gibi nasıl sevindim anlatamam. Sevinçten salya sümük bi güzel ağlamıştım. €line sağLık!!!

GüzeL bir yazı gerçekten...Sadece GaLatasarayLıLarın DeğiL FenerLiLerinde okuması $art =)

çok güzel bir yorum yapmışsın saol...

GüzeL :goz:

Geri