Sayfaniza Bedava Hit! (USER)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cengaver33

New member
Reaction score
0
Arkadaslar cok kolay yöntemler var googlede yüksek cikmak istiyorsaniz tabiki öncelikle hitinizi yükseltmeniz lazim o nasil olucak? Bedavaya mümkün mü? EVET ISTE SIZE BIR KAC SITE ADRESLERI !!!

......................

Buraya girin bedava üye olun ve exploreri acik tutun sayfaniza user gelsin! Günde yaklasik 3000-4000 user kazanabiliyorsunuz! Daha fazla siteler arastirip vericem size ozaman kolay 10 000 usere cikarsiniz!

login olduktan sonra bişey yapmak gerekiyormu

bu siteyi biraz daha detaylı anlatırsanız sevinirim

iyide kardes referall ne oluyor anlayalım ha bize yarar bişeyse helal olsun ...

Nimlot' Alıntı:
iyide google bunu anlarsa atilirsiniz :)

Hayir 100% garanti veriyorum google atmiyor! Neden atmiyor cünkü gerce IP'li user ler geliyor Örnek bir siteye reklam verirsen ve fazla user alirsan ozaman da atilmiyorsun ayni sayilir sadece bu sistem bedava hemen simdi anlatimi da yollayacam resimli anlatim!

ya yinemi : arkadaşlar böyle bir durum yok, sakın yapman, hm arkadaş yine uyanıklardan referel hm güzel, adam parayı bassın sizden kafanıza göre takılın da kazanacaksınız, denemenizi şiddettle tavsiye ederim

SAYGILAR'IMLA

Anlatim:

bild1.gif

1. Öncelikle sitenizi eklemeniz lazim onun icin Your Sites bölümüne tikliyorsunuz, sonra orda Add New Site Linkine tiklayip sitenizi ekliyorsunuz.

bild2.gif

2. Sitenizi ekledikten sonra listede görüceksiniz siteniz eklendi diye ama Admin tarafindan onaylamasi lazim yani sitenizde Popup veya iframe varsa onaylanmak zor olur ve iptal olabilir. Onaylanirsaniz (ENABLED) yazicak!

Onuda yaptiktan sonra Hit kazanmaya geliyoruz, (View and Earn) e tikliyorsunuz ve Credits kazaniyorsunuz o pencere hep acik durunca hit kazaniyorsun her 30 saniyede yeni sayfa aciliyor ve +1 credits veriyor! 1 Credits = 1 User senin sayfana demektir 100 Credits = 100 User senin sayfana gönderilir!

3. Referrals ne demek? Referrals arkadaslariniza önerirseniz bu linki verirseniz bedava credits kazanabilirsiniz! Yani arkadasiniz 100 credits kazanirsa otomatik asa yukari sende 50 Credits bedava kazaniyorsun!

4. Günde 10000 Credits de kazanabilirsin ozaman 10 000 User senin sayfana gelebilir! Google seni atmaz sadece bu sekilde para da kazanirsan atilirsin ama user kazanirsan atilmazsin! (Önemli olan) View and Earn penceresi acik kalmasi lazim sonucta ordan credits kazaniyorsun! (HEPSI BEDAVADIR) tabiki diyorsan para ile alicam yapabilirsin ama bence deymez!

Baska sorunuz varsa buyrun sorun ama ben bu sistemi 1 senedir kullaniyorum ve hic google'den ban yedimi görmedim ;) :biggrin

BOL HITLER VE USERLER DIYORUM !

ben böyle yemin ederim para kazanmiyorum sadece size yardim amaci ile bunu söyledim genelde herkesse söylemem cünkü gercekten hit kazaniyorsun inanmazsaniz zirve100 e girin yeni site aldim o sitenin adinida yazayim sadece bu autohits sitesinden günde 2000 user aliyorum!

Vay vay arkadaş referral adres vermiş akıllı baya :D

vermiş e sizde ref. silin girin ama bence refden girin helal olsun harbi doğru.

çok sağol ref te olsa ark bişe yapmış işime yaradı

o kadar dusunuyorsan üyeleri kendi refer linkini vermeden acarsın bu konuyu, kapandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri