Anlatim:
1. Öncelikle sitenizi eklemeniz lazim onun icin Your Sites bölümüne tikliyorsunuz, sonra orda Add New Site Linkine tiklayip sitenizi ekliyorsunuz.
2. Sitenizi ekledikten sonra listede görüceksiniz siteniz eklendi diye ama Admin tarafindan onaylamasi lazim yani sitenizde Popup veya iframe varsa onaylanmak zor olur ve iptal olabilir. Onaylanirsaniz (ENABLED) yazicak!
Onuda yaptiktan sonra Hit kazanmaya geliyoruz, (View and Earn) e tikliyorsunuz ve Credits kazaniyorsunuz o pencere hep acik durunca hit kazaniyorsun her 30 saniyede yeni sayfa aciliyor ve +1 credits veriyor! 1 Credits = 1 User senin sayfana demektir 100 Credits = 100 User senin sayfana gönderilir!
3. Referrals ne demek? Referrals arkadaslariniza önerirseniz bu linki verirseniz bedava credits kazanabilirsiniz! Yani arkadasiniz 100 credits kazanirsa otomatik asa yukari sende 50 Credits bedava kazaniyorsun!
4. Günde 10000 Credits de kazanabilirsin ozaman 10 000 User senin sayfana gelebilir! Google seni atmaz sadece bu sekilde para da kazanirsan atilirsin ama user kazanirsan atilmazsin! (Önemli olan) View and Earn penceresi acik kalmasi lazim sonucta ordan credits kazaniyorsun! (HEPSI BEDAVADIR) tabiki diyorsan para ile alicam yapabilirsin ama bence deymez!
Baska sorunuz varsa buyrun sorun ama ben bu sistemi 1 senedir kullaniyorum ve hic google'den ban yedimi görmedim
:biggrin
BOL HITLER VE USERLER DIYORUM !
ben böyle yemin ederim para kazanmiyorum sadece size yardim amaci ile bunu söyledim genelde herkesse söylemem cünkü gercekten hit kazaniyorsun inanmazsaniz zirve100 e girin yeni site aldim o sitenin adinida yazayim sadece bu autohits sitesinden günde 2000 user aliyorum!