Sayfa Çöküyor Ya!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

N i h i L

New member
Reaction score
0
diyorum ki acaba bu olay bir tek bende mi oluyor.??
Şimdi ben geziniyorum sayfalarda yeni pencereler falan acıyorum işte
bi de bakıorum sayfa çökmüş bi ara sıra oluyor ve yenile degince sayfa geliyor yani bu sorun kişisel bir sorun degil ise el atın lütfen

Sakın bana senin int gidip geliyordur falan gibi saçma seyler soylemeyin ha...
İnternet sapasaglam bi şekilde var....

Ben Dede Ayni şey Oluyor Genel Olsa Gerek Kardeşim...

sayfa çöküyor derken sayfa görüntülenemiyor mu diyor yoksa explorer hata mı veriyor ?

sayfa goruntulenemiyor yazıyor bazen bendede oluyor

bende de cok oluyo sunucu kaldirmiyo artik demekki :sigara:
gidiyim bari ben :D

Bende de aynı problemler var.. Öyle agırlaşıyorki pc yi kırasım geliyo :)

Bu durumda hepimizde buna benzer bir problem var çözümü soyleyebilecek arkadaş var mı??
Gereken yapılsın lütfen çünkü ben tam gaz almış hackhell de dolaşırken heyecanla yeni sayfayın acılmasını beklerken bir anda sayfa çöküyor ve hevesim kursagımda kalıyor.Bu yüzden gereken yapılsın pls.

ve aynı zamanda bazen hackhell cok ağır çalışıyo neden acaba

Çok fazla sayfa açmayın :)

ne alakası var.

alp' Alıntı:
Çok fazla sayfa açmayın :)
çok fazla sayfa ile bence bir alakası yok
neden: birbaşka sitede de aynı olayı gerçekleştiriyorum orada çökme olmuyor...

server ile ilgili problemdir sanırım

yaw cevap alınamıor, yada sql sunucusuna bağlanamıor gibi bişi..
sunucudan bi sayfa geliyor..
contact webmaster gibisinden
bazende bembeyaz sayfa oluyor, yoğunluk arttı sanırım sunucuyamı ihtiyaç var ne ?:S

bunun olma sebebi şu arkadaşlar sunucu bazen istekleri karşılayamıyor saniyede 75 istek oluyo yada daha fazla ve sayfa bulunamıyor dio çok aşırı yüklenildiginde buna bi çözüm bulduk şuan elimizde bi sunucu var bitane daha alıp takviye yapıcaz denemelerde sorun çıkarmadıgını daha önceki haftalarda gördük şuanki tek sunucumuzun yetersiz olduguna karar verdik en kısa zamanda bu sorundan kurtulucaz..

Solariz' Alıntı:
bunun olma sebebi şu arkadaşlar sunucu bazen istekleri karşılayamıyor saniyede 75 istek oluyo yada daha fazla ve sayfa bulunamıyor dio çok aşırı yüklenildiginde buna bi çözüm bulduk şuan elimizde bi sunucu var bitane daha alıp takviye yapıcaz denemelerde sorun çıkarmadıgını daha önceki haftalarda gördük şuanki tek sunucumuzun yetersiz olduguna karar verdik en kısa zamanda bu sorundan kurtulucaz..

umarım işe yarar cunku baya bi ugrastırıyor.ayrıca tesekkurler

Solariz' Alıntı:

Konuya en acıklayıcı cevap geldi sanıyorum.

Moralimi bozan bu konuyu kapatıyorum:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri