PePeSanceS
Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
BJK FOREVER
SAY SAYABİLİRSEN!
CANDAKİ O ASİ RUHU
Rakibiniz, size karşı üstünlük sağlamışsa, onu alt etmenin çeşitli yollarını ararsınız. Bazen bu yollar çokta mertçe olmayabilir
Bu sene Beşiktaş 2 Kupa alıp mutlu sona ulaşınca; bunun acısını çıkartmaya niyetlenen rakiplerimiz, medyayı da yanlarına alarak, her gün yeni bir gündemle karşımıza çıktılar.
En son buldukları şey Taraftar haritası
Sarı kırmızılı kulübün yaptırdığı araştırma sonucu ortaya çıkan bu taraftar haritası(?) gazetelerde yer aldı.
Ne tesadüftür ki; araştırma sonucunda en çok taraftar, yine o kulübün renklerine yakın çıkmaz mı?
Hayret doğrusu! Bu sonuca çok şaşırdık!!!
Gazetede ki haritaya göz attım; Etrafı makilikler, fundalıklar, dikenler ısırganlarla kaplı bir bitki örtüsü sarmış, benim içimi hiç açmadı doğrusu
İlk atlası hepimiz ilkokul günlerimizden hatırlıyoruz; herhalde birçoğumuz gözü kapalı Türkiye haritası çizebiliriz
Harita metot defterlerimize, ya da sınav kâğıtlarımıza, birçok defa not almak için, Türkiyenin 7 bölgesini, dağlarını, nehirlerini, göllerini, komşularını, şehirlerini, vs. çizdik
Şu anda kucağımda bir Türkiye haritası var, açtım bakıyorum
Çok şükür hala, taraftarlara göre, bölgelere ayrılmış, bir harita yapılmamış
Hangi akla hizmet ve hangi aklı evvel bir kişi böyle bir harita yapmış bunu çok merak ediyorum
Yakında, Gerçek taraftarın iç organlarının rengi adı altında taraftar röntgeni diye bir şey de çıkartırlar Allah akıl fikir versin.
Bu haritayı yaparken, denek olarak aldıkları bir milyon kişi kim? Onu da merak ediyorum
Açıkçası, kimse gelip beni saymadı, hangi takımı tutuyorsunuz diye kimse sormadı
Çevremdeki herkesle konuştum, sizi sayan, soran, var mı diye, yok!
Bu araştırmayı yapanlar, yaptıranlar
Siz, başkaları adına sayarken
Aslında, farkında olmadan yerinizde sayıyorsunuz
Ama zaten, siz bizi sayamazsınız ki
Beşiktaş taraftarı 1, 2, 3, 5 Diye sayılamaz
Bizim büyüklüğümüzü, sayıyla sınırlandıramazsınız
Beşiktaş taraftarının sevgisini hiçbir şeyle ölçemezsiniz
Sevginin haritası mı olurmuş?
Beşiktaş taraftarının sevgisi, ruhuyla birleşince; ne oluyor biliyor musunuz?
ASİ RUH
Siz Ruhumuzun haritasını çıkarabilir misiniz?
Ama Ruhumuzun tarifi olmaz ki
Asaletin resmi çizilemez ki
Yeri, yurdu, mekânı olmaz ki
ASİ RUH
O Karsta Ardahan da Trabzon da Niğde de Şırnak ta Edirne de Ege de Toroslar da Nemrut ta Akdeniz de Kıbrıs ta Adana da Almanya da İngiltere de Heryerede
Kartalın uçtuğu kanat çırptığı, her yerde
ASİ RUH
Sayamazsınız ki candaki, o Asi Ruhu
Saymakla bitiremezsiniz ki tendeki o Asi Ruhu
Bul bulabilirsen,
Say sayabilirsen, candaki O ASİ RUHU
ITIR ESEN/HABER1903
PePeSanceS
Bu sene Beşiktaş 2 Kupa alıp mutlu sona ulaşınca; bunun acısını çıkartmaya niyetlenen rakiplerimiz, medyayı da yanlarına alarak, her gün yeni bir gündemle karşımıza çıktılar.
En son buldukları şey Taraftar haritası
Sarı kırmızılı kulübün yaptırdığı araştırma sonucu ortaya çıkan bu taraftar haritası(?) gazetelerde yer aldı.
Ne tesadüftür ki; araştırma sonucunda en çok taraftar, yine o kulübün renklerine yakın çıkmaz mı?
Hayret doğrusu! Bu sonuca çok şaşırdık!!!
Gazetede ki haritaya göz attım; Etrafı makilikler, fundalıklar, dikenler ısırganlarla kaplı bir bitki örtüsü sarmış, benim içimi hiç açmadı doğrusu
İlk atlası hepimiz ilkokul günlerimizden hatırlıyoruz; herhalde birçoğumuz gözü kapalı Türkiye haritası çizebiliriz
Harita metot defterlerimize, ya da sınav kâğıtlarımıza, birçok defa not almak için, Türkiyenin 7 bölgesini, dağlarını, nehirlerini, göllerini, komşularını, şehirlerini, vs. çizdik
Şu anda kucağımda bir Türkiye haritası var, açtım bakıyorum
Çok şükür hala, taraftarlara göre, bölgelere ayrılmış, bir harita yapılmamış
Hangi akla hizmet ve hangi aklı evvel bir kişi böyle bir harita yapmış bunu çok merak ediyorum
Yakında, Gerçek taraftarın iç organlarının rengi adı altında taraftar röntgeni diye bir şey de çıkartırlar Allah akıl fikir versin.
Bu haritayı yaparken, denek olarak aldıkları bir milyon kişi kim? Onu da merak ediyorum
Açıkçası, kimse gelip beni saymadı, hangi takımı tutuyorsunuz diye kimse sormadı
Çevremdeki herkesle konuştum, sizi sayan, soran, var mı diye, yok!
Bu araştırmayı yapanlar, yaptıranlar
Siz, başkaları adına sayarken
Aslında, farkında olmadan yerinizde sayıyorsunuz
Ama zaten, siz bizi sayamazsınız ki
Beşiktaş taraftarı 1, 2, 3, 5 Diye sayılamaz
Bizim büyüklüğümüzü, sayıyla sınırlandıramazsınız
Beşiktaş taraftarının sevgisini hiçbir şeyle ölçemezsiniz
Sevginin haritası mı olurmuş?
Beşiktaş taraftarının sevgisi, ruhuyla birleşince; ne oluyor biliyor musunuz?
ASİ RUH
Siz Ruhumuzun haritasını çıkarabilir misiniz?
Ama Ruhumuzun tarifi olmaz ki
Asaletin resmi çizilemez ki
Yeri, yurdu, mekânı olmaz ki
ASİ RUH
O Karsta Ardahan da Trabzon da Niğde de Şırnak ta Edirne de Ege de Toroslar da Nemrut ta Akdeniz de Kıbrıs ta Adana da Almanya da İngiltere de Heryerede
Kartalın uçtuğu kanat çırptığı, her yerde
ASİ RUH
Sayamazsınız ki candaki, o Asi Ruhu
Saymakla bitiremezsiniz ki tendeki o Asi Ruhu
Bul bulabilirsen,
Say sayabilirsen, candaki O ASİ RUHU
ITIR ESEN/HABER1903
PePeSanceS