Sayın yöneticiler Acil Bakın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eastwest1

New member
Reaction score
0
Degerli arkadaslar ben sekopy 2005den bu yana bu platformdayım aşagıdaki sebebten dolayı banlanmısım:vur

profilim
http://www.hackhell.com/members/22988.html

Asagidaki sebep´ten dolayi yasaklandiniz:
adult kurallarına aykırı hareket

Yasaklandiginiz süre: 11-12-2008, 11:00 PM
:vur

hemde audlt kuralarına aykırı hareket etmısım simdi benim adulttta pek işim olmaz olsa bile aykırı hareket etmem:durdurun

büyük ihtimal bir yanlışlık var eger yoksa bence problem bizim evde ben yurt dışında ögrenciyim ve nettı paylasarak kulanıyoruz yoksa ben bılgısayarı bırımı kullandı anlamadım gitti

bana bir acıklama getirilirse sevinirim

tesekkurler....

Adultta bazı bölümlerin kendine has kuralları var, bunları okumadan, bilmeden birini ihlal etmiş olabilirsiniz. Sizi banlayan da şikayet üzerine banlamıştır. Yani durup dururken olmaz. Adult bölümü yöneticileri hangi kuralı ihlal ettiğinizi biliyordur. Buraya yazarlar.

yöneticiler buna bir açıklık getirirler merak etme kardeş...

Umarım bir yanlıslık var banlanacak bir icraat yapmadım vede adult bolumunde sımdı bır arama yaptım sadece bir mesajım cıktı bea adultta:durdurun:vur

Beni HatırLa Seçeneğini Seçmişsindir. O Senin Arkadaşın Da Girip Bi HaLtLar Karıştırmıştır. Sonra Da O Mesaj SiLinmiştir Onun İçin BuLamamışsındır. Benim De Başıma GeLmişti Bi Keresinde.:vur

Beni HatırLa Seçeneğini Seçmişsindir. O Senin Arkadaşın Da Girip Bi HaLtLar Karıştırmıştır. Sonra Da O Mesaj SiLinmiştir Onun İçin BuLamamışsındır. Benim De Başıma GeLmişti Bi Keresinde.:vur

bu olabilir işte:eek:ha

arkadasım banlanmış profilini bul sitede mesajlarını kontrol et elbet orda çıkar ne msj yazdıysan

Kontrol ettim benden yana birşey yok ama cehennem zebanisine sormak lazım birazdan oda gelir:D

kontrol ettim yok bisey umuyorum yanlıslıktır veyada diger ihtimal oldu bilgisayarıma girdiler

Arkadaslar flood yapıyorum ama bu konuda bana hala bir cevap gelmedi lütfen sekopy nickmle online olmak istiyorum neden ban yedim inanın bilmiyorum

bundan sonra başkalarına kulanıcı adınızı kulandırtmamayı ve kurallara göre yerinde hareket etmeyi bilmelisiniz banınız kaldırılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri