Sayın Hackhell.!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KiLLinq-LoNeLiNeSs

OrijiNaL jojuK®
Reaction score
0
jhg07a.jpg
ßenim önerim Kırmızı Yuvarlakla içine aLdıqım Nerden Yazan Yere Başka Bişi Yazması Çünkü Orayı Kimse Şehir Yazarak Kullanmıyo.. Herkes Kendine Göre Bi Yazı Yazıyo Ve ÖyLe oLuncada Çok Anlamsız oLuyo Örneğin Benim Resmim qibi Nerden Yazıyo '' Beny Çekemeyenler Anten Taktırsın'' Sizede Saçma qeLmiyomu?? Nese Karar Sizin Hoşçakalın.!:victory

sen yazmasan hak verirdimde : )) sende baska bısey yazmıssın

burası sanal ortam herkes kafasına gore takılıyo hanı ıyı anlastıın bılmen gereken ınsanların nerede olduunu bılırsın zaten

Bencede gereksiz bir alan seninde söylediğin gibi arkadaşlarının nerden olduğunu zaten bilirsin onun yerine farklı bir uygulama daha güzel olabilir

Bence Gerekli ...

Oraya Yazılanlarla Kişiler Hakkında Fikir Sahibi Oluyoruz Bir Nevi...

Nick Avatar Ve Nerden Kısmı Bir Bütün Bence...

Bu Arada Seni çekemeyenler Neden Anten Taktırıyor Ki:saskin

çekici çağırsın...(= Günün Iğrenç Espriside Benden Olsun ...=)

bunları dert etme bence yıldız avatar teşekkür sayısı saçmalık hepsi sadece paylaşım yapın bence hepsi saçma sadece nick olsun

bunları dert etme bence yıldız avatar teşekkür sayısı saçmalık hepsi sadece paylaşım yapın bence hepsi saçma sadece nick olsun

Clasic Cevaplardan Sıkıldım Artık.! Harbiden...Mesaj+Teşekkür Filan oLmadan Kimin Ne Kadar Forumda iyi oLduqunu Nasıl Anlıycaz?? Ayrıca Burda Teşekkür filan oLmasa Veya Başka Forumlarda +rep qibi Şeyler oLmasa Kimse Paylaşım Yapmaz. Zaten Okey

Clasic Cevaplardan Sıkıldım Artık.! Harbiden...Mesaj+Teşekkür Filan oLmadan Kimin Ne Kadar Forumda iyi oLduqunu Nasıl Anlıycaz?? Ayrıca Burda Teşekkür filan oLmasa Veya Başka Forumlarda +rep qibi Şeyler oLmasa Kimse Paylaşım Yapmaz. Zaten Okey

burada aldığın teşekkür için sana para veren mi var teşekkürün sana ne faydası var söylermisin?:melek

sen paylaşımı sırf teşekkür İçin mi yapıyorlar diyosun?... Eminmisin...

Nerden Kısmını Biz ÜyeLere Nereden oLdukLarını beLirtsinLer diye verdik.. Kullanan bi çok kişi var.. ßen Direk istanbuL yazmasamda ßaşka bir adıyLa yazdım.. ProfiLi düzenLeme yetkisi sizde.. rekLam vs. gibi durumLarda zaten mudahaLe ediyoruz..Keşke herkes amacı neyse ona göre kullansa.. kuLLanmasaLarda karışıcak halimiz yok..

cLosed.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri