Sayın Cindoruk siz faşist misiniz

WaTcHFuL

EVERYWHERE
Altın Üye
Reaction score
0
Bizim Muhattap Olduğumuz Tek Gerçek Zihnimizde Yaş
Genç Bakış programında Cindoruk'a: Siz faşist misiniz?

203904.jpg

Abbas Güçlü'nün sunduğu Genç Bakış programı, Elazığ Fırat Üniversitesinde'ydi. Programın konuğu ise Türk siyaset tarihinin önde gelen aktörlerinden Demokrat Parti Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk'tu.

Bir öğrencinin 28 Şubat süreci ile ilgili sorduğu soru Cindoruk'u fena kızdırdı.

SİZ FAŞİST MİSİNİZ SAYIN CİNDORUK

Hüsamettin Cindoruk'un 28 Şubat sürecinde 'Demokraside yapılacak işler silahla yapılamaz. Kim darbe yaparsa faşisttir. Darbeler kabul edilemez diyorsunuz. Yapılırsa bunun adı faşizm olur. 28 Şubat sürecinde, 28 Şubat amacına ulaşmıştır' dediğini öne süren öğrenci: "O darbeyi destekliyorsunuz. Size soruyorum: Sayın Cindoruk siz faşist misiniz?" şeklinde konuşunca Cindoruk önce gülümsedi sonra sinirlendi.

İşte öğrenci ve Cindoruk arasındaki çarpıcı diyaloglar

FETHULLAH GÜLEN HOCA EFENDİ BANA TEŞEKKÜR ETTİ
Cindoruk: Bu arkadaşın söylediklerinin hepsi yalan. Ben böyle bir şey söylemedim. 28 Şubat'a postmodern darbe diyen benim. 28 Şubat'a karşı çıkan da benim. 28 Şubat'ta kimsenin burnu kanamamıştır. 28 Şubat'ta olağanüstü hal ilan edilmemiştir. Herkesi korumuşumdur. Sonra sana bişey söyleyeyim çarpıcı bir cümle: Fethullah Gülen hoca efendi bana üç mektup göndererek devlet adamlılığımı övmüş, bana teşekkür ve minnetlerini sunmuştur. Oldu mu cevap.

Öğrenci: Beni ilgilendirmez....

Cindoruk: Bu soruyu sana sorduranlara selam söyle.

Öğrenci: Soruyu ben kendim soruyorum kimsenin zorlamasıyla sormuyorum.

Cindoruk: Fatih Üniversitesi'nin kapatılmasını önlemek için yazılı mütala veren avukat kimdir diye sor. Otur Yerine. Sana bu soruyu sorduranların hepsini biliyorum.

Öğrenci: Tıpkı tüm gecemi sizi araştırmaya verdiğim gibi onu da araştıracağım sayın Cindoruk.

KAYNAK

Kendileri Gibi Düşünmeyen Herkes Faşist Olur bunların Düşünce özgürlüğü Anlayışı budur bunlar İçin Demokrasi İnsanlar Hakları Fikir Özgürlüğü AMAÇ Değil Sadece ARAÇ tır

Cindoruk: Bu arkadaşın söylediklerinin hepsi yalan. Ben böyle bir şey söylemedim. 28 Şubat'a postmodern darbe diyen benim. 28 Şubat'a karşı çıkan da benim. 28 Şubat'ta kimsenin burnu kanamamıştır. 28 Şubat'ta olağanüstü hal ilan edilmemiştir. Herkesi korumuşumdur. Sonra sana bişey söyleyeyim çarpıcı bir cümle: Fethullah Gülen hoca efendi bana üç mektup göndererek devlet adamlılığımı övmüş, bana teşekkür ve minnetlerini sunmuştur. Oldu mu cevap.

Cindoruk'un Acizliği İşte... Tarikat Şeyhlerini... En Büyük Cemmat Evlerinden böyle Mektup Tebrik Alırlar her zaman...

Cindoruk sen fettullahtan aldığın paçavraya seviniyorsan artık bir şey diyemeyeceğim.

AKP karşısında eski merkez sağı iyice içinden çıkılmaz hale getirmek için sistem kurucular -dengeciler; cindoruğa partiyi kurdurdular.. dp -anap birleşmesiyle önce derinlerrden alınan emri yerine gitrdiler.. ardından chp yi kendi truva atlarıyla dersim davasıyla bitirdiler.. şimdilerde şişirilen bir sarıgül balonu var ve bence balondan öte yeni bir hava verecekelr siyasete.. şimdiden cindoruktan kaçan merkez sağın bir bölümünüde oraya havale etmeye başladılar .. chp ve dp istifalarıyla AKP nin karşısına yeni bir düzen partisi ve derin oluşumla çıkmak derdindeler ama bu millet bu havayıda en az 2 seçim daha söndürür.. o balonda bir şekilde patlar gibi... bakalım görelim...

Geri