Savaş Yok Ama EMC de Karus Geziyor :S

KillaFlex

Altın Üye
Reaction score
0
Trol kesioduk biri nova attı dedim kendi novamamı yatıyorum.birden baktım küçük bi karus.
Üstelik savaş flnda yok :S

yuhh.jpg

TY GM Güzel NP kastık :)
Bu arada Bu olay Pathosta Geçiyor :)

bu olay cypher dada oldu geçen hafta sizinki eziqmiş np kasmışsınız emc ye gelen karus 80 likti baya bi dağıttı ortalığı sonra çıktı bidahada gelmedi anlamadım valla

bu olay cypher dada oldu geçen hafta sizinki eziqmiş np kasmışsınız emc ye gelen karus 80 likti baya bi dağıttı ortalığı sonra çıktı bidahada gelmedi anlamadım valla
valla bek ezik sayılmazdı bu :D
45-80 seek açıodu :D

enteresan bi olay benide czkoxpun ilk cıktığı zamanda moradonda kesmişlerdi büssürü param gitmişti:(

bi arada cz de kuleler yoktu karşı townu fena basmıştık:)

o adam ölmüş senin pc den kaynaklanıo o olay

o adam ölmüş senin pc den kaynaklanıo o olay

Alakası yok..

Bu basit bir bug ben 3-4 yıl önce oynarkende vardı. Savaş sırasında EMC de oluyorlardı ve kendilerine DC verdirtip bir daha girmiyorlardı. Daha sonra savaş olmadığı bir gün Login olup orada takılıyolardı =) Ama GM oralarda oluyordu kesin =)

Ben bile yapmıştım bunu.. Ama ban yememiştim :)

bu arada biride dioki Aha Buldum Adamı :D [ Resme bkn ]

bu bi gorev bi tane karus invatioın veya el morad invation kağıtı veriyolar lunar wardan sonra kağıtı skill bardan basarsan karşı ırka ışınlanıyosun

bu bi gorev bi tane karus invatioın veya el morad invation kağıtı veriyolar lunar wardan sonra kağıtı skill bardan basarsan karşı ırka ışınlanıyosun

eskiden bugdaydı ve karsı ırka atack yapabliordn şimdi sadece keşif amaçlı girebiliyorsun karşı ırkın mekanına...

Geri