"Savaşçı bir takım yaratacağız!"

Reaction score
0
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yeni dönemde savaşçı, formasının hakkını veren oyunculardan kurulu bir takım yaratacaklarını söyledi.​

010609-azizyildirim.widec.jpg

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Dergisi'nin haziran ayı sayısındaki yazısında, geride kalan kongre süreci ve hedefleriyle ilgili düşüncelerini kaleme aldı.

Yıldırım, ''Yeni dönemde, yeni yönetimimizle birlikte, tüm takımlarımızın başarısı için canla başla çalışacağız. Savaşçı, formasının hakkını veren oyunculardan kurulu takımlar yaratacağız. Futbol takımımız için arkadaşlarımla birlikte belirleyeceğimiz transfer politikasıyla, takımımıza güç katacak takviyeleri gerçekleştireceğiz. Söz verdiğimiz gibi, bundan sonra her yıl Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için çalışmalara hiç vakit kaybetmeden başlayacağız'' şeklinde ifadeler kullandı.

Yönetim kurulundan ayrılan Neşet Yalçın, Tahir Perek, Tuncay Uzun ve Ercan Karasu'ya hizmetlerinden dolayı şahsı ve kulübü adına teşekkür eden Yıldırım, ''Fenerbahçe yönetiminde yaşanan bu kısmi kan değişiminin aktif yönetim tarzımıza güç katacağına inanıyor, aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza hoş geldin diyorum'' dedi.​
NtvSpor​

savaşan takım yapacaksan başkan irlanda iskoç ingiltere futbolundan adam seç şimdiden... hepsi dazlak koşan asker gibi topçular. yoksa yine forma satacam diyorsan git yıldız al sonrada dövün...

Dai ßence Sava$Cı aLcaksa İngiLtere'ye feLan Gerek Yok. . .
DiRekt Gidecek AfriKa'dan Adam aLcak Koycak Ortasahaya ßak nasıL köpek Gißi Ko$uyor. . .
Bkz: Muntari , Appiah , Essien. . .

2 tane yabancı alarakmı savascı olucaz yada aragones yollanmadanmı :D ben orasını anlamadım :D komık

24 yaş üstü fulbolcuları kovacaksın sonrada 2 ligden koşan adam alcaksın kardeşim.. hoş ya fener bu yine adam olmaz..

Transfer edilen futbolcuların Fenerbahçe formasının ağırlığını anlamalarını sağlayabilirseniz hiçbir sorun kalmaz.Tabi Sergen,Alex,Lincoln tipi oyuncular haric.

Yaratıcaksan eğer savaşcı bir takım Shaktar Donetsk gibi yarat tüm oyuncular genç olsun ama Fenerbahce de nerdeeee...

Geri