Sav, AKP seçmenini övdü!

Serdengeçti

Banned
Reaction score
0
Peygamberin mübarek ismini ağzına çirkin bir üslupla alan, "Dinlendim, dinlendim" naraları boş çıktıktan sonra delik delik kaçan Önder Sav Mamak'ta bulundu. Sav, "AK Partili seçmeni CHP seçmeninden üstün tutarım" dedi ama neden?

CHP Genel Sekreteri yaptığı konuşmada "Ak Partili seçmeni" CHP seçmeninden bir farkla "üstün" tutacağını söyledi. Nasıl mı?

Uzun bir süredir ortalıkta görünmeyen, Telekulak iddialarıyla ortalığı velveleye veren, iş mahkemeye intikal edince köşe bucak kaçan Önder Sav sonunda ortaya çıktı. Önder Sav, CHP Mamak İlçe Başkanlığı'nın toplantısında ‘Sandığa giden AK Parti seçmenini, evinde oturan CHP seçmeninden üstün tutarım, hiç olmazsa demokratik görevini yerine getiriyor' dedi.
İKTİDARIMIZ HAYAL DEĞİLCHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen ise Giresun'da yaptığı konuşmada, CHP'nin iktidarının hayal olmadığını söyledi. Öymen, ‘Bizim iktidara gelmemiz, hiç olmayacak, hayal bir şey değildir' dedi.

kaynak

CHP li seçmenin demokratik hakkını kullanabilmesi için önce demokrasiye inanması gerekiyor

her sıkıştıklarında orduya yalvarmak yada arka bahceleri olan yargıdan ve dahası ergenekocu çetelerin mitinglerinden medet ummak bu dönemde işe yaramadı

AK parti seçmeni herzaman darbeci heveslisi CHP seçmeninden üsütün olmuştur

Sıkıyı görünce tükürdüğünü yalamak CHP lilere çok yakışıyor

Zaten kişi kendine yakışanı yaparmış

karakterleri oldu artık... :D daha çok tükürecekler daha çok yalayacaklar...

Evinde oturan adamın CHP seçmeni olduğunu da nereden çıkarmış? Adam evinde oturup oy kullanmıyorsa, demokratik tepkisidir. Kimseyi bağlamaz.

ikdiramız hayal diyen onur öymen e çok güldüm ben yaa

çok doğru söylemiş

aruık hayal bile değil çünkü imkansız :)

TÜkÜrdÜĞÜnÜ Yalamak Yobazliktan Daha İyİİr Benİm GÖzÜmde

TÜkÜrdÜĞÜnÜ Yalamak Yobazliktan Daha İyİİr Benİm GÖzÜmde

:D senin gözünde kemal kılıçdaroğlu bu ülkenin en cesur adamı
:D senin gözünde ülke batıyo
:D senin gözünde chp iktidar olucak...
nedense gözün hep yanlıs seylere takılıyo..

ülke batmıyo mu ?? Batmıyo diyene gülerim Elimizde bize ait birtek liman yok PO doğan grubuna nerdeyse bedavaya satıl dı alım gücü düştü daha binlercesi ülke devlette ihaleler işler akraba dost ilişkileriyle yürüyo kadrolaşma desen bini bi para köylü bitmiş mahsulü tarlada kalıyo ilaç almaya mazot almaya parası yok

ayrıca biz ancak sizin gibi yobazların ve gericilerin ölüsüne tükürürüz.

Demek ki senin gözünde katarakt var.O yüzden iyi göremiyor bazı şeyleri

at gözlülğü yok en azından sen ona bak..........:durdurun

:D senin gözünde kemal kılıçdaroğlu bu ülkenin en cesur adamı
:D senin gözünde ülke batıyo
:D senin gözünde chp iktidar olucak...
nedense gözün hep yanlıs seylere takılıyo..

kılıçdaroğlu en cesur değil ama tayyipten cesur olduğu kesin hodri meydan dedi mi tayyibe dedi Akp den böyle rest çekebilen gördünüz mü bi fırat vardı o da noldu herkes biliyo......

chp nin ikdidar olup olmuca umrumda değil onlar olursa ve açık verirse sizin akp yi savunduğunuz gibi körükörüne savunmam emin ol.....
ülke nin batıp batmadığı konusunda fikrim yok ama SATILDIĞINDAN eminim....

yanlış yerlere takılıp takılmadığını sen bilemessin şimdiye kadar yanlış gördüğümü sanmıyorum....

sen gibi LAF olsun diye de konuşmuyorum.....

bi konu açtım mı da akp nin forumdaki savunucularından yanlış tır çamurdur diyebilen çıkmıyo örnek veririm istersen.......

adamlar halkın avukatlığını yapacağı yerde ergenekonun, aydın doğanın, ülkeyi terk etmesi istenen teröristlerin avukatlığını yapıyorlar ondan chp iktidarı hayal değil diye rüya görüyorlar

at gözlülğü yok en azından sen ona bak..........:durdurun

kılıçdaroğlu en cesur değil ama tayyipten cesur olduğu kesin hodri meydan dedi mi tayyibe dedi Akp den böyle rest çekebilen gördünüz mü bi fırat vardı o da noldu herkes biliyo......

chp nin ikdidar olup olmuca umrumda değil onlar olursa ve açık verirse sizin akp yi savunduğunuz gibi körükörüne savunmam emin ol.....
ülke nin batıp batmadığı konusunda fikrim yok ama SATILDIĞINDAN eminim....

yanlış yerlere takılıp takılmadığını sen bilemessin şimdiye kadar yanlış gördüğümü sanmıyorum....

sen gibi LAF olsun diye de konuşmuyorum.....

bi konu açtım mı da akp nin forumdaki savunucularından yanlış tır çamurdur diyebilen çıkmıyo örnek veririm istersen.......

madem körükörüne savunmuyorsun o zaman niye peygambere hakaret etmesini, mersin belediye başkanın 0,70 liralık gübreyi 34 liraya almasını, dün türbanlı başörtülü diye hakaret ederken seçim için kara çarşaflılara bile rozet takmasını, teröristler için ya bu ülkeyi sev ya terk et demesini kimseye ülkeyi terk et diyemezsin diyerek teröristten yana olmasını, emekçinin avukatlığı yerine emkçilerin hakkını sömüren vergi kaçıran aydın doğanın avukatlığını vb. olayları niye görmezden geliyorsun acaba?

CHP li seçmenin demokratik hakkını kullanabilmesi için önce demokrasiye inanması gerekiyor

her sıkıştıklarında orduya yalvarmak yada arka bahceleri olan yargıdan ve dahası ergenekocu çetelerin mitinglerinden medet ummak bu dönemde işe yaramadı

:clap:clap:clap

CHP seçmeni demokrat olsaydı eğer

15 yıldan fazla tek seçim kazanamadan bu günlere gelen baykal ve saz arkadaşları o koltuklarda oturabilirlermiydi

Bayılıyorum bu tip siyasilere =)

adamlar halkın avukatlığını yapacağı yerde ergenekonun, aydın doğanın, ülkeyi terk etmesi istenen teröristlerin avukatlığını yapıyorlar ondan chp iktidarı hayal değil diye rüya görüyorlar

madem körükörüne savunmuyorsun o zaman niye peygambere hakaret etmesini, mersin belediye başkanın 0,70 liralık gübreyi 34 liraya almasını, dün türbanlı başörtülü diye hakaret ederken seçim için kara çarşaflılara bile rozet takmasını, teröristler için ya bu ülkeyi sev ya terk et demesini kimseye ülkeyi terk et diyemezsin diyerek teröristten yana olmasını, emekçinin avukatlığı yerine emkçilerin hakkını sömüren vergi kaçıran aydın doğanın avukatlığını vb. olayları niye görmezden geliyorsun acaba?

o kunularda yorum yazmışım da baykalı mı savunmuşum boş konuşuyosun bu yorumu yazmadan önce keşke mesajlarımı bi arattırsaydın........

Geri