saundersi fenerbahçe istemiş!....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ewirah

New member
Reaction score
0
sounessi fenerbahçe istemiş!....

efsane sounessi sene başında daumdan önce görüşülmüş ama olumlu cevap alınamayınca vazgeçilmiştir.
bir zamanlar galatasarayın unutulmaz hocası olarak fenerbahcenin göbegine diktigi sarı kırmızı bayrakla efsaneleşen ve hala fanatik bi galatasaylı olan souness ölürümde fenerbahçeye gitmem demiş.(helal olsun)

haberin geniş detayı habertürkde.

işte o seneki galatasarayın kadrosu:

Kaleciler : 1 Hayrettin Demirbaş, 12 Nezih Ali Boloğlu, Ahmet Bulut, Mehmet Duymazer, Brad Friedel.
Savunma : 2 Bekir Gür, 3 Bülent Korkmaz (Kaptan), 4 Barry Venison, 13 Mert Korkmaz, Hakan Ünsal (Küçük Hakan), Ulrich van Gobbel, Feti Okuroğlu, Soner Tolungüç, Murat Yüksel.
Orta Saha : 5 Tugay Kerimoğlu, 6 Michael Marsh, 10 Suat Kaya, 14 Okan Buruk, 15 Ergün Penbe, 16 İlyas Kahraman, Uğur Tütüneker, Ufuk Talay, Evren Turhan, Yusuf Tepekule, Ceyhun Eriş, Muhammed Altıntaş, Osman Akyol, İsmail Göksel Şenyüz.
Hücum : 7 Arif Erdem, 8 Saffet Sancaklı, 9 Dean Saunders, 11 Kubilay Türkyılmaz, Hakan Şükür (Büyük Hakan), Benhur Babaoğlu.
Teknik direktör : Greame Souness​

Vah Vah, Çok ÜzüLdüm. İrLandada Doğdu=)

ee :D reddetmişse nabalım :D şimdi oturup ağlayalımmı :D

aradan asır geçmiş

neden konuyu açtın, garip,

deşelemeyelim bazı şeylerin altını

bu arada senden iyi provakatör olur, nedir senin sorunun anlamadım ama bazı şeyler belli oluyor
Sana fenerbahçeli biri iyi darbe vurmuş

saLLama habérin dé bu kadarı

Habertürkün Sitesinde BöyLe Bir Haber Yok. ULaşabiLeceğimiz Link Varmı HaberLe İLgiLi

Habertürkün Sitesinde BöyLe Bir Haber Yok. ULaşabiLeceğimiz Link Varmı HaberLe İLgiLi

dha arkadan gösterdi bir dakika linki göstericem size.
bana inanmayabilirsiniz ama sounesse inanmak zorundasınız.:durdurun

dha arkadan gösterdi bir dakika linki göstericem size.
bana inanmayabilirsiniz ama sounesse inanmak zorundasınız.:durdurun

bu olayla ılgılı transfer gecelı 2 3 ay olucak ve sen bu haberı yenı vermıssın buyuk ıhtımal haberın tarıhıde gecmıstır ....linki görsek...

Kusura bakmayın arkadaşlar link zaman aşımından dolayı silinmiş, kilit çöp...
teşekkürler ilginiz için.

YaLandan Kim ÖLmüş. Dünkü Vukuatından Sonra Bu YaptığınLa Beraber Biraz Sitenin Senden KurtuLması GerekLi.

KA-PA-LI

Koydugun Fotoğraftan beLLi zaten amacın!

Bir daha tekrarLanmasın Lütfen!!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri