Satanistlerle Oyun!!!

berke486

New member
Reaction score
0
Sinop'ta arkadaşlarım ve ben bir binaya girdik orayı daha önce görmemiştik!sonra içine doğru ilerledikçe duvarlarda satanistlere ait şeytanı temsil eden yazılar ve simgeler vardı!en üst kata çıktık bir ateşin kalıntıları vardı.biz bayaa korkmuştuk.gerçekten aramızdan birisi altını ıslatmıştı.orda kimse yoktu.biraz daha kaldık...birden bir ses çıktı!!orda 2 kişi uyuyordu.bizde onları uyandırmıştık!!iyiki yanlarında silah yoktu.biz öyle bir koşuyoruz ki....arkamıza bakmadan koşuyoruz.adamlar köye yaklaşıncaya kadar bizi takip ettiler.sonra herkes evine gitti.annelerimize anlattık.sonra aramızdan birisinin kayıp olduğunu farkettik.o satanistlerin yerinde kalmıştı!!!onu aramaya bir polis ekibiyle gittik!ama hiç kimse orda yoktu!!çocuğun annesi ve babası perişandı.çocuk bulunamadı:(

Alıntıdır!

sonuç....:sigara:

bende izmirde bi ortama girdim satanisti arkadaşlar enterasan insanlar bazı kuralları vardı bi bayan vardı içlerinde onunla ilgileniyordum konuşuyorduk anlatıyordu bi kuralından bahsetti bana bi insan sana sorun çıkarıyorsa onu ikaz et anlamassa bidaha ikaz et anlamassa ondan kurtul yani öldür manyak manyak şeyler konuşuluyordu bazıları ayinlere katılıyordu zamanla bunların manyak oldugunu anladım uzak durdum aslında biraz merak ettim bi bakim dedim ne yapıyorlar allah tan fazla merak etmemişim :)

ya kafayı yıyen tipler bunlar toplumda hıc bı yerı olmayıp böle saygı duyucagına inanan aptal yaratıKLar..

Bu sütü bozuk satanistleri teşhir edip taksim meydanının ortasına atacaksın o zaman görecekler kim cani kim manyak.

iSpiYonCu' Alıntı:
ya kafayı yıyen tipler bunlar toplumda hıc bı yerı olmayıp böle saygı duyucagına inanan aptal yaratıKLar..

yok kardeş inan bana böle degil aile yapılarından biraz ortamlardan bide özenti farklı olma özentisi aslında özellikle aile yapısından kaynaklanıyor ilgisizlik başı boş bırakma ne yaptıklarını anlayana kadar zaten iş işten geciyor

sonu işte çocuk bulunamadı.satanistler onu yakalayı kaçtı.abi teşekkür edin bari ya o kadar emek harcayıp yazdım!

Manevi boşluktaki insanlar böyle sapkınlıklara yöneliyor işte, adam Allaha inanıyor, onun şeytanı yaratacak güce sahip olduğuna inanıyor, cennetten kovulduğuna inanıyor ama yinede şeytana tapıyor, mantık yok!!!

teşekkür

savaskayaa' Alıntı:
yok kardeş inan bana böle degil aile yapılarından biraz ortamlardan bide özenti farklı olma özentisi aslında özellikle aile yapısından kaynaklanıyor ilgisizlik başı boş bırakma ne yaptıklarını anlayana kadar zaten iş işten geciyor

yahu arkadaşının ölümünü anlatıyorsun ve teşekkürü dert ediyorsun bu mu senin ölen arkadaşına saygın. al sana teşekkür ediyorum başın göğe erdi mi!

Ya millet anlatıpta zihinleri bulandırmayon:):):)

auheau satanizm hakkında sölicek bişiyim yokta. Biliyoruz sadece sapkınlık ötesi yok. ama olaya gelince daha ilginç bir çok hikaye var arkadaşım en azından şu tvlere yansıyan kadar hikayeyi açık yazsaydın teşşekkür alırdın. Yazdığın yazı alıntı çok kısa ve gerçeklik derece sıfır kadar az.

alysakin' Alıntı:
yahu arkadaşının ölümünü anlatıyorsun ve teşekkürü dert ediyorsun bu mu senin ölen arkadaşına saygın. al sana teşekkür ediyorum başın göğe erdi mi!

arkadaşımın ölümümü :)
heralde yanlış bi alıntı yaptın

satanizm die olmayan bişey çıkardılar bide başımıza töbe töbe gerçi beni herkes satanist sanıor ayrı dava ama deilim :p

madem öyle diosunuz bende onlardan biriyim bizden neden nefre ettiğinii anlamıorum herkesin inançları farklıdır

bu gercek satanizm degil ve gercekten cok sallama bir hikaye anlatılan 2. olaydaki once uyar sonra oldur konusu ise aslında oldurmek degil yok etmektir bu yok etmekte hayatından cıkarmak bir daha gorusmemektir, gercek satanizmde yemek ihtiyacı haricinde her hangi bir canlının oldurulmesine yer yoktur.

chateichatei' Alıntı:
bu gercek satanizm degil ve gercekten cok sallama bir hikaye anlatılan 2. olaydaki once uyar sonra oldur konusu ise aslında oldurmek degil yok etmektir bu yok etmekte hayatından cıkarmak bir daha gorusmemektir, gercek satanizmde yemek ihtiyacı haricinde her hangi bir canlının oldurulmesine yer yoktur.

kedi kesenler ne oluyor

Geri