Sat-ma-ya-cak-lar-dı!

lazzuri53

"LazigoL"
Reaction score
0
Fenerbahçe, son iki sezonda Kayserispor'dan önce genç forvet İlhan Parlak'ı, ardından bu sezon Mehmet Topuz'u ve ara transferde de Kayserispor'dan Trabzonspor'a giden ancak uyum sağlayamayan Gökhan Ünal'ı renklerine katarken, Topuz'la Gökhan'ı yeniden buluşturdu.

8455_B_dha001.jpg

Kayserispor yönetiminin o günlerde Fenerbahçe ve Galatasaray'ın baskıları üzerine "Satmayacağız" diye pankartlar astığı Mehmet Topuz - Gökhan Ünal ikilisi 1.5 sezonluk aradan sonra Sarı lacivertli kulüpte yeniden bir araya geldi.

Mehmet Topuz'un Kayseri'deki yakınlarına, "Gökhan'ın bizim takıma gelmesi iyi oldu. Kayserispor'da top koşturduğum dönemde hem arkadaşlık hem de sahadaki uyum açısından çok rahattım. Gökhan'a gözüm kapalı orta atarım" dediği ögrenildi.

161263633310.jpg

2007 sezonunda özellikle Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ısrarla istediği iki futbolcuyu her fırsatta satmayacağını deklare eden sarı-kırmızılı yöneticiler, İstanbul takımlarının ısrarlı tutumlarını sürdürmesi nedeniyle afiş astıklarını belirtmişlerdi. Hatta Kayserispor yönetimi, bu afişleri İstanbul'da Ali Sami Yen Stadı ve Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nın çevresine de astırmışlardı.

Kaynak : Sporx.com ve DHA​

Kayserispor yönetimine sevgiLerimLe..

Kayseri fener el ele.

Eşşeklere Özgürlük

Kardeşim adam ekonomik şartlar olursa niye satmasın , ben 20 yıl kayseri de yasadım , kayserili satmıcam diyorsa ya baskasına çoktan satmıstır ya da fiyatı begenmemiştir , gökhan ünalı 6.5 milyon tl ye TS ye sattılar topuzu ise 8.5 milyon euro ya FB ye...

asıl burda kazıklanan FB oldu , Kayseriden gelen futbolcuların 2. devre hallerini görünce beni anlayacaksınız...

burada suçLu fb değiL eLbette ama Kayserispor Türk futboLuna zarar veriyor.. FutboL maL ticareti değiLdir..

Arz Talep Meselesi,
Arz Olmaz İse Talep'de Olmaz.
Kayserispor'da Bu Paralara Futbolcu Satamaz.

Geri