Sat Güiza’yı patlat bombayı...(bomba henry)

Bahadır27

New member
Reaction score
0
21boz7b.jpg

Real Madrid’in Aragones ve Güiza’nın peşine düşmesinin ardından sarı-lacivertliler bu ikiliyi yollayıp, transferde atağa kalkmayı planlıyor

FENERBAHÇE’NİN ara transferde izleyeceği yolu Real Madrid belirleyecek... Daniel Güiza’nın, “Benim gol atmam değil, takımın kazanması önemli... Kaçırdığım gollerden dolayı üzülmüyorum” şeklinde verdiği demeç taraftarlar tarafından tepki topladı. Yıldız golcünün yeterli pas alamadığından dolayı skor yapamadığını düşünen sarı-lacivertli yöneticilerin ilerleyen günlerde Daniel Güiza’ya ihtarda bulunacağı öğrenildi. YÖNETİMİN performansından memnun olmadığı teknik direktör Luis Aragones’le birlikte Güiza’ya İspanyol devi Real Madrid’ten gelecek ciddi bir teklifi değerlendireceği ifade edildi. Bu ikilinin satışından gelecek olan parayla da ilk hedef olarak Thierry Henry için Barcelona’nın kapısının çalınacağı öğrenildi. Fransız’ın yedeği olarak ise Inter’de sıkıntılı günler geçiren Brezilyalı Adriano’nun olduğu belirtildi.

Kaynak:Fotospor

Bu kesin fotogol yada fotosporun haberidir hergün fenere birini transfer ediyolar bi ara da messi gelecekti
Kaynakta fotospor yazıyomuş görmemişim demekki doğru tahminde bulunmuşum

evet sırf ben de bu manşet içn aldım gazeteyi , biraz daha aşağıda da adebayor trabzon yolcusu falan diyo sanırm :D :)

en son böLüm kuraLLarını deiştirces
fotomac fotospor fanatik vs kaynakLı
haber payLaşmak yasak die
:hhmanD

3 gazeteye baktım henry,drogba ve 1 daha geleceğini yazıyordu :D

Ciddi Ciddi Şu Konuyu Açıyorsunuz Yha Daha Ne Diyim Ki Yorumsuz İzLiyorum =)

Şok Şok Şok Eto 1 GünLügüne Fenerbahçede...FenerLiLer Artık Gözü Açık GitmicekLer :hhmanD Fotospora Rakibim Artık...

töbe ya =) ..

Geri