Satılık

nomad03

New member
Reaction score
0
Beşiktaş Başkanı Demirören, Kayserispor karşısında bir serbest vuruşta topun başına geçen Nihat Kahveci için, "Ne olursun bir kere olsun beni mahçup et!" diyerek sitem ettiği öğrenildi. Alman teknik adam da devre arasında satılması yönünde görüş belirtti

satilik-918870.Jpeg

Beşiktaş'a geldiği günden itibaren sabredilen Nihat Kahveci, sonunda herkesin sabrını taşırdı. Tecrübeli oyuncunun, siyah-beyazlı forma giymesini en çok isteyenlerin başında gelen ve bu nedenle tecrübeli futbolcuyu transfer eden Başkan Yıldırım Demirören’in, Kayserispor maçında Nihat'ın başarılı olması için dua ettiği öğrenildi.
Demirören, Kayserispor karşısında kazanılan serbest vuruş öncesinde, topun başına Nihat Kahveci’nin geldiğini görünce, "Ne olursun bir kere olsun beni mahçup et. Utandır beni” diye sitem ettiği bildirildi. Siyah-beyazlı oyuncunun, kötü futbolundan ziyade, Kayserispor maçında şahsi oynamasından ve boştaki arkadaşlarına pas vermemesi nedeniyle yönetimin tepkisini çektiği öğrenildi.

Kadro dışı önerisiSon dakikalarda gelen golden sonra çok büyük bir üzüntü yaşayan Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’in, buna rağmen yöneticileri sakinleştirdiği ve sert demeçler verilmemesi yönünde konuştuğu vurgulandı.
Kulüp binasında bugün haftalık olağan toplantısını yapacak olan Beşiktaş Yönetimi'ndeki bazı idarecilerin, Demirören’e radikal önerilerde bulunacağı belirtildi. Nihat Kahveci’nin performansından memnun olmayan yöneticilerin, bu oyuncunun kadro dışı bırakılması yönünde görüş bildirecekleri vurgulandı. Bu öneriyi oldukça sert bulan diğer yöneticilerin ise Nihat Kahveci, Holosko ve Ferrari’yi devre arasında satış listesine konulmasını önereceği öğrenildi.

Sözleşme de feshedilebilirBugüne kadar Nihat'a kol kanat geren Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster de tecrübeli oyuncuyu gözden çıkardı. Alman hocanın, bu futbolcu konusunda kendisine sitem eden yönetime, "Gönderin gitsin" dediği, Nihat'ın devre arasında satılabileceğini söylediği bildirildi. Kimi yöneticilerin de satılamasa bile sözleşmesinin feshedilmesini önerecekleri ifade edildi.

Neredesin Nihat?

Beşiktaş’ın bu sezonki ilk resmi maçları olan Avrupa Ligi elemelerinde, Vikingur'a karşı 2 maçta 3 gol bulan Nihat, "Eski günlerine dönüyor" umudu verdi. 22 Temmuz'taki son karşılaşmadan bu yana gol atma başarısını gösteremeyen milli futbolcu, yaklaşık 3 aydır gol orucuna girdi.
Bu sezon 7’si Avrupa Ligi, 6’sı da Spor Toto Süper Lig olmak üzere toplam 13 resmi karşılaşmada forma giyen Nihat, geçen sezon da ligde 3, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise 2 gol kaydetti.

Bu adamdan size hayır geLmez :lol:

Komik oLan nedir niye güLüyorsun ??

Sene sonuna kadar biLe bekLenmemeLi direk gönderıLmeLı.. Topa vurucak gücü kaLmamış..Sabır kaLmadı hiçbirimizde..

MozoLe Miяach;5192500' Alıntı:
Komik oLan nedir niye güLüyorsun ??

Sene sonuna kadar biLe bekLenmemeLi direk gönderıLmeLı.. Topa vurucak gücü kaLmamış..Sabır kaLmadı hiçbirimizde..

Hemen ceLaLLenme be hocam ben görüşümü biLdirdim isterse yönetim hemen şimdi göndersin beni enterese etmez

Kılıf Arama Ercanım :)

YaLanmı oLm adamın sezon başından beri size ne getirisi var daha şimdie kadar ?

nihat,nobre, holosko, tabata, hakan arıkan gönderilmeli.

Beşiktaş'ın Çocuğu Nihat Kahveci'den Şimdi OLmasa BiLe İLeride YararLanacağız
Türkiye'de Tugay ve Nihat'tan Sonra Üçüncü Bir İsim Yok
Tamam Çok Vasat Oynuyor Ama Kovar Gibi Göndermek Büyük YanLış OLur
MeseLa Bugün İçin Nihat'ın ALdığı Parada İndirim KonuşuLabiLir
Nihat Beşiktaş'ta Bırakmayı Hakeden Bir İnsan.

Nihat şu futboluna göre aldığı parada indirim yapacaksa hiç ücret almamalı. Nihat gibi bi adam bu hallere nasıl düşer anlayamadım..

Geri