Satış yapmak ve bit lerimizi Satmak icin BIT PAZARI bölümü istiyoruz =))

Giovane

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
bu kadar büyük bir forum sitesinde bit pazarı bölümünün de olmasını talep ediyoruz .. sadece paylasımın yanında biz bit lerimizi de paylasmak satmak istiyoruz .. bu konuda destek ve yardımlarınızı bekliyorum ..

Her Forum Sitesine bir BIT PAZARI bölümü lazım bence ..

ALISVERİS / SATIS BÖLÜMÜ ANASAYFA ÜZERİNDE YOK .. bi kac kisiye de sordum bilmiyorlar demistim haklılar bence kimse göremiyor .. bu konuda biseyler yaparsanız bence cok iyi olucak ..

GreendeviL' Alıntı:
bu kadar büyük bir forum sitesinde bit pazarı bölümünün de olmasını talep ediyoruz .. sadece paylasımın yanında biz bit lerimizi de paylasmak satmak istiyoruz .. bu konuda destek ve yardımlarınızı bekliyorum ..

Her Forum Sitesine bir BIT PAZARI bölümü lazım bence ..

Alışveriş/Satış bölümü yeterli değilmi sence, çünkü oraya bile hiç ilgi yokken ayrı bir bölüm açmak ne kadar gerekli tartışılır

Sorry , aslında yeterli ama inanırmısın bi kac kisiye sordum burası sadece paylasım sitesi dediler.. baktım bende göremedim .. bence yeterli .. bit lerimizi sizede satabiliriz gözden gecirin =))

react0r bu konumla ilgilenirsen sevinirim .. bence forum siteleri paylasım yanı sıra 2.el satısta da ön plana cıkıyor.. ana sayfa üzerinde alısveris/ satıs linki yok .. bence bunun konulması cok yararlı olur .. onbinlerce üyenin bulunduğu sitede alısveris/satıs bölümü birinci sayfasında en son 10-03-2006 da verilmis ilanlar duruyor.. bence coğu kisi bilmiyor görmüyor ..

dreamr =)) bit, bittir .. satıcaksın bitlerine baskalarını da ortak ediceksin dimi kanki ehuehuehuhe

Forumda ticaret için bir bölüm yeterli. O da var zaten..

HoCuSPoCuS' Alıntı:
Forumda ticaret için bir bölüm yeterli. O da var zaten..

var ama kimse bilmiyor, görmüyor .. en azından link ana sayfada da olsun istiyoruzz .. tamam baska bölüm acılmasın ama alısveris/sağlık linki anasayfa da da olsun diyorumm ..

R E I S' Alıntı:
Bencede yeterli ama aslında güsell de fikir yani
''bit pazarı''
hiç fena değil : )
bence de ..

En azindan Alısveris/Satiş bölumu anasayfa uzerinde de giriş linki yer alırsa oa razıyız ..

destek isin saoL

bölümün adı bit pazarı olarak değişsin bence gayet orjinal bir fikir :)

destek yokmu yaa bu konu hakkında baska düşünceleri olan yokmu ?

yokmu bitlerini satmak isteyen ..

Bi Bit bizde war Sanırım kimseden Ses Cıktıqı yoK..
EywaLLah ..

alış veriş satış bölümü yeterli ama jackal dediği gibi bit pazarı eklensin yanına güzel durur:D

Geri