Saqopa '' Namus Davası oLdu Artık '' ..!

DeeRPaRtY

IRC Operator
Reaction score
0

kolera_sagopa2.jpg

Rap dünyasını asi sesi Sagopa Kajmer, Ceza ile girdiği küfürlü kavganın artık çok ciddi bir boyuta taşındığını söyledi

Rap dünyasını asi sesi Sagopa Kajmer, eşi Kolere ile katıldığı programda, Ceza ile girdiği küfürleşmeye varan kavganın 'namus meselesi'ne dönüştüğünü açıkladı.

Rap dünyasını asi sesi Sagopa Kajmer, eşi Kolere ile katıldığı MTV Türkiye'de yayınlanan "Chat@Chat Live" programında, Ceza ile girdiği küfürleşmeye varan kavganın 'namus meselesi'ne dönüştüğünü açıkladı. Sagopa; "Kolera artık benim eşim ve biz bir aileyiz. Ceza'nın bana ve eşime ettiği küfürler artık benim için artık namus meseli olmuştur" dedi. Sagopa Kajmer, ekranlarda başlattıkları barış girişimlerinden sonrası, ilk konserde Ceza tarafından eşi Kolera'ya ve kendine yönelik küfür ve hakaretlerin devam ettiğini belirtti. Kendisi ve eşi hakkında yaptığı küfürlü açıklamalardan Ceza'ya 100 milyarlık tazminat davası açtığını söyleyen Sagopa, sözlerine şöyle noktaladı, "Ben de eskiden küfürlü şarkılar yazardım ama bu dönem benim için kapandı. Şimdi bu yapanlara bakıp gülüyorum. Geçtiğim yollardan henüz geçmekte olduklarını görüyorum.

Ceza kım kı yahu :durdurun
Sadece kafıye olsun dıye abuk sabuk sozler okuyo.

Ayrıca duyumuma gore dırek karısına kendısıne kufur edıyomus.
Sagonun yaptıgı sarkının ıcınde kafıyelerle dokundurmak.
Disstortionda gorduk olayı, olay budur ıcınde kufur olmadan neler yaptı cezayı acıkca ortada :D

Sago Rulzzz :p

inşallah dava biran önce sonuçlanır...

Ceza ya sinir oluyorum yaa :mad:

Bu arada Alper Sago mu mahvettin :D

Kod:
Geçtiğim yollardan henüz geçmekte olduklarını görüyorum.

Madem öyLe davaya feLan gerek yoktu sago'cum =) ßırak havLasın dursun

Des Tam senLik Bi Konu Gör Die Anasayfaya qetiriom Bak

Bi Yorum Yap Hadi (=

Ne güsel soylemis Kurban oldugumun sagosu:)
cumartesi gecesi makinaya Fuat adında geri zekalı sisman bi adam cıktı.ibrahim tatlı sesin sabuha sarkısını degistirmis soyle soyluyordu

sagopa gitme dedim playback yapma dedim
vicdansız saaaagoooopaa saagopa sagopa :)

artık kendini ne zannediyosa

schzoprenic' Alıntı:
Ne güsel soylemis Kurban oldugumun sagosu:)
cumartesi gecesi makinaya Fuat adında geri zekalı sisman bi adam cıktı.ibrahim tatlı sesin sabuha sarkısını degistirmis soyle soyluyordu

sagopa gitme dedim playback yapma dedim
vicdansız saaaagoooopaa saagopa sagopa :)

artık kendini ne zannediyosa

Ahaha Ciddimisin BuLmam Lazım wideoLarı (=

Edit : Ahada BuLdum (=

[VIDEO]pwXZTbq_bKk[/VIDEO]

Harbyden Maymun Bu Fuat (=

Cıkmıs Orda Saqoya Jazz Yapıo (= BunLar Tw YıLdızı oLcak CocukLar (=

hemde şebek ahaha

ulan adam ne b.k sanıoada kendini sagoya diss yapıo ama sağlam ibrahim tatlıses hayranı adam ha hakkını yememk lazım baksana idolu olmuş bile:)

real35 Sen izmir coast'tanmıssın yaw Yeni Dikkatimi Cekti Bu arada (=

Yener Abi'yLe Aran NasıL Görüşüomusunuz (=

sago 1 numara ne soylese yeridir
cezaya yuh olsun 50centin türk versiyonu sanıyo kendini

butun sagocular burda yorumlarını yazmıs guzelde yazmıslar amaa ceza cılar damlar biraz dan garip yorumlarıyla formu senlendirirler :D

En GüzeL CevapLardan Biri:

BEN CÜMLE MÜHENDİSİ ,
SEN KAÇAK AVCI
O,BENCİLİYETE YENİK DÜŞMÜŞ ISRARKEŞ.
BİZ BU YOLDA REHBER
SİZ PEŞİMDEN TAKİP,
ONLAR PUSUDA SİNEK GAYRETKEŞ.

5 PARA ETMEZ,İNCİLERİN DÖKSEN
LEŞ YER AKBABALARIN HEPSİ KALLEŞ.
ZARLARIM ŞEŞ-BEŞ,ÇEKME BANA PEŞKEŞ.
EŞ SÖZÜMÜN ANLAMINI,DEŞ KULAĞINI!...

ToReTo KuLakLarımızın Pası siLindi Bea (=

Bencede CezacıLar qeLsede Forum SenLense Biras (=

Sobo Kolonya Gecmis KOnusuo Ceza Mikrofonda Konusur Ancak Öle Tv Tv Gesmes Gittigi KAnallarde Talk Showlar Eglence amacli Katilio Genelde Sahanin Programda :D

Geri