Sap2000 v14.1 advenced full + patch

musssa

New member
Reaction score
0
Sap2000 v14.1 advenced full + patch VE v14.2 + patch

BUYRUN ARKADAŞLAR
SİZE SAP2000 V14.1

BURADA VERİLEN V12 VE V14 Ü İNDİRDİM KURDUM AMA TAM OLARAK ÇALIŞTIKLARINA KANİ OLMADIM... V14 WİN 7 DE ZATEN SİYAH EKRAN HATASI VERİP DURDU TAM BİR ÇİLEYDİ.. V12 Bİ TÜRLÜ PATCH OLMAK BİLMEDİ ..

SİZE KENDİ DENEDİĞİM VE DOĞRU ÇALIŞAN PATCH İLE BİRLİKTE SUNUYORUM..

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

sorunsuz kullanmaya devam etmekteyim....

isteyenler icin sadece patch dosyası ( rapid hesabım olmadigi icin hotfile'a yuklenmistir )

http://hotfile.com/dl/52911947/bc05130/Crack.rar.html

BU DA SAP2000 V14.2.0

buda sap2000 v14.2 linkleri.. önce 30 günlük demosunu indiriyoruz sonra da ilacı kullanrak full sürüm yapıyoruz..
linklerden işinize / kolayınıza geleni kullanabilirsiniz.. hepsi de aynıdır..

MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service

Deposit Files

Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster

zSHARE - csi.sap2000 v.14.2 DeM0.rar

csi.sap2000_v.14.2_DeM0.rar - Powered by Multiupload.com - BADONGO

csi.sap2000 v.14.2 DeM0.rar kostenlos vom uploading.com herunterladen

bu da ilacı.. sap 2000 v14.1 icin ( SADECE ILAC MEVCUTTUR )

netload

http://netload.in/dateiHFi22VBstt/Crack.rar.htm

SADECE Bİ TEŞEKKÜR DE YETER AMA ALLAH RAZI OLSUN DEMENİZ DE MAKBULDUR.. :)

indirdim ama kurmayı beceremedim ben...

winxp de çalışıyor mu bu?

Xp de de çalışıyor win 7 de de.sorun yok.. Zaten bende 14 kullanıyordum ama win7 de hata vermeye başlayınca buna geçtim..

xp de çalıştığını deneyen varmı arkadaşlar.Yani analizde sorun veriyormu.Teşekkürler.

arkadaşlar dün bi arkadaşın aldığı projeyi xp de yaptık.. elle yaptığımız hesaplarla uyumlu sonuçlar verdi..

herhanbi bi işletim sistemi ile sorun yaşamazsınız.. indirin, kurun sorunsuzdur..

partları indirdim ama biturlu yapamıyorum yardımcı olurmusunuz lutfn

partları indirdim ama biturlu yapamıyorum yardımcı olurmusunuz lutfn

merhaba..
aslında yapacağınız işlem çok basit..öncelikle indirdiğiniz tüm dosyaları bi klasörün içine çıkartın.. bunu yapmak için ilk dosyaya sağ tıklayın ve buraya çıkartın deyin. .ondan sonra programı setup dosyasından kurun.. kurulum bittikten sonra patch dosyasını programı kurduğunuz dizine kopyalayın ve çalıştırın .. eğer vista ya da win 7 kullanıyorsanız sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın .. sizden patch dediğinizde dosyanın yerini göstermenizi isterse lservc ya da sap2000.exe dosyalarını gösterin.. çalışmaması mümkün değil..

saygılarımla..

Arkadaşlar daha önceden indirmiş olduğum sap2000 v14.1 de yanlışlıkla kapatmaya bastığımda program ya kaydederek çıkma ya da kaydetmeden çıkma seçeneği sunuyordu iptal tuşu aktif değildi. yani v11.0.8 de kapatmaya bastığımda çıkan sorunun "evet" "hayır" ve "iptal" olarak 3 seçeneği varken v14.1 de "evet" ve "hayır" olarak 2 seçenek sunuyor. Bu paylaşımdaki dosyada da aynı sorun var mı?

Belki sorun olmayabilir ama yukarda anlattığım şekildeki bir crackli versiyonunu bulabilirsem benim için daha kullanışlı olacağından bu paylaşımı deneyen arkadaşların bilgisine başvurmuştum

BUYRUN ARKADAŞLAR
SİZE SAP2000 V14.1

BURADA VERİLEN V12 VE V14 Ü İNDİRDİM KURDUM AMA TAM OLARAK ÇALIŞTIKLARINA KANİ OLMADIM... V14 WİN 7 DE ZATEN SİYAH EKRAN HATASI VERİP DURDU TAM BİR ÇİLEYDİ.. V12 Bİ TÜRLÜ PATCH OLMAK BİLMEDİ ..

SİZE KENDİ DENEDİĞİM VE DOĞRU ÇALIŞAN PATCH İLE BİRLİKTE SUNUYORUM..

sorunsuz kullanmaya devam etmekteyim....
Hocam bi sorunum var...Solid tanımlayamıyorum...Restangular area çizemiorum..Sadece polyarea toolbarı açık durumda...Bunu nasıl çözebilirim..Programdanmı kaynaklanıyor..Gridlerle başlıyorum.Bi radye plak çiziyorum..Altına solidden bir zemin koymak istiyorum ama zemini koyamıorum.Solid sekmesi çalışmıyor.Ayrıca plağıda rectangular çiz dediğimde çizmiyor poly çiz dediğimde çiziyor...Herkezde aynı sorun varmı

Yani,define solid diyorum ve solid tanımlıyorum.Sonradan draw dan solid çizmek istiyorum fakat olmuyor.Birkaç toolbarda öyle..Aynı areayı rectangle la çizemiyorken,polyarea yla çizebiliyorum.Bu işi anlamadım bu toolbarlar neden kapalı bilen yokmu

Yani,define solid diyorum ve solid tanımlıyorum.Sonradan draw dan solid çizmek istiyorum fakat olmuyor.Birkaç toolbarda öyle..Aynı areayı rectangle la çizemiyorken,polyarea yla çizebiliyorum.Bu işi anlamadım bu toolbarlar neden kapalı bilen yokmu

eğer rectangale ile cizecekseniz mesh elamanları düzlem olmalı çalıştığınız yüzey.. 3d de çizmez. yani xy , xz, ya da yz gibi bi pencerede çizmeye çalışın. olması lazım o zaman. ben kendim çizdim.

4 dosyayı da indirdim ancak açtığımda set up dosyası yok. yardımcı olursan sevinirim.

Sevgili mussa... Bana lazım olan sadece patch dosyası.. Eğer ekleye bilirsen eğer beni kota açısından rahatlatırsın.. Diğer arkadaşlar da patcher konusunda erken davranırlarsa daha bi müteşekkir kalırım... şimdiden teşekkürler...

tabi kardeş

yükleyip ilk mesajda linkini vereyim..

kotalı bi kullanıcıydım bi zamanlar ..

anlarım seni..
bu arada programda sorun yokk..

merhaba banada sadece patch dosyası lazım verdiğiniz linkden indirdim ama rarlı dosya çalışmıyor rica etsem kontrol edebilirmisiniz?

Geri